Санитарен фаянс Roca

Испанският бранд Roca е световноизвестен производител на санитарен фаянс и мебели за баня. Историята на Roca започва още пред 1929 година с производството на радиатори за баня, а с времето се разширява до създаването на мебелни колекции.

Търговски обекти в 135 страни, 76 собствени предприятия по целия свят, над 20 хиляди опитни специалисти, сътрудничество с именити дизайнери – всичко това говори за несъмнения успех на признание.

Компания Roca прави всичко, за да представи на клиентите възможност да комплектуват изцяло банята си с всичко необходимо – от мебели до санитарен фаянс.

Отличителните черти на продукцията на Roca

Основната разлика на санитарния фаянс и мебели Roca от конкурентите им е изисканият и неповторим дизайн. Изделията Roca се познават лесно по оригиналното изпълнение, чистите линии и съвършения цвят. Санитарният фаянс винаги е сияйно бял и дори сериите от по-нисък клас по качество се конкурират перфектно с по-скъпите им аналози.

Именити дизайнери и търсене на идеи

Широкият асортимент от продукти е представен от изделия както от по-нисък, така и от по-висок клас. Вани, тоалетни чинии, направени с оглед нуждите на съвременните клиенти и актуалните размери за баните. Дизайнери, привлечени от различни страни, създават колекции, които са най-близки до обикновения ползвател, но без да са излишно елегантни. В търсене на компромис между стила и функционалността се създават нестандартни, но много комфортни за използване изделия.

Мебели за баня и санитарен фаянс Roca - стил и иновация в света на обзавеждането за баня!

Дизайнът на продукцията Roca винаги е на границата на съвременния стил и спазването на най-добрите традиции в класиката. Продуктите Roca са универсални за всеки интериор – от разкоша на класиката до лаконичния минимализъм.

Санитарен фаянс Roca и неговите особености

Тоалетни чинии Roca, биде, писоари, умивалници Roca – всичко това Рока произвежда при строго спазване на европейските стандарти. Окачените и подовите тоалетни чинии са със стилен дизайн, оборудват се с удобни седалки и механизми за плавно затваряне. Благодарение на двойния механизъм за пускане на водата можете да пестите вода.

Мивките и умивалниците са представени с разнообразие в типа на монтаж. На пазара могат да се срещнат модели със стилни пиедестали, а също и окачени и режийни варианти. Различните размери мивки Ви позволяват да ги монтирате както на ъгъл, така и в по-голяма баня. Някои мивки могат да се използват и като умивалник за баня.

Биде Roca – не са само красиви, а и удобни. За да се създаде хармонична обстановка, се препоръчва да изберете биде и тоалетна чиния от една серия. Много модели се комплектуват допълнително с удобна седалка и смесител.

Особеността на фаянса Roca е качественото покритие, което не задържа мръсотия и бактерии, а също и лесното почиствате с помощта на обикновени течни миещи средства.

Мебелите за баня Roca се правят от качествени материали, които се обработват многократно с всевъзможни състави. Това увеличава срока на службата на изделията и ги прави по-устойчиви към влажната среда.

Основни предимства на санитарния фаянс и мебели Рока

  • Актуален стил и дизайн. В колекциите винаги можете да намерите варианти както за съвременни, така и за класически интериори.
  • 100% гланцирана санитарна техника. Гаранция за здравина, хигиеничност и представителен вид е специалната технология на гланциране. Тя позволява да се избегне порестата повърхност, което означава, че грижите за фаянса е лесна, тъй като не задържа мръсотия, налепи, ръжда в порите.
  • Икономичност и комфорт. Използването на технологията за двойно пускане на водата в тоалетната чиния позволява да спестите вода, плавното затваряне на шкафовете и вратите на мебелите дава възможно да използвате мебелите безшумно, при някои писоари има вградена програма за премахване на неприятните миризми, а смесителите радват приятно с функциите за контрол на разхода на вода.
  • Отбрани материали и иновативни технологии. За да Ви служат дълго време санитарният фаянс и мебелите за баня и да съхранят добрия си външен вид, компанията използва отбрани материали, висококачествени детайли, а също и съвременни технологии за производство.