Меню
Your Cart

Кухня

Дизайнерски смесител за кухненска мивка OMEGA LUX
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за за кухня OMEGA LUX предлага красив и оригинален дизайн, функционалност и безкомпромисно качество. Луксозния смесител за кухня OMEGA LUX е част от една завладяваща серия смесители с инстригуваща визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Д..
169.99 лв.
Без данък:169.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ENIGMA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския кухненски смесител, част от серията ENIGMA е продукт с красива и нестандартна визия и перфектно качество. Смесителя за кухня ENIGMA е продукт, който внася стил и модернистична, нестандартна визия на кухненската мивка и интериора около нея. Като част от серията дизайнерск..
184.99 лв.
Без данък:184.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка NEXUS
Дизайнерски продукт
NEXUS е дизайнерски смесител за кухня с модернистична визия и умело съчетание на стилове. Ако търсите луксозен смесител за вашата кухня, който съчетава перфектно качество, функционалност и модерна футуристична визия, то именно кухненския смесител NEXUS е продукта за вас. Дизайнерския смесител за ку..
229.99 лв.
Без данък:229.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ANTEA
Дизайнерски продукт
Смесителя за кухня ANTEA представлява луксозен стоящ смесител, с красив дизайн, който предлага и перфектно качество. Смесителите от серия ANTEA, сред които е дизайнерския смесител за кухня са изящни и красиви продукти с безкомпромисно качество и впечатляващ дизайн. Смесител..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Вграден дозатор за сапун ХРОМ за мивка или плот
-30 %
Вградения дозатор за течен сапун предлага компактност и стил за вашата мивка.Дозатора за вграждане е компактно и стилно решение за вашата кухня и по-рядко баня. Вградения дозатор с цвят хром създава удобство и комфорт при ползването на кухненската мивка. Диспенсърите за течен..
20.99 лв. 29.99 лв.
Без данък:20.99 лв.
Вграден дозатор за сапун БЕЖОВ ГРАНИТ за мивка или плот
-11 %
Вградения дозатор за течен сапун предлага компактност и стил за вашата каменна или композитна мивка с ефектния цвят бежов гранит.Дозатора за вграждане е компактно и стилно решение за вашата кухня и по-рядко баня. Вградения дозатор с цвят бежов гранит създава удобство и комфорт при..
30.99 лв. 34.99 лв.
Без данък:30.99 лв.
Вграден дозатор за сапун ЧЕРЕН МАТ за мивка или плот
-11 %
Вградения дозатор за течен сапун предлага компактност и стил за вашата мивка в изключително актуалния цвят черен мат.Дозатора за вграждане е компактно и стилно решение за вашата кухня и по-рядко баня. Вградения дозатор с цвят черен мат създава удобство и комфорт при ползването на ..
30.99 лв. 34.99 лв.
Без данък:30.99 лв.
Диспенсъра за сапун/дезинфектант работи безконтактно чрез интегрирана фотоклетка.Един изключително стилен и елегантен диспенсър за сапун или дезинфектант в цветово съчетание сиво и хром. Безконтактния дозатор за сапун е свободно стоящ аксесоар с красив дизайн и обем 250мл. Диспенсъра с фотоклетк..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Професионалният смесител за кухня модел Sensation представлява красив и много функционален смесител за кухненски мивки с едно или две корита.Модела стоящ кухненски смесител Sensation е част от линията професионални кухненски смесители, които ДК Лукс предлага на своите клиенти. Професионални..
259.99 лв.
Без данък:259.99 лв.
Диспенсъра за вграждане представлява дозатор за течен сапун, предназначен за вграден монтаж в мивка или плот.Дозатора за вграждане е функционален и компактен продукт за вашата кухня или баня. Дозатора за течен сапун е изключително удобен аксесоар, който може да ползвате, както в дома, така и в о..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Луксозен дозатор за течен сапун с декоративно прозрачно капаче за следене на нивото.Дозатора представлява метален диспенсър за течен сапун с обем 500мл. Дозатора за течен сапун притежава качествено хромирано покритие против ръжда. Диспенсъра за течен сапун се монтира на стената в банят..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Марка: КИМИ
Кръглата кухненска мивка, предназначена за вграждане в плот е висококачествен продукт, произведен в България.Кухненската мивка за вграждане модел 100 се изработва от полимермрамор или граниксит. Тези материали са предпочитани заради красивата визия, относително ниската цена и отли..
137.99 лв.
Без данък:137.99 лв.
Смесителя за кухня Gourmet е част от серията професионални смесители за кухня - специализирани продукти за кухнята с високо качество.Професионалния кухненски смесител Gourmet е висококачествен специализиран продукт за кухнята. Въпреки професионалната му насоченост, на удобството и функционалност..
189.99 лв.
Без данък:189.99 лв.
Кухненският смесител от стоящ тип Black Pearl представлява висок смесител за кухня с елегантен и стилен дизайн в цвят черен гранитСмесителят Black Pearl представлява висок смесител за кухня от стоящ тип, със елегантен дизайн в цвят черен гранит. Black Pearl е предназначен за монтиране на кухненс..
126.99 лв.
Без данък:126.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ALTA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за кухня ALTA в луксозен продукт за кухненската мивка, съчетаващ модерен дизайн, функционалност и отлично качество. ALTA е серия дизайнерски смесители, които се отличават с интересно съчетание между остри и отсечени форми и плавни и меки извивки. Дизайнерските с..
169.99 лв.
Без данък:169.99 лв.
Дозатор за течен сапун Лукс 800мл.
Най-продаван
Металния диспенсър представлява масивен метален дозатор за течен сапун със стилна визия.Изцяло метален дозатор за сапун, с хромирано покритие, което го предпазва от ръжда. Този дозатор за сапун може да се използва както в дома, така и за офиса или други обществени помещения. Дозатора за теч..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Кухненски смесител стоящ SWAN цвят Inox Кухненски смесител стоящ SWAN цвят Inox
-21 %
Смесителя за кухня Swan е луксозен смесител с високо качество в цвят инокс.Стоящия смесител Swan представлява смесител за кухня с въртяща се висока лебедка. Swan е луксозен смесител за кухня с модерен и стилен дизайн, който придава съвременна визия на интериора в кухнята. Кухненския смесител Swa..
109.99 лв. 139.99 лв.
Без данък:109.99 лв.
Кухненски смесител стоящ SWAN цвят черен мат Кухненски смесител стоящ SWAN цвят черен мат
-21 %
Кухненския смесител Swan представлява луксозен стоящ смесител в цвят черен мат.Смесителя за кухня Swan представлява дизайнерски смесител от стоящ тип. Този модел смесител е подходящ за кухненски мивки и по-големи или нестандартни умивалници. Смесителя за кухня Swan има изключително атрактивна ви..
109.99 лв. 139.99 лв.
Без данък:109.99 лв.
Марка: КИМИ
Овалната мивка модел 101 е кухненска мивка предназначена за вграждане върху плот или шкаф.Кухненската мивка - тя е важен детайл от обзавеждането на кухнята, която освен функционална, може да бъде и красива декорация към плота и шкафовете. Към избора на кухненска мивка ние под..
137.99 лв.
Без данък:137.99 лв.
Кухненският смесител Concord с изтегляем душ е продукт с отлично качество от професионалната серия смесители за кухня, които ДК Лукс Ви предлагаПодходящото обзавеждане на кухнята е от съществено значение, когато целта е да се постигне желана съвременна визия. Едно от най-важните неща за интериор..
189.99 лв.
Без данък:189.99 лв.
Марка: Remer
Продукта представлява аератор за смесител с гъвкаво удължение.Аератора е продукт, предназначен за поставяне на лебедката на смесителя. Повечето смесители в днешно време се предлагат с аератор, който обаче не винаги предлага качеството на специализирания продукт. Използването на аератор при смес..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Марка: Remer
Двустепенения аератор за смесител е продукт, който се монтира на лебедката (чучура) на смесителната батерия. Функцията на аератора за смесител е да спестява значително количество вода с използването му и да усилва струята на водата излизаща от смесителната батерия. Двустепенния аератор е специализи..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Металния диспенсър представлява масивен метален дозатор за течен сапун със стилна визия.Изцяло метален дозатор за сапун, с хромирано покритие, което го предпазва от ръжда. Този дозатор за сапун може да се използва както в дома, така и за офиса или други обществени помещения. Дозатора за теч..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Марка: КИМИ
Правоъгълната мивка за кухня модел 102 представлява еднокоритна мивка заоблени ъгли, предназначена за монтаж към плот или шкаф.Когато ви предстои ремонт или обзавеждане на кухнята, един от основните акценти се пада на кухненската мивка. Купувайки мивка за кухнята, вие със сиг..
144.99 лв.
Без данък:144.99 лв.
Показани 1 от 24 | 103 (5 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.