Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Коляно компресионна връзка Ф22х1/2"М за медни тръби - 6822121

Коляно компресионна връзка Ф22х1/2"М за медни тръби - 6822121
Коляно компресионна връзка Ф22х1/2"М за медни тръби - 6822121
11.29 лв.
  • Модел: Компресионна връзка-коляно, Ф22, мъжка резба
  • Тегло: 0.05кг
  • SKU: 6822121
  • UPC: 6822121
Бърза поръчка

Коляно компресионна връзка Ф22х1/2"М за медни тръби | Медни тръби

Месинговата компресионна връзка Ф22х1/2"М е предназначена за бърза и лесна инсталация и свързване на медни тръби.

Месинговите компресионни връзки имат широко приложение в тръбни инсталации от различен тип - отоплителни, соларни, климатични системи, индустриални, газови и битови водопроводи. Възможностите за широко приложение и предимствата на компресионните фитинги ги правят предпочитан продукт и за инсталатори и за непрофесионалисти. Месинговите компресионни връзки предлагат изключително лесна и бърза работа при монтажа на медните тръби. За разлика от стандартните медни фитинги за запояване, тук е възможно пълното разглобяване на връзката и последващ монтаж. Прецизността на изработката и физико-химичните свойства на месинга гарантират дълъг живот и устойчивост на компресионната връзка. Не на последно място - при използване на компресионни връзки няма нужда от скъпо оборудване и консумативи за монтажа им.

Техническо описание на коляното компресионна връзка Ф22х1/2"М:

Компресионната връзка Ф22х1/2"М представлява масивен, изработен изцяло от месинг фитинг, който се състои от 3 части - тяло, пръстен и гайка. Предназначен е за свързване под ъгъл 90º на медни тръби с диаметър Ф22 към други компоненти на отоплителната система посредством 1/2" мъжка цолова резба. Прецизната изработка на фитинга предлага отлична компресия и прави връзката надеждна и сигурна. 
Коляно компресионна връзка Ф22х1/2"М за медни тръби има следните приложения:
 - Битови и индустриални тръбни системи с вода или антифриз
 - Питейна вода
 - Отоплителни системи
 - Климатични системи
 - Соларни системи
 - Инсталации със сгъстен въздух
- Газ 

ДК Лукс предлага висококачествени компресионни фитинги, произведени в Италия на изгодни ниски цени!

Месингови компресионни фитинги > Медни тръби > Компресионна връзка-коляно, Ф22, мъжка резба

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Материал: месингПоплавък: термоустойчива пластмасаМаксимална работна температура: 180°CМаксимално работно налягане: 10barТип: правПрисъединяв..
16.99 лв.
Купи
Мъжкият тройник 1/2", който предлага ДК Лукс е изработен от месинг тройник с мъжки резби от всяка страна.Тройникът МММ е нестандартен фи..
5.39 лв.
Купи
Месинговото коляно МЖ 1/2" има една външна и една вътрешна резба и е изработено от чист месиннг без покритие върху него.К..
3.69 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/2"М х 1/2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/2&..
1.59 лв.
Купи
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 60см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфи..
9.69 лв.
Купи
Месинговата компресионна връзка Ф22х1/2"Ж е предназначена за бърза и лесна инсталация и свързване на медни тръби.Месинговите компресионни в