Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Авариен токозахранващ източник BBPS-100МE 18Ah

Цена 224.99 лв. за Авариен токозахранващ източник BBPS-100МE 18Ah - ЮПС за помпи, 100W, 18Ah (5502005 от ) в раздел Циркулационни помпи и UPS
Харесан от: 394 Модел: ЮПС за помпи, 100W, 18Ah
SKU: 5502005
Тегло (кг): 7кг
Наличност: Наличен
224.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Авариен токозахранващ източник BBPS-100МE 18Ah - 5502005

Аварийният токозахранващ източник, наричан още ЮПС има важна роля в отоплителната система

Аварийният токозахранващ източник има предназначението да поддържа работата на даден консуматор на електричество при аварийно или временно прекъсване на токозахранването. В различните отоплителни системи с котли, камини и печки с водна риза циркулацията на топлоносителя е от съществено значение както за ефективното отопление, така и за правилната и безаварийна работа на инсталацията. В повечето системи тази циркулация е подпомогната от циркулационните помпи, които работят с електрическо захранване. Поради възможното прекъсване на електричеството поради аварии и други причини е важно помпата да продължи своята работа, особено в инсталациите с котли и печки на твърдо гориво, при които регулирането на горивния процес е по-трудно и независимо от електричество. В този случай резервното захранване сработва и поддържа работата в системата. Разбира се приложението на ЮПС-а за помпи е много по-широко - с него може да се захранват всякакви консуматори, за които е важно да работят при липса на захранване - циркулационните помпи, различна автоматика (термостати, прекъсвачи и други), аварийно осветление, вентилация и т.н. 

Техническо описание на аварийният токозахранващ източник BBPS 100МE:

Капацитетър на ЮПС-а за помпи 100МE е да обсужва консуматори с мощност до 100W, работещи с напрежение 220V, 50Hz. Резервното захранване е проектирано за работа в закрити помещения, при температура 0-45ºС и при влажност на въздуха не повече от 85%. Устройството има вграден акумулатор с капацитет 7Ah и допълнителни изводи за свързване с външен акумулатор. При прекъсване на захранването ЮПС 100МЕ подава напрежене към изхода 220V, 50Hz. Снабден е със светлинни индикатори, които оказват "работа на батерия", "наличие на мрежово захранване" и "подаване на напрежение към изхода".
При наличие на захранване аварийният токозахранващ източник подава напрежението към изхода, а при прекъсване автоматично превключва подаването към батерията. ЮПС-а за помпи има защита от презареждане на батерията, което удължава живота на акумулатора.
ЮПС 100МE за циркулационни помпи е съвместим с моделите THERMOLUX 25-4, 25-6, 32-6 и циркулационните помпи HALM 25-4, 25-6 и 30-6.

Конструкция: метална занулена кутия 180х200х80мм
Захранване: 220V, 50Hz, консумирана мощност под 10W (в режим на зареждане)
Изходна мощност при работа на акумулатора: от 0 до 100W
Коефициент на полезно действие: 87% - 94% ( в зависимост от мощността на товара)
Разчетно време на работа при зареден вътрешен акумулатор и товар 40W - около 4.5 часа. С допълнителен акумулатор времето се увеличава.
Тегло: 6,3 кг
Гаранция: 2 години
Произход: България

Внимание! Прочетете основните инструкции за монтаж! В акумулатора има ток и всяко включване носи опасност за живота!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: