Меню
Your Cart

Remer

Марка: Remer
Подвижна закачалка за душ от серията Arte представлява тръбно окачване за подвижен душ с дължина 60см.Продукта представлява тръбно окачване с плъзгач-закачалка, който позволява регулирането на ръчния душ във височина. Тръбното окачване за душ е произведено от месинг, устойчиво на механични възде..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. Продукта е изработен от висококачествен месинг с покритие мед шагрен. Декоративната канелка притежава изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация, придава античен оттенък. Подходяща ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Remer
Стояща смесителна батерия от луксозната серия Winner на италианския производител Remer.Продукта представлява луксозен смесител за умивалник - тип стояща батерия. Подходящ е за мивката в банята или за малки кухненски мивки. Смесителя за мивка Winner, както и другите смесители от тази изящна серия..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. ДК Лукс Ви предлага този продукт, изработен от висококачествен месинг с покритие полиран мед. Декоративната канелка има изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Създадена е да внесе античен оттенък на двора, в градината&nbs..
33.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Марка: Remer
Продукта представлява аератор за смесител с гъвкаво удължение.Аератора е продукт, предназначен за поставяне на лебедката на смесителя. Повечето смесители в днешно време се предлагат с аератор, който обаче не винаги предлага качеството на специализирания продукт. Използването на аератор при смес..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Марка: Remer
Двустепенения аератор за смесител е продукт, който се монтира на лебедката (чучура) на смесителната батерия. Функцията на аератора за смесител е да спестява значително количество вода с използването му и да усилва струята на водата излизаща от смесителната батерия. Двустепенния аератор е специализи..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. Декоративната чешма е продукт, изработен от висококачествен месинг с изкуствено състарено покритие. Декоративната канелка притежава изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация н..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Марка: Remer
Душ главата модел Grand представлява многоструйна душ глава с подвижна основа.ДК Лукс Ви предлага една луксозна душ глава с подвижна основа, която позволява насочване на струята в желаната посока. Подвижната душ глава е многофункционална - чрез завъртане на долната и част се променя начина ..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Марка: Remer
Стоящия смесител за баня Winner е изключително подходящо решение за маломерни и тесни бани, в които е трудно поставянето на душ батерия и смесител за умивалник.Това е смесител за баня от висок клас от серията Winner. Тези модели съчетават в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и ел..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Марка: Remer
Аератор с подвижна глава за смесителни батерии е универсален, двустепенен аератор.Аератора е подходящ за почти всички типове смесителни батерии. Продукт произведен в Италия, аератора има високо качество и изгодна цена. Функцията на аератора за смесителни батерии е както да усилва струята, ..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Марка: Remer
Декоративното ъглово кранче представлява ъглов кран с присъединителни размери 1/2 х 1/2 и керамичен затварящ механизъм. Подходящ е както за банята, така и за кухнята. Ъгловият кран може да има различни приложения например за свързване на стоящ смесител, тоалетно казанче или д..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма-канелка с драконова глава и розетка. Предлаганият от ДК Лукс продукт е изработен от висококачествен месинг с покритие мед шагрен. Изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация, придава античен оттенък. Моделът Atina представлява..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Remer
Декоративно кранче Qubika Lux е луксозен ъглов кран изработен от висококачествен месинг с оригинален и стилен дизайн.Най-важната отличителна черта, освен надеждния керамичен механизъм и масивното месингово тяло, са кубичните форми на тялото и ръкохватката, които придават интересен и елегантен ви..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Remer
Душ окачване с тръбен плъзгач и закачалката от серията OVALE е луксозен продукт за баня.Тръбното душ окачване Ovale позволява да се регулира позицията на ръчния душ във височина. Дължина на тръбата на душ окачването е 60см. Подвижната стойка за душ е изработена от техническа пластмаса, здра..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел Square представлява душ глава тип пита с подвижна основа и квадратна форма.Голямата периферия на душ питата позволява разпръскване на водата на голяма площ, създаващо ефекта на дъждовни капки. Луксозната душ пита Square е с модерен дизайн, изключително тънка, изработена ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Remer
Високия стоящ смесител за умивалник е с високо тяло, предназначен за мивки тип купа.Продукта представлява луксозен стоящ смесител, подходящ както за мивката в банята, така и за кухненски мивки. Смесителната батерия е характерна с издълженото във височина и дължина тяло, което я прави подходяща з..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Смесител за баня INFINITY LUX - стоящ Смесител за баня INFINITY LUX - стоящ
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Луксозен смесител за баня от серията дизайнерски смесители Infinity.Продукта представлява луксозен смесител за умивалник - тип стояща батерия. Подходящ е за мивката в банята или за малки кухненски мивки. Продукта съчетава в себе си високо качество, съвременна визия и изгодна цена.Комплектовк..
179.99 лв. 199.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Марка: Remer
Дизайнерско ъглово кранче Quadro LUX представлява ъглово кранче с масивно тяло и кубични форми.Подходящ е както за банята, така и за кухнята - за свързването на стоящ смесител или тоалетно казанче с водопровода. Възможни са и други приложения, съобразени с присъединителните размери на кранч..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел ROUND представлява душ глава тип пита с кръгла форма и подвижна основа.Поради голямата си периферия, душ пита модел Round позволява разпръскване на водата на голяма площ като имитира дъждовни капки. Диаметъра на душ главата е 160мм. Подвижността й дава въз..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Смесител висок за баня и кухня INFINITY LUX - стоящ Смесител висок за баня и кухня INFINITY LUX - стоящ
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Високия смесител за баня представлява луксозен смесител от серията дизайнерски смесители Infinity.Продукта представлява луксозен смесител за умивалник - тип стояща батерия. Подходящ е за мивката в банята или за малки кухненски мивки. Продукта съчетава в себе си високо качество, съвременна в..
251.99 лв. 279.99 лв.
Без данък:251.99 лв.
Смесител вана душ INFINITY LUX Смесител вана душ INFINITY LUX
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Луксозна душ батерия от серията дизайнерски смесители Infinity Lux, продукт на италианския производител Remer.Това е смесител за баня от висок клас, съчетаващ в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и елегантни форми с изгодна цена. Едно чудесно съчетание, което може да ви предложат..
179.99 лв. 199.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Марка: Remer
Окачване за ръчен душ модел Torch представлява тръбно окачване за стена с дължина 60см. Това е душ окачване за стенен монтаж, което позволява регулиране на височината и положението на душ слушалката с цел по-голямо удобство и комфорт при ползване на душа. Окачването за подвижен душ е изработено от ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Remer
Тръбното душ окачване модел Ellegance представлява тръбна поставка с подвижен плъзгач за душ с ефектен дизайн и високо качество.Подвижното душ окачване е модел на италианския производител Remer, който се отличава с високо качество и оригинален и ефектен дизайн...
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 20х20см Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 20х20см
-25 %
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 20х20см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за дъждовни капки и с..
44.99 лв. 59.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Показани 1 от 24 | 70 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.