ТърсенетоАко искате банята ви да изглежда наистина прекрасно, най-добре оставете работата на професиналист на ВиК специалист е една ужасяваща и досадна задача. Точният майстор е труден за откриване, но се нуждаете от него, за да извърши дейностите от самото изграждането на нова инсталация до извършването на довършителните операции - поставяне на мивки, смесители и други. Затова не се колебайте, ще ви спести време, усилия и главоболия от евентуални течове. Разровете се, за да намерите професионални водопроводчици, които ще ви спасят в проблемите, свързани с тръбите в дома ви.

Кои са най-често извършваните услуги от ВиК майстори?

Подмяна на тръби

Подмяната на тръби се оказва неизбежна в даден момент - дали сега строите жилище, или сте решили да направите цялостна смяна, защото ще правите основен ремонт. Тази мисия е непосилна без опитен водопроводчик. Необходими са всички тънкости в областта, за да не станете свидел на обилни течове и наводнения. Най-често в тези услуги се включват :
Подмяна на тръби в банята или кухнята - тук трябва да избирате между качеството, вида и диаметъра на тръбите
Подмяна на вертикални и канализационни щрангове
Усвояване на тераса с цел превръщане на кухня

Отпушване на тръби

В случай на запушване на тръба, също не можете да чакате дълго. Намерете майстор, който ще извърши коректно всичко, от което имате нужда. Запушването се образува от натрупване на различни отлагания. Една от индикациите, че се нуждаете от професионалист, е ниското налягане на водата. Потърсете помощ, ако попадате в тази ситуация често, без извънредна причина. При по-леки запушвания няма да са ви необходими много разходи, затова по-добре предприемете тази стъпка още сега. Към тази услуга спадат:
Отпушване на мивка в банята или кухнята
Отпушване на канал в банята или кухнята
Отпушване на подов сифон
Видео диагностика - при по-сериозни запушвания дава възможност да се изясни проблема при канализация до два метра.

Отстраняване на течове

Течовете Изберете внимателно аксесоарите си за баняи подпухналият таван са най-често срещаните проблеми в тази област. Наблюдават се най-вече при старите жилища, но вече не е изключение и при новото строителство заради ниското качество. Съседите са най-потърпевши от цялата ситуация, затова първо се поставете на тяхно място. Вероятно няма да са очаровани от случващото се и ще последват караници. Не забравяйте, че голяма част от домакинствата имат направени застраховки при подобни бедствия, и ще трябва да им заплатите по-солидни суми в сравнение с по-лекият ремонт във вашия дом. Така всички ще са доволни, и няма да има излишни спорове, в които е ясно кой е виновен. Можете да се доверите на специалист за:
Откриване на т.нар “скрит теч”
Отстраняване на теч чрез подмяна на водопроводна тръба

Монтаж на мивка, душ, вана, смесители

Ремонтът приключва с монтаж на избраните от вас малки аксесоари, уреди и приспособления. Ако до тук сте се справили перфектно, не оставяйте последните елементи да ви нарушат спокойствието. Доверете се на изпитан и доказан професионалист за едно качествено поставяне на всичко необходимо в дома ви. От вас се изисква да посочите мястото, на което желаете да са разположени душа, мивката и смесителя. Финалните щрихи завършват най-често с:
Монтаж на мивка в банята или кухнята
Монтиране на шкаф, прикрепен към мивката
Поставяне на душ батерия
Поставяне на душ кабина
Монтаж на смесител или сифон 
Монтаж на тоалетна чиния и тоалетно казанче