Желаете ли да осигурите удобство във всяко едно помещение - в кухнята и в банята ви, в санитарните помещения на офиса или в новооткрития ви ресторант? Вероятно се питате как? Отговорът е лесен - чрез правилното разположение и подредба на всички аксесоари. Те са склонни да придадат иновативна и модерна визия на помещението и няма да нарушат възможността за поддържане на хигиената, защото почистването им е възможно само с едно движение. Осигурете комфорт на семейството си, на служителите си или на първите посетители на ресторанта ви, като поставите диспенсър за течен сапун, за тоалетна хартия и за хартиените кърпи.

 

3 подходящи диспенсъра за дома, офиса и ресторанта

* Диспенсър за течен сапун - той е сред иновациите през последните години в аксесоарите за кухнята и банята. Идеален начин за поддържане на хигиеничност и икономичност. Подходящ е за използване в дома и на обществени места. Този малък детайл е препоръчително да присъства във всеки търговски обект, особено в заведение за хранене. Не е удачно там, където се сервира храна, да бъде поставен обикновен сапун. Това влошава имиджа, макар и да не вярвате, че е възможно толкова дребен детайл да ви нанесе вреда. Ако не разполагате с диспенсър за течен сапун, възможно най-бързо потърсете начин за вграден монтаж. Ще изглежда почти незабележим, защото видимата част е много малка, но е компактен, удобен и чудесно попълнение за всяка визия. Външният вид няма повод за притеснение, тъй като се съчетава идеално с мивка от всеки тип.

Диспенсър за тоалетна хартия - служи главно за държач на тоалетната хартия и най-логичното му разположение е близо до тоалетната чиния. Монтажът на стената създава удобство при чистене, а и придава завършен вид на мокрото помещение. Има видове, при които рулото е открито и се вижда - предназначено е повече за домашни условия. По-професионалните видове диспенсъри за тоалетна хартия са малко по-големи, а тоалетната хартия се издърпва отдолу. Смяната се осъществява чрез отключване и поставяне на новото руло. Тези са подходящи за търговски помещения, където има непрекъснато текучество от хора, както и за санитарните помещения в офиса. Предимството на заключващата система за заключване се крие в намаляване вероятността за вандализъм. Колкото по-малко хора имат достъп, толкова по-добре. Срещат се в различен ценови диапазон, като по-високо качество имат тези, които са изработени от неръждаема стомана.

*Диспенсър за кърпи - ако употребата на хавлиена кърпа в домакинството е позволено, макар че не е особено хигиенично, защото се събират хиляди микроби, то за обществените места е табу. Вариантите за подсушаване на обществените места са със сешоар за ръце или монтаж на диспенсър за кърпи. Диспенсърът ще ви бъде полезен, а пазарът предлага много качествени модели. Заложете на по-здрав материал, с по-дълъг срок на екплоатация и с по-голям капацитет на кърпите. Отново всичко е скрито, зарежда се лесно и не заема излишно пространство в санитарните помещения, защото се монтира след пробиване на стената. Тези диспенсъри са здрави, много лесни за почистване и могат да се намерят на много изгодна цена, без да е за сметка на качеството. Дизайнът е семпъл и се съчетават чудесно с всякакъв стил на помещението.