Меню
Your Cart

Беласица

Марка: Беласица
Качествените битови водомери на Беласица Петрич АД се произвеждат в България по най-високи стандарти за качество.Продуктът представлява водомер от сух тип с ролков брояч, тяло от месинг и пластмасов корпус. Битовите водомери служат за измерване на количеството вода преминала през него в домакинс..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Беласица
Качествените водомери на Беласица Петрич АД се произвеждат в България - това е гаранция за традиционно високо качество и надеждност.Водомерите Беласица BSJ представляват водомери от сух тип с ролков брояч, месингово тяло и корпус от пластмаса. Битовите водомери служат отчитане на количеството во..
38.69 лв.
Без данък:38.69 лв.
Марка: Беласица
Битовите водомери на Беласица Петрич АД са качествени водомери, произведени по най-високи стандарти изисквания.Водомера Беласица представлява водомер от сух тип. Тялото на водомерите е изработено от месинг, с пластмасов корпус и ролков брояч. Водомерите за битови нужди са предназначени да отчита..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Беласица
Беласица Петрич АД е производител на водомери с традиции и предлага високо качество за своите продукти, сред които е и водомера за топла вода 3/4"Водомера Беласица за топла вода е водомер от сух тип, предназначен да отчита битова гореща вода. Продукта представлява качествен водомер с тяло и..
40.69 лв.
Без данък:40.69 лв.
Мокър Стрелкови Водомер Беласица 3/4" Студена Вода Мокър Стрелкови Водомер Беласица 3/4" Студена Вода
Не е в наличност
Марка: Беласица
Качествените водомери на Беласица Петрич АД се произвеждат в България - това е гаранция за традиционно високо качество и надеждност.Водомерите Беласица BSJ представляват водомери с мокър стрелкови брояч,  месингово тяло и месингов корпус, боядисан в синьо - синия цвят е свързан с предн..
43.99 лв.
Без данък:43.99 лв.
Марка: Беласица
Беласица Петрич АД е производител на водомери с традиции и предлага високо качество за своите продукти, сред които е и комбинирания водомер за студена вода 3/4"Водомера Беласица за студена вода е водомер с мокър ролков брояч, предназначен да отчита вода с температура до 30°С. ..
55.99 лв.
Без данък:55.99 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.