Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат за лира 600W ЧЕРЕН - 5618003B

Електрически нагревател за лира 600W ЧЕРЕН, РЕГУЛИРУЕМ ТЕРМОСТАТ (Нагревател за лира 600W, регулируем термостат, щепсел, ЧЕРЕН) на цени от 124.99 лв. само в dklux.com
-5%
Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат за лира 600W ЧЕРЕН - 5618003B
142.49 лв.
149.99 лв.
  • Модел: Нагревател 600W, ЧЕРЕН, регулируем термостат
  • Тегло: 0.56кг
  • SKU: 5618003B
  • UPC: 5618003B
Бърза поръчка

Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат за лира 600W ЧЕРЕН | Лири за баня

Нагревателя за лира с регулируем термостат 600W предлага допълнително удобство и комфорт за вашата баня.

Електрическият нагревател прави възможно използването на лирите за баня като самостоятелни отоплителни тела, извън рамките на отоплителните инсталации. Нагревателя за лира с регулируем термостат е допълнителен елемент, който който се монтира към лирата за баня. Нагревателя за лира е предназначен за свързване с електрическата мрежа посредством стандартен контакт. Голямото предимство на този нагревател е възможността за прецизна настройка и регулация на желаната температура на лирата. По този начин ще избегнете възможността от прегряване и неприятен контакт с прегрятата повърхност. Също така регулацията на температурата е много подходящо решение в по-топли или по-студени дни, без да се налага ръчна намеса в работата на електрическия нагревател. Този продукт е подходящ аксесоар към почти всички модели лири за баня, които ДК Лукс предлага. Черната матова повърхност на нагревателя го прави особено подходящ за черните алуминиеви лири или някои модели дизайнерски лири за баня. Монтажа се осъществява лесно, без допълнителни инструменти. Електрическия нагревател с регулируем термостат, който ДК Лукс предлага има гаранционен срок 2 години. Важно условие за правилната работа на регулируемия нагревател за лири за баня е да бъде потопен изцяло в течност, което го предпазва от изгаряне. Гаранционния срок на черния нагревател за лири за баня е 2 години.

Нагревателя за лира има регулируем термостат.

Термостата на електрическия нагревател има възможност за прецизна настройка на режима на работа в 5 степени. Регулируемия термостат е поставен в основата на регулируемия нагревател и остава открит. Настройката на степените става посредством завъртане на копчето. За монтажа на черния нагревател към лирата за баня се използва метална скоба, която в последствие може да се премахне.

Регулация: 5 степенна
Режим против замръзване
Мощност - 600W
Кабел - разтегателен до 1200мм
Дължина на нагревателя - 355мм
Диаметър на нагревателя - ф12

Алуминиеви Лири > Лири за баня > Нагревател 600W, ЧЕРЕН, регулируем термостат

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Алуминиевите лири за баня черен мат ANTHRACITE се предлагат със следните характеристики: Модел Широчина Височина..
329.99 лв.
Купи
Черните алуминиеви лири Anthracite се предлагат със следните характеристики: Модел Широчина Височина Междуосие Отоплите..
176.99 лв.
Купи
Луксозната лира за баня с кубични форми SQUARE LINE 500х1200 съчетава уникален дизайн с актуален черен матов цвят. Една от трудните задачи при ремонт..
459.99 лв.
Купи
Черните алуминиеви лири Anthracite се предлагат със следните характеристики: Модел Широчина Височина Междуосие Отоплите..
209.99 лв.
Купи
Алуминиевите лири за баня черен мат ANTHRACITE се предлагат със следните характеристики: Модел Широчина Височина..
239.99 лв.
Купи