Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Remer

Марка: Remer
Подвижна закачалка за душ от серията Arte представлява тръбно окачване за подвижен душ с дължина 60см.Продукта представлява тръбно окачване с плъзгач-закачалка, който позволява регулирането на ръчния душ във височина. Тръбното окачване за душ е произведено от месинг, устойчиво на механични възде..
59.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Душ главата модел Grand представлява многоструйна душ глава с подвижна основа.ДК Лукс Ви предлага една луксозна душ глава с подвижна основа, която позволява насочване на струята в желаната посока. Подвижната душ глава е многофункционална - чрез завъртане на долната и част се променя начина ..
24.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Душ окачване с тръбен плъзгач и закачалката от серията OVALE е луксозен продукт за баня.Тръбното душ окачване Ovale позволява да се регулира позицията на ръчния душ във височина. Дължина на тръбата на душ окачването е 60см. Подвижната стойка за душ е изработена от техническа пластмаса, здра..
59.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Окачване за ръчен душ модел Torch представлява тръбно окачване за стена с дължина 60см. Това е душ окачване за стенен монтаж, което позволява регулиране на височината и положението на душ слушалката с цел по-голямо удобство и комфорт при ползване на душа. Окачването за подвижен душ е изработено от ..
59.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Тръбното душ окачване модел Ellegance представлява тръбна поставка с подвижен плъзгач за душ с ефектен дизайн и високо качество.Подвижното душ окачване е модел на италианския производител Remer, който се отличава с високо качество и оригинален и ефектен дизайн...
79.99 лв.
Купи
Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 20х20см Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 20х20см
-8%
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 20х20см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за дъждовни капки и с..
54.99 лв. 59.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Многофункционален душ модел Moon представкява душ слушалка с голяма повърхност и хидромасажни функции.Ръчния душ модел Moon е многофункционална душ слушалка с голям диаметър, която позволява широко разпръскване на водните струи по различни начини. Различните функции и удобния и елегантен дизайн ..
34.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие с размер 25х25см.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 25х25см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за д..
69.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Луксозния душ модел Cascata представлява душ слушалка с голяма площ и функция "водопад"ДК Лукс предлага сред голямото разнообразие от подвижни душове тази красива душ слушалка със стилен дизайн и уникалната функция водопад. Уникалното устройство на ръчния душ позволява водата да тече и..
29.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Душ батерията Venus представлява луксозен смесител за вана и душ с впечатляваща визия и стилен дизайн.Смесителната батерия Venus представлява масивен смесител, който предлага стилен дизайн и модерна футуристична визия за Вашата баня. Смесителя за душ Venus е продукт с отлично качество и 5 години..
149.99 лв.
Купи
Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 30х30см Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 30х30см
-9%
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие с размер 30х30см.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 30х30см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за д..
99.99 лв. 109.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Смесителя за умивалник Venus е луксозен смесител за баня с високо качество и стилен дизайн.Стоящия смесител Venus представлява масивен смесител за умивалник с модерна визия и впечатляващ дизайн, който внася стил в банята. Смесителя за баня Venus е продукт с отлично качество и 5 години гаранция. ..
119.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Смесителя за кухня с висока лебедка от луксозната серия смесители Venus предлага комфрот и удобство за Вашата кухня.Кухненския смесител Venus представлява стоящ смесител с висока и подвижна лебедка, която осигурява удобство и комфорт при използването му. Освен, че е функционален, смеси..
149.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Смесителя с изтеглящ се душ представлява е удобен и мултифункционален смесител, който може да бъде използван както за мивката в кухнята, така и за банята.Стоящия смесител Venus представлява смесител за кухня с изтеглящ се душ. Оригиналността на модела е в това, че чучура, който по принцип работи..
202.80 лв.
Купи
Марка: Remer
Ръчен душ за баня Intensita продукт с оригинален дизайн и високо качество.Душ слушалката модел Intensita представлява ръчен душ с три функции на водната струя. Красивата душ слушалка има кръгла форма на главата със силиконови антиваровикови дюзи, позволяващи лесно почистване на от..
37.99 лв.
Купи
Душ пита MIRROR кръгла с огледално покритие 20см Душ пита MIRROR кръгла с огледално покритие 20см
-17%
Марка: Remer
Кръглата душ пита MIRROR представлява душ глава с диаметър 20см и красив минималистичен дизайн.Кръглата душ пита MIRROR е продукт на компанията REMER, който се отличава с красив дизайн и перфектно огледално покритие. Душ питата е с диаметър 20см, върху площта и са разположени равномерно сил..
49.99 лв. 59.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Ръчен душ за баня Pulsante е оригинален продукт с високо качество, стилен дизайн и функционалност.Душ слушалката модел Pulsante представлява трифункционален ръчен душ със силиконови антиваровикови дюзи, позволяващи лесно почистване на отлаганията, причинени от твърдата вода. Душа за ба..
29.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Стоящия смесител за кухня от луксозната серия смесители Venus предлага високо качество и отлична цена.Стоящия смесител Venus е предназначен за употреба като кухненски смесител или смесител за умивалник. Смесителя Venus има дълго, подвижно рамо което осигурява удобство и комфорт при изп..
129.99 лв.
Купи
Душ пита MIRROR кръгла с огледално покритие 25см Душ пита MIRROR кръгла с огледално покритие 25см
-19%
Марка: Remer
Кръглата душ пита MIRROR представлява душ глава с диаметър 25см и красив минималистичен дизайн.Кръглата душ пита MIRROR е продукт на компанията REMER, който се отличава с красив дизайн и перфектно огледално покритие. Душ питата е с диаметър 25см, върху площта и са разположени равномерно сил..
64.99 лв. 79.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Ръчен душ модел Ovale е душ за баня от луксозната серия аксесоари Ovale.Душчето Ovale е лека и удобна душ слушалка с впечатляващ дизайн. Произведена е от висококачествени полимери. Този луксозен ръчен душ е здрав, лек и удобен, като същевременно предлага атрактивна дизайнерска визия. Ръчния душ ..
17.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Дизайнерския ръчен душ Palm представлява душ слушалка наподобяваща формата на палмово листо.Душчето има голяма площ на разпръскване на водните струи, за да се насладите максимално на един освежаващ душ. Душ слушалката представлява луксозен продукт произведен в Италия. Ръчен душ Palm е луксозен д..
17.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Луксозния душ модел Torch е душ слушалка с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.Душ слушалката Torch е един от дизайнерските душове на Remer - стилна визия и ефектни форми. Антиваровикова душ слушалка е с гумирани дюзи, позволяващи лесно почистване на ва..
17.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Луксозната душ слушалка модел Infinity е умело съчетание на бяло и хром и се вписва чудесно в интериора на вашата баня.Ръчен душ Infinity е модел, който предлага стилен дизайн и отлично качество. Душ слушалката е продукт изработен от висококачествени материали, който е част от серията луксозни п..
17.49 лв.
Купи
Марка: Remer
Душ слушалката от серията Qubika е ръчен душ с характерните за серията кубични форми.Душа за баня модел Qubika е още един квадратен душ, който съчетава интересен дизайн и удобство и високо качество. Този подвижен душ е решение за всяка баня, в която са подчертани кубичните форми в интериора..
17.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Ръчен душ Winner е едноструйна душ слушалка с голяма площ за разпръскване на водата.Душа за баня е произдводство на италианската фирма Remer. Душ слушалката е от серията Winner, която Ви гарантира високо качество на изработката и стилен изчистен дизайн на продуктите. В тази серия ще намерит..
14.99 лв.
Купи
Марка: Remer
Разпределителя за душ LUX е висококачествен продукт, изработен по най-високи стандарти и гарантиращ дълга и безпроблемна работа.Превключвателя за душ представлява механизъм с помощта, на който може да превключвате потока на водата - най-често се използва при комбинираните душове за превключване ..
17.00 лв.
Купи