Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ТАПА 1/2" месинг, ХРОМИРАНО ПОКРИТИЕ - 1302612

ТАПА 1/2" месинг, ХРОМИРАНО ПОКРИТИЕ (Тапа 1/2"М, хромиран месинг) на цени от 0.99 лв. само в dklux.com
ТАПА 1/2" месинг, ХРОМИРАНО ПОКРИТИЕ - 1302612
1.19 лв.
  • Модел: Тапа 1/2"М, хромиран месинг
  • Тегло: 0.02кг
  • SKU: 1302612
  • UPC: 1302612
Бърза поръчка

ТАПА 1/2" месинг, ХРОМИРАНО ПОКРИТИЕ | Фитинги за ВИК и отопление

Хромираната месингова тапа 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации.

Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отоплителни системи с перфектното си полирано покритие. То им придава отличен и естетичен външен вид и ги прави подходящи за откритите части на водопроводните инсталации. Бляскавото хромирано покритие освен визуален ефект, придава на компонентите и антикорозионни свойства и устойчвост на различни вещества. Месинговите хромирани фитинги и тапата с хромирано покритие имат висока химическа стабилност и запазват блясъка си много дълъг период. В това отношение полираното покритие на хромираната тапа и другите компоненти е по-устойчиво от никеловото и сребърното покритие.

Описание на хромираната тапа 1/2" с полирано покритие:

Хромираната тапа 1/2", както и останалите фитинги от серията се изработва от месинг, който преминава технологична обработка. Въхру готовия продукт се нанася висококачествено и прецизно хромирано покритиеТапата 1/2" представлява глух фитинг с мъжка резба, който служи за затапване на различни изводи на водопроводната инсталация. Месингови тапи с хромирано покритие се предлагат в размери 1/2" и 3/4".
Разгледайте и другите фитинги за ВиК и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага.

Хромирани фитинги > Фитинги за ВИК и отопление > Тапа 1/2"М, хромиран месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: тапа , месинг , хром , вик
Дизайнерския термовентил от серията THERMOLIFE LUX представлява черен кран за термоглава с хромирана декоративна капачка. THERMOLIFE LUX е серия..
44.99 лв.
Купи
Прехода за многослойна тръба с алуминиева вложка с марката APE представлява женски ракор или адаптор, който свързва тръбата с други компоненти на отоп..
4.39 лв.
Купи
Дизайнерски радиаторен кран Thermolife е луксозен радиаторен вентил, подходящ за алуминиеви радиатори и лири за баня.THERMOLIFE LUX е серия л..
39.99 лв.
Купи
Дизайнерския комплект серията THERMOLIFE LUX включва термовентил, кран и термоглава в красив бял матов цвят.THERMOLIFE LUX е с..
105.99 лв.
Купи
Дизайнерския радиаторен вентил от серията THERMOLIFE LUX е луксозен радиаторен кран с впечатляващ черен цвят THERMOLIFE LUX е серия дизайнерски ..
44.99 лв.
Купи
Хромираният месингов нипел 3/8" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
1.19 лв.
Купи
Хромираният месингов нипел 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
1.54 лв.
Купи
Хромираният месингов нипел 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
2.39 лв.
Купи
Хромираният месингов нипел 1" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации. ..
4.09 лв.
Купи
Хромираната месингова муфа 3/8" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
1.44 лв.
Купи
Хромираната месингова муфа 1/2" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации...
1.89 лв.
Купи