Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Прахосмукачка за пепел от печки и камини 800W

-5% Цена 59.99 лв. за Прахосмукачка за пепел от печки и камини 800W - Прахосмукачка за пепел 800W, високотемпературна (33079-0503VC18L от ) в раздел Други електрически и бензинови машини
Харесан от: 236 Модел: Прахосмукачка за пепел 800W, високотемпературна
SKU: 33079-0503VC18L
Спестявате: 3.00 лв.
Намалението е: 5%
Наличност: Наличен
59.99 лв. 56.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Прахосмукачка за пепел от печки и камини 800W - 33079-0503VC

Прахосмукачката за пепел 800W е неохбодим аксесоар, с който лесно се почиства пепелта в камини, печки, барбекюта и други.

ДК Лукс предлага прахосмукачки за почистване на пепел с високо качество и две години гаранция. Независимо дали притежавате пелетна камина или печка на твърдо гориво, важна роля за поддръжката на съоръжението и неговата правилна и ефективна експлоатация има неговото почистване. Именно затова прахосмукачката за пепел е незаменим аксесоар, с който ще почистите пепелта от горенето лесно и бързо. Прахосмукачката за камини и печки е просто устроена и работи изключително ефективно, след което на свой ред се почиства лесно, без да е необходимо измиване.

Описание на прахосмукачката за камини и печки за почистване на пепел:

Прахосмукачката за пепел има висока засмукваща мощност 800W. Тя е пригодена за почистване на пепел примесена с други едри частици - въглени, метални елементи и други. Прахосмукачката за пепел има широко приложение - тя е подходяща за почистване на пепелта от пелетни камини, вградени камини на дърва, различни видове печки и котли на твърдо гориво, барбекюта и други. Въпреки, че маркуча на прахосмукачката е армиран и устойчив на високи температури, важно условие за правилната и безопасна работа е почистването на пепелта само от изгаснали огнища, без активни въглени и жар, които могат да доведат до пожар или обгаряне. Прахосмукачката за камини е предназначена за сухо почистване. Висококачествения филтър предпазва мотора на прахосмукачката и помещението от навлизане на фини прахови частици от пепелта. Контейнера на прахосмукачката за камини има обем 18л. и изцяло метален. Върху капака на уреда е монтиран и засмукващия мотор, който се захранва от електрическата мрежа с дълъг 3 метров кабел. Капака с мотора се захваща лесно за контейнера посредством пристягащи скоби. Допълнителни аксесоари към прахосмукачката са армирания смукателен маркуч и поцинкованата замукваща тръба.
- Мощност: 800W
- Захранване 230V/50Hz
- Дължина на захранващ кабел: 3m
- Обем на контейнера: 18l.
- Максимална температура на пепелта: 600°
- Смукателен маркуч: армиран, разтегателен, устойчив на висока температура
- Дебит на засмуквания въздух: 57l/sec
- Вакуум: max 210mbar
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: