Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

DECOREX

Марка: DECOREX
MULTI PURPOSE REPAIR FILLER е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа, водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Изсъхва бързо, не се свив..
12.22 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Модифициран кополимер на акрилна основа, готов за употреба, специално създаден за фугиране, гъвкав, водоустойчив, за вътрешно и външно приложение в бял цвят. Бързо изсъхва, лесно и бързо нанасяне. Идеално средство за подновяване на стари и нови фуги. Използва се директно – лесно и практично нанасяне..
11.51 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Лепило за резби със син цвят, средна якост D243/D277, 50мл. Decorex. Осигурител за резби с общо предназначение.Този осигурител за резби осигурява и уплътнява болтове, гайки и шпилки, за да се предотврати разхлабването вследствие на вибрации. Продуктът действа върху всички метали, включително пасивни..
10.81 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Маркер Decorex е ексклузивна нова формула за мигновенно и дълготрайно избелване на фуги впри всички фаянсови и керамични плочки. Базиран на водна основа, бял маркер Decorex е без миризма и с голяма издръжливост. С този продукт, само след еднократно оцветяване, замърсените фаянсови фуги стават като н..
7.15 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Професионален пистолет от висококачествена стомана за инжектиране на химически анкер AKFIX C950 400ml PUR EPOXY, със сдвоени бутала. Характеристики:Висококачествена стомана, сдвоени бутала. Тегло: 1185 гр. Дължина: 350 мм. Ширина: 100 мм.Области на приложение:За химич..
60.59 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Пистолет за полиуретанов уплътнител Decorex 600 мл в опаковка тип салам. Олекотена конструкция, с алуминиевкорпус и прецизно придвижване на буталото. Пистолета е подходящ за професионална употреба. За уплътнители и силикони в опаковка тип салам до 600 мл.В онлайн магазин Dklux.com можете..
20.88 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Пистолетът за полиуретанова пяна DECOREX е лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуретанова пяна AKF..
9.77 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Пистолет за полиуретанова пяна DECOREX EKO е лек с пластмасов корпус и никелиран спусък. Икономичен разход на пяната чрез удобно регулиране на дебита. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител ..
20.80 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Пистолетът за полиуретанова пяна DECOREX LUX е лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се поч..
24.10 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Хидроизолиращ спрей за спиране на течове DECOREX. Материалът след нанасяне, на външен вид наподобява гума – той е бял, безцветен и черен, не се поддава на въздействието на водата и е високо еластичен. Той не се разрушава при вибрации, механично въздействие или резки промени в температурата. Спреят с..
16.13 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Универсалното секундно лепило DECOREX 3 гр се използва за лепене на изделия от различни материали като метал, дърво, керамика, кожа, имитация на кожа, каучук, картон и пластмаса. Не се стича и не капе. Идеално за работа върху вертикални повърхности. Корекция на елементите се допускат през първите 10..
1.44 лв.
Купи
Марка: DECOREX
Decorex 750 гр без разтворители, готово за употреба, синтетично лепило за тапети на база полимер. Цвета на лепилото избледнява след като изсъхне. Разходна норма на Decorex 750 гр е 150-275gr / m2. Препоръчва се лепилото да се използва при температура на околната среда над + 5°С. Работно вр..
11.16 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)