ДекоративнитеБързо и лесно можете да промените цветовете в домът си с помощта на спрей спрей бои ви дават възможност да спестите пари, а в същото време да внесете свежест в дома си. Мебелите и всеки един малък детайл са това, което прави впечатление на пръв поглед.  Не, че дограмата ви е некачествена или фаянсът не е “първи писък на модата” в момента, но повече ще се забележи интересната вазичка, поставена на холната масичка. Покажете на съпруга си, че непотребните вещи, които стоят не изхвърлени в килера, могат да влязат в употреба. Вложете цялата си креативност и желание, за да направите промяна в интериора на дома ви. Нов стол, маса, етажерка, лампа или други малки декорации ще допринесат много за това.

Защо да използвате спрей боя?

Можете да преобразите жилището си без почти никакви средства - хората, които търсят начин как внесат малка частица нова идея, се чувстват изключително полезни. Тази способност е вид “спестовен влог” за цялото семейство. Новите мебели или декоративни елементи не са никак евтини, а защо да не използвате сумата за една заслужена почивка на морето. Има хиляди възможности - проверете какво сте прибрали и започвайте да пръскате. Само като погледнете старата вещ, ще ви дойде на ум в какъв цвят да я “нацапате” и къде да я поставите. Възможно е дори да постигнете леко ретро стил, ако използвате златисти или сребристи спрейове. Железните предмети също създават подобен усет.
 
Това е един вид рециклиране - голяма част от населението изхвърля боклуци на всевъзможни места, без да се съобразява с вредата, която нанася. Като че ли все повече хората се опитват да показват добри маниери, но крайните резултати показват друго. Така че, ако вие сте от тези, които са затрупани с боклуци, може би ще се окажете по-полезни за природата и човека. Сега е моментът да покажете на света как може да се “спасят” старите предмети и да придобият вид, който няма нищо общо със стария. Моментното ви творчество не само, че няма да вреди на никого, но и ще е полезно. 
 
МожетеСтарите и захабени мебели могат да се превърнат в чисто нови, след боядисване със спрей изцяло да промените цветовата гама - кой не би се зарадвал на нововъведения, които да разчупят еднообразието, в което живее дълги години? Е, всеки обича “своето убежище”, но известна доза промяна в цвета няма да е излишна. Тенденциите в това естество се менят ежегодно. Защо вие да не ги следите и да внасяте по малка нотка през определен период, именно с най-модерното? Когато основните цветове на обзавеждането са по-светли, по-неутрални или еднакви, то съвсем спокойно може да експериментирате с допълненията. Без никакви притеснения, заложете на всякакви контрасти, дори да ви изглежда “шантаво” - всичко е позволено, стига да не е прекалено. Напоследък се редуват нюанси на синьо, зелено, розово-лилави и други. Реализирайте вашето въображение в тези, които ви харесват  и подхождат най-добре.
 
Ще внесете повече настроение - промяната или новата покупка за дома винаги засилва положителните емоции. Нима не си спомняте какво е било, когато сте се сдобили с новия си смарт телевизор или огромния диван? Определено комбинацията е довела до часове смях, уютна обстановка и много пуканки. Е, когато направите някаква драстична промяна в интериора на къщата или апартамента си, ще се чувствате, че сте си закупили ново жилище. Това определено ще ви накара да прекарвате повече време там, и да бъдете много по-положително настроени.