Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Батерия-канела стояща с висока лебедка DAHLIA - 1187007

Батерия-канела стояща с висока лебедка (Стояща батерия-канелка) на цени от 26.99 лв. само в dklux.com
Батерия-канела стояща с висока лебедка DAHLIA - 1187007
27.99 лв.
  • Модел: Стояща батерия-канелка
  • Тегло: 0.50кг
  • SKU: 1187007
  • UPC: 1187007

Възможни варианти

Бърза поръчка

Батерия-канела стояща с висока лебедка DAHLIA | Двор и градина

Този интересен продукт представлява батерия тип канелка. Това е продукт съчетал в себе си елементи от класическите канелки и смесителните батерии. 

Този интересен продукт представлява стояща канелка с висока лебедка. Батерия канелата има функция да спира и пуска водата протичаща през нея като обикновена канелка, но притежава лебедка, ръкохватка и затварящ механизъм като на смесителна батерия. Това прави батерия канелата интересен продукт, който намира приложение в различни помещения - санитарни и мокри помещения, на места без течаща топла вода и други. 

Присъединяване и монтаж на батерия канелата:

Батерия-канелата, която ДК Лукс предлага е стояща. Предназначена е за монтаж върху плот, мивка или друга плоскост, като изводите към водопровода остават отдолу. Присъединяването е посредством стандартна цолова резба, с която се навива към тръба, гъвкава връзка или друг присъединителен елемент. Стоящата батерия канелка се предлага с два модела ръкохватки - Dahlia или Vita според модела.
Батерия канелкате се предлага с две години гаранция.

Канелки и хидранти > Двор и градина > Стояща батерия-канелка

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Пластмасовия сифон за мивка е висококачествен продукт на изгодна цена. Сифона за мивка има утайник и мека връзка, която позволява лесното му поставян..
5.99 лв.
Купи
Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.Сферичнат..
17.99 лв.
Купи
Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.Сфер..
25.99 лв.
Купи
Декоративна канелка ORIENT, спирателна
-10%
Декоративната канелка ORIENT има уникален ретро дизайн и богата орнаментика. Декоративната канелка ORIENT, както изхожда от името и предлаг..
34.99 лв. 38.99 лв.
Купи
Сферичната канелка е изработена от 100% месинг с високо качество и има характерен жълт цвят на тялото.Сферичната канелка от чист месинг е едн..
17.99 лв.
Купи
Сферична канелка с усилено тяло от висококачествен месинг и хромирано покритие. Има накрайник за маркуч и усилена ръкохватка. За хората, които държат ..
17.99 лв.
Купи