Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

НЕРЪЖДАЕМА Канелка 1/2" с аератор и розетка - 110140509

Сферична канелка от неръждаема стомана (Кран канелка сферична с накрайник за маркуч) на цени от 14.99 лв. само в dklux.com
НЕРЪЖДАЕМА Канелка 1/2" с аератор и розетка - 110140509
17.99 лв.
  • Модел: Канелка сферична 1/2", НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА
  • Тегло: 0.16кг
  • SKU: 110140509
  • UPC: 110140509
Бърза поръчка

НЕРЪЖДАЕМА Канелка 1/2" с аератор и розетка | Двор и градина

Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.

Сферичната канелка от неръждаема стомана има широко приложение в различни сфери - хранително вкусова промишленост, за бита, в двора и градината и други места. Неръждаемата канелка предлага отлични характеристики, обусловени от качествата на неръждаемата стомана 304 - това е материал, високоустойчив на корозия и екстремни температури, лоши атмосферни условия. Неръждаемата стомана има висока степен на хигиеничност и не променя качествата на различни течности, с които има контакт. Това прави канелката от неръждаема стомана подходящ продукт за външна употреба както в двора и градината, така и за други приложения - в хранителната промишленост, в производството и съхранението на вина, бира и други алкохолни напитки, различни технологични флуиди. Канелката от неръждаема стомана има красив дизайн, прецизна изработка и стилна ръкохватка. Затварянето на канелката е сферично, а стоманената ръкохватка дава възможност за лесна работа с нея. Сферичната канелка от неръждаема стомана се предлага с размер 1/2" към водопровода и щуцер за маркуч ф12 (1/2"). Неръждаемата канелка има аератор и розетка. За разлика от месинговите, сферичната канелка от неръждаема стомана е устойива на високо налягане и температури от -10 Cº до +160 Cº Неръждаемата канелка се произвежда в Италия, което гарантира високото качество на продукта, а ДК Лукс гарантира изгодна цена.

Канелки и хидранти > Двор и градина > Канелка сферична 1/2", НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф28х13мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбна..
1.90 лв.
Купи
ППР Тръба Ф20 Стабилизирана СТЪКЛОВЛАКНО
Най-продаван
Стабилизираната ППР тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение..
1.52 лв.
Купи
ППР кръстача представлява четворно разклонение за ппр тръби и се предлага от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф40ППР кръстаяа е специфичен ПП..
0.61 лв.
ППР редуктивната муфа е фитинг изцяло от полипропилен, предназначен да редуцира диаметъра на тръбите.ППР редукцията представлява редуктивен фитинг..
0.27 лв.
Купи
Женският ППР тройник представлява Т-образен преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба), който служи за направата на отклонение от тръбния път..
1.86 лв.
Купи
ППР коляното МЖ 90° за лепене се предлага от ДК Лукс в размер Ф20 и Ф25 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широк..
0.45 лв.
Купи