Меню
Your Cart

ROCA

ROCA е испанска компания с над 100 годишна история и носител на множество отличия в бранша. Започнала като компания реализираща продукцията си в сектора на отоплениетоROCA бързо се разраства, като в днешни дни е един от лидерите в производството на продукти и обзавеждане за баня. Ние от ДК Лукс имаме удоволствието да предложим  част от техните продукти, за които сме сигурни, че ще ви впечатлят със своя красив дизайн, високо качество и иновативност. Продуктите на ROCA, които ще намерите в нашият он-лайн магазин са плод на работата на много хора - в тях е вложена дизайнерска концепция, иновативни технологии и мисъл за бъдещето и околната среда.

При нас ще откриете различни модели душове Roca - сериите SensumStella, Plenum и други, както и други компоненти за душ системи - душ пити, държачи и душ комплекти с марката ROCA. Отличителната черта на душовете Roca е модерния и стилен дизайн и ефектни форми. Освен душ-системи и душове Roca, при нас ще намерите богат избор от смесители Roca и аксесоари за баня Roca. Разнообразието на модели смесители Roca и аксесоари за баня Roca е огромно - ДК Лукс доставя по индивидуална поръчка всички продукти за баня Roca, независимо от моментната им наличност. Заложете на продуктите на ROCA, за да обзаведете вашата баня със стил и впечатляващ дизайн, без компромис в качеството.
Марка: ROCA
Структурата за вграждане ROCA се предлага в комплект с луксозна тоалетна чиния NEXO RIMLESS, стилен бутон за водата и капак със забавено падане. Това е едно висококачествено решение за вашата баня и тоалетна, продукт на ROCA - име което е еталон за качество, иновативност, функционалност и красив ди..
579.99 лв.
Без данък:579.99 лв.
Марка: ROCA
Структурата за вграждане ROCA се предлага в комплект с луксозна тоалетна чиния GAP CLEAN RIM, стилен бутон за водата и капак със забавено падане. Това е едно висококачествено решение за вашата баня и тоалетна, продукт на ROCA - име което е еталон за качество, иновативност, функц..
758.99 лв.
Без данък:758.99 лв.
Марка: ROCA
Хигиенния душ за баня BeFresh с марка Roca предлага отличното и добре познато качество на компанията на изгодна цена Интимния душ комплект BeFresh включва душ слушалка, държач и шлаух за нея. Качеството на комплекта душ за биде е отлично, гарантирано от производителя Roca - едно добре познато име н..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Дизайнерски сифон за мивка TOTEM 11/4" ХРОМ Дизайнерски сифон за мивка TOTEM 11/4" ХРОМ
-14 %
Марка: ROCA
Техническо описание на дизайнерския сифон за мивка Totem 11/4" ХРОММатериал: месинг, масивен Цвят: хром лукс Тип: бутилков Присъединяване: 11/4" х Ф32 Размер: Височина 205мм максимално / дължина 340мм максималноДизайнерския сифон за умивалник TOTEM 11/4" предлага уникална визия и качеств..
214.99 лв. 249.99 лв.
Без данък:214.99 лв.
Дизайнерски сифон за мивка TOTEM 11/4" ЧЕРЕН МАТ Дизайнерски сифон за мивка TOTEM 11/4" ЧЕРЕН МАТ
-14 %
Марка: ROCA
Техническо описание на дизайнерския сифон за мивка Totem 11/4" ЧЕРЕН МАТМатериал: месинг, масивен Цвят: черен мат Тип: бутилков Присъединяване: 11/4" х Ф32 Размер: Височина 205мм максимално / дължина 340мм максималноДизайнерския сифон за умивалник TOTEM 11/4" предлага уникална визия и ка..
214.99 лв. 249.99 лв.
Без данък:214.99 лв.
Марка: ROCA
Масивен месингов държач за душ слушалка. Този продукт представлява фиксиран държач за душ слушалка, изработен от масивен месинг. Закачалката за душ е фиксирана и не позволява промяна на позицията на душ слушалката. Стойката за подвижен душ е предназначена за стенен монтаж и се фиксира посредством к..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Марка: ROCA
Луксозния държач за подвижен душ модел Minima е изработен от месинг с хромирано покритие. Този продукт представлява масивна стойка за душ, изработена от месингова сплав с високо качество. Това е луксозна душ закачалка с хромирано покритие, което я прави подходящ аксесоар за Вашата баня, съвместим с..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: ROCA
Подвижния душ ROCA Sensum Round представлява луксозен душ със стилен и модерен дизайн и четири функции на водната струя. Душа за баня Sensum Round е продукт на испанската фирма Roca, едно име, което е символ на качество и стил в сферата на продуктите за баня и лидер в областта. ..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Марка: ROCA
Душа Roca Bisel представлява дизайнерски душ с оригинална и впечатляваща минималистична визия. Душ слушалката приковава погледа с оригинален дизайн и изчистени форми. Душа Roca Bisel има цилиндрична форма с уникален дизайн и индивидуалност. Дизайнерския душ е произведен от компанията ROCA..
30.49 лв.
Без данък:30.49 лв.
Марка: ROCA
Луксозния душ ROCA Plenum Round представлява красив и удобен подвижен душ с голяма площ и три функции на разпръскване на водата. Кръглия душ за баня модел ROCA PLENUM ROUND е луксозен продукт с високо качество на испанската компания ROCA - един от безспорните лидери и иноватори ..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: ROCA
Луксозния душ ROCA Plenum Square представлява красив и удобен подвижен душ с голяма площ и три функции на разпръскване на водата. Квадратния душ за баня модел ROCA PLENUM SQUARE е луксозен продукт с високо качество на испанската компания ROCA - един от безспорните..
84.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Марка: ROCA
Подвижния душ ROCA Sensum Round представлява луксозен душ със стилен и модерен дизайн и две функции на водната струя. Душа за баня Sensum Round е продукт на испанската фирма Roca, едно име, което е символ на качество и стил в сферата на продуктите за баня и лидер в областта. ДК ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: ROCA
Подвижния душ ROCA Sensum Square представлява луксозен душ със стилен и модерен дизайн и четири функции на водната струя. Душа за баня Sensum Square е продукт на испанската фирма Roca, едно от добре познатите и утвърдени имена в сферата на продуктите за баня, символ на високо качество и с..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Марка: ROCA
Подвижния душ ROCA Sensum Square представлява луксозен душ със стилен и модерен дизайн и две функции на водната струя. Душа за баня Sensum Square е продукт на испанската фирма Roca, едно от добре познатите и утвърдени имена в сферата на продуктите за баня, символ на високо качество и стил. ДК Лукс ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: ROCA
Душ Stella 80 представлява красива душ слушалка с кръгла форма и силиконови дюзи. Подвижния душ е еднофункционален душ за баня с кръгла глава. Душ Stella 80 е масивна кръгла душ слушалка с високо качество, произведена от ROCA. Подвижния душ модел Stella 80 е удобен и лесен за употреба. Диаметъ..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Марка: ROCA
Душ Stella 80 представлява красива душ слушалка с кръгла форма и силиконови дюзи. Подвижния душ представлява душ за баня с кръгла глава и три функции на водните струи. Душ Stella 80 е масивна кръгла душ слушалка с високо качество, произведена от ROCA. По..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Марка: ROCA
Душ Stella 100 представлява красива душ слушалка с кръгла форма и силиконови дюзи. Подвижния душ е еднофункционален душ за баня с кръгла глава. Душ Stella 100 е масивна кръгла душ слушалка с високо качество, произведена от ROCA. Подвижния душ модел ..
40.99 лв.
Без данък:40.99 лв.
Марка: ROCA
Душ Stella 100 представлява красива душ слушалка с кръгла форма и силиконови дюзи. Подвижния душ представлява душ за баня с кръгла глава и три функции на водните струи. Душ Stella 100 е масивна кръгла душ слушалка с високо качество, произведена от ROCA. ..
43.99 лв.
Без данък:43.99 лв.
Марка: ROCA
Кръглото стенно коляно с държач за душ представлява месингова стойка за ръчен душ с извод за шлаух 1/2"Комбинираното коляно за душ системи за вграждане е компактен и удобен аксесоар за вашата баня. Освен извод за подвижния душ, коляното има и стойка за душ, на която може да се окачи слушалк..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: ROCA
Квадратното коляно за душ модел Square представлява комбинирано коляно за душ от вграден тип със стойка за окачване на подвижен душ.Комбинираното коляно за душ системи за вграждане е компактен и удобен аксесоар за вашата баня. Коляното за душ Square предлага извод душ слушалка, както и стойка за..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.