Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Битов водомер за студена вода 1/2'' DN15 B-METERS Италия

Цена 24.99 лв. за Битов водомер за студена вода 1/2    DN15 B-METERS Италия - Водомер B-meters GSD8 за студена вода (1901012 от B-meters) в раздел Битови водомери
Харесан от: 2054 Модел: Водомер B-meters GSD8 за студена вода
SKU: 1901012
Тегло (кг): 1кг
Размери: 110 x 85 x 74 мм
Наличност: Наличен
24.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Битов водомер за студена вода 1/2 DN15 B-METERS Италия - 1901012

Водомер B-meters 3m3  за студена вода от модела GSD8 представлява водомер сух тип с ролков брояч.

Предлагаме Ви един евтин водомер, произведен в Италия, който освен изгодна цена има и високо качество, отговарящо на всички европейски стандарти и на всички законови норми и разпоредби. Водомерите B-meters се предлагат в различни модели и варианти, като водомера за студена вода 1/2" е един от най-използваните за нуждите на домакинството. Това е стандартен водомер от сух тип с ролков брояч, който служи за измерване на количеството вода преминала през него. Водомера 1/2", който разглеждате е предназначен за отчитане на студена и хладка вода. Не е препоръчително продължителното му използване за вода с по-висока температура от 30ºС. За целта вижте водомер за топла вода B-meters 1/2". Италианският произход на водомерите гарантира отилично качество на водомера, надеждност и безпроблемна работа. 

Техническа информация за водомера за студена вода 1/2" с марка B-meters:

Серията битови водомери GSD8, към която принадлежи и този продукт предлага стандартни водомери за битов водопровод. Предназначени са за водоснабдяване на малки домакинства. Моделът, който разглеждате е с максимален дебит от 3.12 м3 на час. Водомерът е за студена вода - максимална работна температура 40ºС. Максималното работно налягане е 16 bar. Дължината на тялото на италианският водомер без холендри е 110 мм, а присъединителните размери на водомера са 3/4". За свързването с водопровода са необходими холендри - два броя с 3/4" женска резба за свързването с водомера и 1/2" мъжка резба за свръзката с водопровода. Водомера има груб филтър за твърди частици. Гаранцията на всички водомери B-meters е 24 месеца.

Всички водомери B-meters имат оловна или лазерно гравирана пломба, която отговаря на всички стандарти и нормативни изисквания на законодателството на европейския съюз и България.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: