Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Тръба за подово отопление Ф16 HERZ-Line PE-RT/EVOH/PE-RT - 2344-3

Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 HERZ(Многослойна тръба за подово, Ф16, ЧЕРВЕНА) на цени от 0.99 лв. само в dklux.com
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 HERZ(Многослойна тръба за подово, Ф16, ЧЕРВЕНА) на цени от 0.99 лв. само в dklux.com
Най-продаван -20%
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 HERZ(Многослойна тръба за подово, Ф16, ЧЕРВЕНА) на цени от 0.99 лв. само в dklux.com
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 HERZ(Многослойна тръба за подово, Ф16, ЧЕРВЕНА) на цени от 0.99 лв. само в dklux.com
Тръба за подово отопление Ф16 HERZ-Line PE-RT/EVOH/PE-RT - 2344-3
1.59 лв.
1.99 лв.
 • Модел: Тръба за подово 5-слойна, Ф16, HERZ-Line
 • Тегло: 0.09кг
 • SKU: 2344-3
 • UPC: 2344-3
Бърза поръчка

Тръба за подово отопление Ф16 HERZ-Line PE-RT/EVOH/PE-RT | Многослойни тръби

Техническо описание на многослойната тръба Ф16 за подово отопление HERZ-Line PE-RT/EVOH/PE-RT:

 • Структура: PE-RT/EVOH/PE-RT (петслойна тръба)
  • ​​​​​​​PE-RT - вътрешен слой от термостабилен полиетилен устойчив на високи температури - естествен цвят без допълнелно оцветяване
  • EVAL адхезивен слой (съполимер на етилен винилов алкохол) - естествен цвят без допълнелно оцветяване
  • Кислородно - устойчив EVOH (съполимер на етилен и винилов алкохол)
  • EVAL адхезивен слой (съполимер на етилен винилов алкохол)
  • PE - RT е външния слой в червен цвят от термостабилен полиетилен който е нанесен за защита срещу увреждане на кислородната бариера
 • Диаметър: Ф16
 • Дебелина на стената: 2мм
 • Светъл отвор: 12мм
 • Диаметър на огъване 5 х DN Ø
 • Цвят: червен
 • Точка на размекване: 115ºC
 • Максимална работна температура: 90ºC
 • Максимално работно налягане: 6bar
 • Коефициент на топлопроводимост: 0,35 W/mK
 • Водосъдържание: 0.113 l/m 
 • Herz-Line Ф16 представлява висококачествена многослойна тръба специално проектирана за подово.

Многослойната тръба HERZ-Line Ф16 представлява висококачествена петслойна тръба с отлични технически характеристики, специално предназначена за подово отопление. Тръбата за подово отопление HERZ-Line Ф16 е висок клас продукт - отговаря на клас 5 на приложение. HERZ-Line притежава отлична гъвкавост и еластичност, дълъг експлоатационен период и непропускливост на кислород - това се дължи на междинния слой EVOH (кислородната бариера). Външния и вътрешен слой са от температуроустойчив полиетилен PE-RT, а в средата е кислородната бариера. Между тези слоеве има свързващи компоненти, които осигуряват допълнителна здравина и еластичност. За тези качества на  тръбата за подово отопление с марка HERZ допринася и липсата на алуминиева вложка в нея. Технологията на изработка и нейните качества, правят тръбата с кислородна бариера перфектния продукт за системите за подово отопление. Тръбата HERZ-Line е подходяща за полагане и вграждане в пода, благодарение на високата устойчивост и дълъг експлоатационен срок. Освен като тръба за подово отопление, многослойната тръба HERZ-Line Ф16 може да се използва и във ВиК системи. Чистотата на вътрешния полиетиленов слой я прави едно от най-добрите решение за питейна вода.

Тръбата за подово отопление с марка HERZ е професионален продукт за този тип системи. Червената тръба за подово HERZ има редица предимства:

- Отлична гъвкавост: Тръбата Херц притежава отлична гъвкавост и еластичност. Това е ключова характеристика, която благоприятства за лесното полагане на тръбите за подово отопление - независимо дали е върху фолио, термоформованите изолационни панели или други подови повърхности.
Многослойна структура: Тръбата Херц има петслойна структура. Външния и вътрешен слой и междинния (кислородонепропусклив) са свързани здраво и нажедно чрез слой адхезивен компонент, който придава устойчивост и здравина на тръбата.
- Кислородна бариера: Междинния слой на тръбата Херц представлява кислородо устойчив и непропусклив слой от полимери, който осигурява защита от проникване на кислород в системата.
- Устойчивост на стареене: Многослойната тръба а подово отопление Херц има дълъг експлоатационен срок: 50+ години.
- Относително висока топлопроводимост
- Висока механична устойчивост.

Тръбата HERZ-Line Ф16 е налична на склад на рула от 240, 480м.
ДК Лукс предлага едно съвременно решение за изграждането на вашата отоплителна или водоснабдителна система на много изгодна цена.

Тръби за подово отопление > Многослойни тръби > Тръба за подово 5-слойна, Ф16, HERZ-Line

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Стоящия смесител за баня Winner е изключително подходящо решение за маломерни и тесни бани, в които е трудно поставянето на душ батерия и смесител за ..
189.99 лв.
Купи
Разпределителя за парно и отоплителни системи представлява цялостна отливка и е комплектован с кранове за директен монтаж.Щампования колектор за п..
42.99 лв.
Купи
Висококачественият адаптор LUXOR 24х19" ф20х2,0мм представлява адаптор за многослойни тръби с алуминиева вложка за отоплителни системи. Ада..
3.89 лв.
Купи
Адаптор за многослойни тръби Ф16 х 24*19 LUXOR TR97
Най-продаван
Висококачественият адаптор LUXOR 24х19" ф16х2,0мм представлява адаптор за многослойни тръби с алуминиева вложка за отоплителни системи. Ада..
3.19 лв.
Купи
Техническо описание на модулния колектор LUXOR: - Материал: месинг - Покритие: никелирано - Максимално работно налягане: 10bar&nbs..
26.49 лв.
Купи
Скоби за такер машина за подово отопление 300 бр./кутия
-14%
При изграждането на системи за подово отопление с изолация тип такер плоча или отражателно фолио е необходимо фиксирането на тръбите за подово посредс..
18.99 лв. 21.99 лв.
Купи
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT SPAIN
Най-продаван
Техническо описание на тръбата за подово отопление SFIT SPAIN:Материал: PE-RT/EVOH/PE-RT Диаметър: Ф16 Дебелина на стената: 2мм Светъл отвор: 1..
1.27 лв.
Купи
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT GERMANY
Най-продаван
Техническо описание на тръбата за подово отопление SFIT GERMANY:Материал: PE-RT/EVOH/PE-RT Диаметър: Ф16 Дебелина на стената: 2мм Светъл отвор:..
1.69 лв.
Купи
Тръба за подово отопление UNIDELTA Ф16 PE-RT/EVOH
-24%
Техническо описание на тръбата за подово отопление UNIDELTA Ф16Материал: PE-RT/EVOH Диаметър: Ф16 Дебелина на стената: 2мм Светъл отвор: 12мм ..
1.29 лв. 1.69 лв.
Купи
Направляващите дъги за многослойни тръби са специализиран фитинг, който се използва в изграждането на отоплителни и водопроводни инстал..
1.39 лв.
Купи