Меню
Your Cart

Remer

Марка: Remer
Подвижна закачалка за душ от серията Arte представлява тръбно окачване за подвижен душ с дължина 60см.Продукта представлява тръбно окачване с плъзгач-закачалка, който позволява регулирането на ръчния душ във височина. Тръбното окачване за душ е произведено от месинг, устойчиво на механични възде..
35.49 лв.
Без данък:35.49 лв.
Марка: Remer
Душ питата от неръждаема стомана INOX SLIM е луксозен душ за баня с огледално покритие.Това е супер тънка душ пита, която има изчистен и елегантен дизайн. Питата за душ INOX SLIM е предназначена за стационарни душове, душ колони и различни модели душове за вграждане. Тя се присъединява посредств..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Remer
Стоящия смесител за баня Winner е изключително подходящо решение за маломерни и тесни бани, в които е трудно поставянето на душ батерия и смесител за умивалник.Това е смесител за баня от висок клас от серията Winner. Тези модели съчетават в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и ел..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. Продукта е изработен от висококачествен месинг с покритие мед шагрен. Декоративната канелка притежава изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация, придава античен оттенък. Подходяща ..
34.49 лв.
Без данък:34.49 лв.
Марка: Remer
Ултра тънка квадратна душ пита от неръждаема стомана модел INOX SLIM.Това е луксозна душ пита с размери 20х20см с огледално хромирано покритие. Питата за душ INOX SLIM е продукт, който ще придаде модерно и стилно излъчване на Вашият душ - независимо дали е душ колона, вграден в стената или обикн..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Remer
Комбинираният смесител за баня WINNER представлява луксозен смесител за душ колона с чучур за вана, произведен в Италия. Смесителя за баня Winner W34 съчетава в себе си рядката комбинация между стенен смесител за душ колона и подвижен душ с чучур за пълнене на вана. Смесителя за баня Winner съчетав..
249.99 лв.
Без данък:249.99 лв.
Марка: Remer
Луксозен смесител за вана и душ от серията Winner, продукт на италианския производител Remer.Това е смесител за баня от висок клас, съчетаващ в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и елегантни форми с изгодна цена. Едно чудесно съчетание, което може да ви предло..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Марка: Remer
Комбинираният смесител за баня WINNER представлява луксозен смесител с душ колона, чучур за вана и подвижен душ, произведен в Италия. Смесителя за баня Winner W 34 AUFM20 съчетава в себе си рядката комбинация между стенен смесител за душ колона и подвижен душ с чучур за пълнене на вана. Смесит..
329.99 лв.
Без данък:329.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. ДК Лукс Ви предлага този продукт, изработен от висококачествен месинг с покритие полиран мед. Декоративната канелка има изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Създадена е да внесе античен оттенък на двора, в градината&nbs..
30.99 лв.
Без данък:30.99 лв.
Марка: Remer
Квадратната душ пита TITAN BLACK е изработена от неръждаема стомана с тъмно матово покритие. Това е луксозна пита за душ с графитени нюанси, която има внушителен и впечатляващ дизайн. Освен характерния графитен цвят на покритието, душ питата TITAN BLACK се отличава със супер тънък изчистен профил, ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Remer
Луксозен смесител за душ от серията смесители Winner, качествен италиански смесител от Remer.Това е душ батерия от висок клас, съчетаваща отлично качество, елегантни форми и изчистен дизайн с изгодна цена. Смесителите от серия Winner могат да Ви предложат това съчетание от предимс..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Марка: Remer
Продукта представлява аератор за смесител с гъвкаво удължение.Аератора е продукт, предназначен за поставяне на лебедката на смесителя. Повечето смесители в днешно време се предлагат с аератор, който обаче не винаги предлага качеството на специализирания продукт. Използването на аератор при смес..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Марка: Remer
Двустепенения аератор за смесител е продукт, който се монтира на лебедката (чучура) на смесителната батерия. Функцията на аератора за смесител е да спестява значително количество вода с използването му и да усилва струята на водата излизаща от смесителната батерия. Двустепенния аератор е специализи..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. Декоративната чешма е продукт, изработен от висококачествен месинг с изкуствено състарено покритие. Декоративната канелка притежава изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация н..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 20х20см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за дъждовни капки и с..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Remer
Стояща смесителна батерия от луксозната серия Winner на италианския производител Remer.Продукта представлява луксозен смесител за умивалник - тип стояща батерия. Подходящ е за мивката в банята или за малки кухненски мивки. Смесителя за мивка Winner, както и другите смесители от тази изящна серия..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Марка: Remer
Аератор с подвижна глава за смесителни батерии е универсален, двустепенен аератор.Аератора е подходящ за почти всички типове смесителни батерии. Продукт произведен в Италия, аератора има високо качество и изгодна цена. Функцията на аератора за смесителни батерии е както да усилва струята, ..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Марка: Remer
Декоративното ъглово кранче представлява ъглов кран с присъединителни размери 1/2 х 1/2 и керамичен затварящ механизъм. Подходящ е както за банята, така и за кухнята. Ъгловият кран може да има различни приложения например за свързване на стоящ смесител, тоалетно казанче или д..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел Square представлява душ глава тип пита с подвижна основа и квадратна форма.Голямата периферия на душ питата позволява разпръскване на водата на голяма площ, създаващо ефекта на дъждовни капки. Луксозната душ пита Square е с модерен дизайн, изключително тънка, изработена ..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Remer
Високия стоящ смесител за умивалник е с високо тяло, предназначен за мивки тип купа.Продукта представлява луксозен стоящ смесител, подходящ както за мивката в банята, така и за кухненски мивки. Смесителната батерия е характерна с издълженото във височина и дължина тяло, което я прави подходяща з..
169.99 лв.
Без данък:169.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма-канелка с драконова глава и розетка. Предлаганият от ДК Лукс продукт е изработен от висококачествен месинг с покритие мед шагрен. Изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация, придава античен оттенък. Моделът Atina представлява..
34.49 лв.
Без данък:34.49 лв.
Марка: Remer
Декоративно кранче Qubika Lux е луксозен ъглов кран изработен от висококачествен месинг с оригинален и стилен дизайн.Най-важната отличителна черта, освен надеждния керамичен механизъм и масивното месингово тяло, са кубичните форми на тялото и ръкохватката, които придават интересен и елегантен ви..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Марка: Remer
Душ окачване с тръбен плъзгач и закачалката от серията OVALE е луксозен продукт за баня.Тръбното душ окачване Ovale позволява да се регулира позицията на ръчния душ във височина. Дължина на тръбата на душ окачването е 60см. Подвижната стойка за душ е изработена от техническа пластмаса, здра..
38.49 лв.
Без данък:38.49 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел ROUND представлява душ глава тип пита с кръгла форма и подвижна основа.Поради голямата си периферия, душ пита модел Round позволява разпръскване на водата на голяма площ като имитира дъждовни капки. Диаметъра на душ главата е 160мм. Подвижността й дава въз..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Показани 1 от 24 | 63 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.