Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Idealrain Classic ръчен душ M1

Idealrain Classic ръчен душ M1
Idealrain Classic ръчен душ M1
36.72 лв.
  • Марка: Ideal Standard
  • Модел: Ръчен душ M1
  • SKU: B9402AA
Бърза поръчка

Искате да превърнете своята баня в идеално място за релаксация и наслаждение? Имаме удоволствието да Ви представим ръчният душ M1 от серията Idealrain Classic.С неговия диаметър от 100 мм и силиконовите дюзи "Easy clean", ще наслаждавате на истинското дъждовно преживяване. Освен това, с ограничителя за дебита и стилното хромирано покритие, ще се радвате на комфорт и релаксация в един. Поръчайте Idealrain Classic ръчния душ M1 сега и превърнете вашата баня в оазис на удоволствието.

Характеритстики на ръчен душ М1 на марката Идеал Стандарт

  • Еднофункционален ръчен душ (дъжд), диаметър 100 мм
  • Силиконови дюзи "Easy clean"
  • Ограничител за дебита 8 л/мин
  • Хромирано покритие
  • Ideal Standard лого - гаранция за качество

Диаметърът от 100 мм ще осигури плътен и релаксиращ душ, който ще се грижи за създаването на истинско дъждовно преживяване. За да се уверите, че душът Ви винаги е чист, разполага със силиконови дюзи с функция за лесно почистване.

Нашата основна грижата за Вас е да се насладите напълно на душа си, без да се безпокоите за излишен разход на вода. По тази причина сме добавили ограничител за дебита от 8 литра в минута, което не само щади Вашия джоб и околната среда.

Стилът и изискаността също са приоритет на нашата серия Idealrain Classic. Покритието от хром ще придаде блясък на Вашата баня, а логото на Ideal Standard гарантира най-високо качество и дълготрайна издръжливост.

Не пропускайте да превърнете вашата баня в оазис на удоволствието с ръчния душ M1 от Idealrain Classic. Насладете се на лукса, комфорта и красотата в едно. Направете Вашето решение днес и предлагаме Ви несравним душ преживяване.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Хигиенния душ комплект IDEALSPARY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят хром.Хигиенния душ комплект е вклю..
33.99 лв.
Купи
Хигиенния душ комплект IDEALSPRAY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят бял.Хигиенния душ комплект е включ..
31.99 лв.
Купи
Хигиенния душ с превключвател и стопер IDEALSPARY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят хром.Хигиенния душ комп..
45.99 лв.
Купи
Хигиенния душ с превключвател и стопер IDEALSPRAY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят бял.Хигиенния душ компл..
34.99 лв.
Купи
IdealFlex шлаух, 1250 мм Пластмасов шлаух IdealFlex  Лесен монтаж и красив дизайн. M1/2“ x M1/2“В онлайн магазин Dklux..
27.96 лв.
Купи
IdealFlex шлаух, 1600 мм, Пластмасов шлаух IdealFlex  Лесен монтаж и красив дизайн. M1/2“ x M1/2“В онлайн магазин Dklu..
30.60 лв.
Купи