ЕдинИзберете подходящият цвят, който да допълни интериора на помещението от най-бързите начини за промяна на облика на старите мебели и предмети са спрей боите. Те са лесни за използване и ви дават възможност да използвате въображението си, за да създадете своите шедьоври. Преобразяването на всякакви вещи е хоби за голям процент от населението, което показва, че се получават още по-красиви неща. Съществуват различни спрей бои - можете да намерите почти всеки цвят, такива, които са с по-силно покритие, или такива, които съдържат грунд. Имайте предвид, че както всяка друга боя, трябва да се снабдите с някои консумативи, които да предпазят повърхността ви. Поставете на земята найлон или вестници, така че да не попада боя на нежелани места. Заредете се и с предпазни ленти, които ще ви помогнат в случай, че желаете да боядисате в няколко цвята, или да останат участъци без боя.  

Вдъхновяващи идеи за боядисване на предмети с помощта на спрей боя

Шкафове - под шкаф може да имате предвид някой вграден такъв, нощното си шкафче, шкафчето за обувки, етажерки, бюра или библиотеката ви. Всичко това би могло да промени изгледа си само с помощта на спрей боя, малко консумативи и гениалната ви креативност. Замислихте ли се вече да обновите някои от изброените мебели, които притежавате? Това е доста голяма крачка към промяна на интериора на дома ви. Ако работите у дома, спрей боята е идеален вариант да промените “офиса” си. Пребоядисайте бюрото си и някой друг елемент в стаята и ще придадете усещане за нов домашен офис. Няма по-ефективно работно място от добрата обстановка. 
 
Вази и саксии - те придават различен стил на всяко едно помещение. Факт е обаче, че една стилна ваза с по-големи размери, която е изработена от хубав материал, не е никак евтина. Все пак, ако разполагате с такава, която е много стара, вече изглежда твърде амортизирана или ви е омръзнала, превърнете вида й в коренно различен. Същото е и със скучния вид на саксиите в дома ви. Може да се възползвате от всичко, което ви дойде на ум - сменете цвета, нарисувайте нещо, облепете с допълнителни орнаменти. Благодарение на освежаването им или изцяло новия им вид, ще внесете впечатляващ акцент. Най-вероятно след крайния резултат, мнозина ще пожелаят да откраднат идеите ви.
 
Крановете Нправете домът си още по-уютен, използвайки спрей бояна кухнята и банята - едни от най-често наблюдаваните аксесоари, които изглеждат износени след време, са именно кранчетата на смесителите. Поддръжката е важна, но годините на експлоатация си оказват влияние. Ежедневната употреба променя блестящия им вид и загрозява мивката. С помощта на спрей боя можете да възвърнете красивия им предишен облик, или да промените леко стила, ако останалият интериор го позволява. Ако само в едното помещение е възможно - банята или кухнята, променете дизайна само там.

Плотове в кухнята - ако се чудите дали спрей боята е склонна на магия и е мултифункционална - има подобно действие. Тя е приложима почти за всичко, за да ви спести непосилни разходи. С много малък бюджет е възможно да направите козметична процедура на кухненския плот, който заема голяма част от кухнята, и е доста забележим. Можете дори да бъде нарисуван по начин, по който да изглежда като мрамор. Възползвайте се от тези възможности и експериментирайте.