Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Готварска печка DOMINANT 70 ЧЕРНА с фурна и котлони

Харесан от: 333 Модел: ПЕЧКА НА ТВЪРДО ГОРИВО DOMINANT 70 С ФУРНА И ПЛОТ
SKU: 5633002
Тегло (кг): 91кг
Размери: 612 x 965 x 755 см
Наличност: Наличен
1 029.99 лв.

Избери опция


* Разположение на фурната:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Готварската печка за отопление модел DOMINANT 70 представлява многофункционална печка печка на твърдо гориво с подобрен горивен процес и модерен дизайн.

Мултифункционалната печка DOMINANT 70 е продукт на сръбската компания ALFA PLAM, предназначен за едновременно отопление на дома и готвене - на плота или в голямата и удобна фурна. Готварската печка за отопление модел DOMINANT 70 e изработена от висококачествени материали и по съвременни технологии, което гарантира дългия експлоатационен период на съоръжението, като същевременно предлата стил и модерна визия на готварската печка. Повърхностите на печката DOMINANT 70 са емайлирани с температуроустойчив емайл лак (до 800 °) в различни цветове, което я прави подходящо решение за различен интериор. Готварската печка DOMINANT на сръбския производител ALFA PLAM има дебели стоманени плочи за готвене, които лесно се разглобяват за цялостно почистване и същевременно предоставят възможност за готвене върху целия плот. Готварската печка за отопление модел DOMINANT 70 ЧЕРНА от Alfa Plam има подобрен горивен процес, което позволява по-доброто акумулиране на енергията и подобрено топлоотдаване. Плочите в горивната камера са масивни, закалени и устойчиви на висока температура, акумулират голямо поличество топлина и я отдават равномерно във времето. Фурната на печката DOMINANT е голяма и лесна за употреба, благодарение на голямото и закалено двойно стъкло с вграден термометър. Печката DOMINANT 70 има красив и съвременен дизайн и се предлага в различни цветове на емайлираното покритие, освен стандартния. Закаленото стъкло на горивната камера дава допълнителна възможност да се насладите на горящия огън. Друго голямо предимство на печката DOMINANT е възможността за присъединяване на комина - според нуждите комина може да бъде отстрани, отгоре или отзад на печката. В долната част на печката DOMINANT може да поставяте дърва, които да се сушат и да бъдат готови за употреба.

Готварските печки от Alfa Plam са изпитани и надеждни. 

С дългогодишния си опит в сферата на мултифункционалните, традиционни и модерни уреди за отопление Alfa Plam са доказали, че техните продукти са с високо качество. DOMINANT 70 ЧЕРНА е традиционна готварска печка за отопление в един съвременен и модерен прочит, който обединява най-доброто от първите печки на дърва комбинирани с фурна и котлони и използването на нови технологии и материали за по-висока ефективност и красив и стилен външен вид. Това прави печката DOMINANT модел, изключително сполучлив и успешен за комбинирано ползване. По-долу може да разгледате спецификациите на повечето мултифункционални печки от Alfa Plam.

По-долу може са описани технически характеристики на готварската печка DOMINANT 70:

Модел Мощност Отопляема площ/обем Размери В/Ш/Д Размери на фурната КПД Размер на димоотвода Тегло

DOMINANT 70 БЯЛА с фурна от ляво

6 kW

60m2/150m3

850x700x600 mm

260x330x440 mm

76%

120mm

110kg.

DOMINANT 70 БЯЛА с фурна от дясно 6 kW 60m2/150m3

850x700x600 mm

260x330x440 mm

76% 120mm 110kg

Печките на твърдо гориво за готвене и отопление Alfa Term са продукти доказали се във времето, надеждни и ефективни. Разгледайте и другите продукти на Alfa Plam, които ДК Лукс предлага.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: