Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

ППР ТРОЙНИК ЖЕНСКИ с планки за СТЕНЕН МОНТАЖ

Цена 3.19 лв. за ППР ТРОЙНИК ЖЕНСКИ с планки за СТЕНЕН МОНТАЖ - ППР тройник за стена с вътрешна резба, ексцентричен (8094212 от ) в раздел ППР Тръби и Фигинти
Харесан от: 426 Модел: ППР тройник за стена с вътрешна резба, ексцентричен
SKU: 8094212
Наличност: Наличен
3.19 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

ППР ТРОЙНИК ЖЕНСКИ с планки за СТЕНЕН МОНТАЖ - 8094212

Женският ППР тройник с планки за стенен монтаж служи за направата на Т-образен преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°.

Полипропиленовият тройник за стена е характерен и често използван фитинг при изграждането на ВиК инсталации направата на отклонения и изводи от стената за свързване на смесители и други. ППР фитингите, които ДК Лукс предлага представляват голямо разнообразие от модели за лепене и преходи между месинг и ппр, какъвто е ппр тройника за стенен монтаж. Той представлява ппр тройник с планки за стенен монтаж и вътрепна резба - той е предназначен за фиксиране към стена или под. Както и обикновенният тройник с вътрешна резба, така и той свързва чрез Т-образно отклонение ППР тръба с резбови фитинг. ППР тройника за стена осъществява преход между ппр фитингите, които се свързват посредством метода на заваряване (лепене) и резбовите фитинги и компоненти за ВиК и отоплителни системи от месинг или стомана. ППР тройника с уши прави ъгъл 90º и е изключително удобен за извеждане на изводи за смесител, канелка или друг преход.. ДК Лукс предлага ППР тройника с женска резба в размери Ф20 и съответстващото му резбово присъединяване от 1/2"

Приложение на полипропиленовите фитинги и ППР тройника застенен монтаж:

Полипропиленовите фитинги и тръби имат най-широко приложение при изграждането на битови ВиК инсталации и сградно строителство. Ниската стойност и отличните технически характеристики на полипропилена са сред най-важните предимства на този материал. Фитингите и в частност ППР тройника за стена имат изключително ниска себестойност, висока хигиеничност и здравина. Метода на заваряване и качествените месингови резби правят изключително надеждна една такава система изградена от полипропиленови тръби и ППР фитинги.  Тези компоненти се използват още и в отоплителни системи, технологични инсталации и други.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: