Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Душ система за вграждане WINNER с ПОДВИЖЕН ДУШ - W09-RHS

Душ система за вграждане WINNER с ПОДВИЖЕН ДУШ (Смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ) на цени от 349.99 лв. само в dklux.com
-14%
Душ система за вграждане WINNER с ПОДВИЖЕН ДУШ - W09-RHS
429.99 лв.
499.99 лв.
  • Марка: Remer
  • Модел: Смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ
  • Тегло: 4.00кг
  • SKU: W09-RHS
  • UPC: W09-RHS
Бърза поръчка

Душ система за вграждане WINNER с ПОДВИЖЕН ДУШ | Смесители за баня

Душ системата WINNER в луксозен комплект смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ.

Вградения душ WINNER и другите смесители от серията са цялостно решение за вашата баня с гарантирано качество, функционалност и стил. Душ системата WINNER включва няколко отделни елемента в едно цяло - това са смесителя за вграждане WINNER с превключвател, подвижен душ с окачване и душ пита с рамо за вграждане. Душ системата WINNER и всички компоненти и аксесоари към нея са качествени продукти от висок клас. Безкомпромисното качество съчетано с елегантен и изчистен дизайн, създава модерната и луксозна визия на вашата баня. Важно предимство на душа за вграждане е е неговата компактност, която създава усещаето за простор и свобода. 

Душ системата WINNER е предназначена за вграден монтаж - това предполага вграждането на смесителя, тръбната връзка между него и изводите на подвижния душ и рамото на душ питата в стената, зад плочките. Тъй като те остават скрити е е от съществена важност високото качество и надеждност на тези компоненти - именно такова, каквото душа за вграждане модел WINNER може да предложи. Смесителя за вграждане е месингов, изработен по високи стандарти за качество, каквито са наложени от Италианския производител REMER. Видимата част на смесителя от душ системата WINNER e красива ръкохватка с характерна форма за серията, превключвателя за водата и стилна голяма розетка. Смесителя за вграждане има разпределителен механизъм, който подава вода към душ питата или към подвижния душ. Другите компоненти на душ системата са красивата ултра тънка душ пита с диаметър 20см и подвижния душ, комплектова с шлаух и душ коляно със стойка. Тези компоненти създават цялостната визия на душ системата WINNER, която е изключително естетична и компактна. Душа за вграждане WINNER е подходящо решение за вашата баня, създавайки простор, функционалност  съвременна визия на банята.

Серия Winner > Дизайнерски серии > Смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Смесителя за вграждане с марка FRAMO от серията A100 представлява елегантен продукт с отлично италианско качество и стилен дизайн на изключителни..
89.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане с два извода марка FRAMO от серията A100 представлява елегантен продукт с отлично италианско качество и стилен дизайн на и..
159.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане и другите продукти с марка FRAMO предлагат добре познатото италианско качество и стилен дизайн на изключителни цени! ..
79.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане с превключвател FRAMO B100 предлага перфектно италианско качество изтънчен дизайн на изключителни цени!Смеси..
149.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане с превключвател FRAMO B200 предлага перфектно италианско качество изтънчен дизайн на изключителни цени!Смеси..
149.99 лв.
Купи
Смесителя за вграждане и другите продукти с марка FRAMO предлагат добре познатото италианско качество и стилен дизайн на изключителни цени! ..
79.99 лв.
Купи