Меню
Your Cart

Кръгла кухненска мивка 47.5см, сифон Ф90

Кръгла кухненска мивка 47.5см, сифон Ф90
Кръглата кухненска мивка, предназначена за вграждане в плот е висококачествен продукт, произведен в България.Кухненската мивка за вграждане моде..
137.99 лв.
Без данък: 137.99 лв.
 • Модел: Кухненска мивка 100, кръгла, сифон Ф90
 • Тегло: 15.00кг
 • Размери: 47.50см x 47.50см x 20.00см
 • SKU: 100
 • UPC: 100

Възможни варианти

Кръглата кухненска мивка, предназначена за вграждане в плот е висококачествен продукт, произведен в България.

Кухненската мивка за вграждане модел 100 се изработва от полимермрамор или граниксит. Тези материали са предпочитани заради красивата визия, относително ниската цена и отличните технически характеристики, които имат. Полимермрамора и граниксита отразяват последните тенденции в производството на такъв тип мивки за вграждане. Полимермрамора и граниксита са сходни материали -  смес от мраморен прах, полиестерна смола, титан диоксид, карбонати и други. Разликата идва от покритието, като при полимермрамора имаме слой от прозрачен санитарен гел, устойчив на киселини, основи и агресивни почистващи препарати, а гладката гланцирана повърхност предпазва от натрупване на котлен камък и абсорбиране на петна и мръсотия по кухненската мивка. В граникситът е добавена допълнителна съставка в гела, която представлява смес от гранули с определен цвят и различна големина, които придават допълнителна твърдост и устойчивост, както и красиви цветове и гранитен ефект на кухненските мивки, увеличава здравината й, и ви предоставя възможност за избор на цвят. Допълнително предимство на граникситните и полимермраморни мивки е, че покритието има антибактериални свойства и висока устойчивост на механични въздействия и UV лъчи.

Описание на кръглата кухненска мивка модел 100:

Кръглата кухненска мивка е предназначена за вграждане в плот или шкаф. Монтажа на кръглата мивка върху плота става лесно и бързо, както е описано по-долу. Мивката за вграждане върху плот има габаритни размери 47.5см, а коритото е с дълбочина 18см и диаметър 36см. Това е една малка и компактна мивка, подходяща за ограничени пространства и малки кухни. Продукта се предлага в комплект със сифон Ф90. Кухненската мивка няма отцедник. Граникситните и полимермраморни мивки се изработват в широка гама цветове, които може да изберете при поръчката. Разгледайте и изберете подходящият цвят на мивка, който подхожда на интериора на вашата кухнят от тук. Мивката модел 100 предлага и възможност за поставяне на смесителна батерия, за което е необходимо разпробиването на отвор. 

Техническа спецификация на кухненската мивка за вграждане модел 100:

 • Цвят: Моля изберете от възможните варианти
 • Материал: Полимермрамор / Граниксит
 • Мивката се доставя със сифон Ø90 мм
 • Начин на монтаж: Мивка за вграждане върху плот
 • Габаритни размери: Ø47 см
 • Размери на коритото: Ø36 см
 • Дълбочина на коритото: 18 см
 • Тегло без опаковката: 15 кг
 • За шкаф: 50 см

Монтаж на кръглата мивка за кухня модел 100:

За да монтирате своята кухненска мивка е нужно да измерите най-външните размери (47.5см.) и да ги начертаете върху плота. След това трябва да начертаете втори контур, който е навътре от другия с около 1 см. Повърхността на плота се изрязва по очертанието на вътрешния контур с подходящ инструмент (напр. зеге), след което се поставя мивката и залепя със стандартен санитарен силикон. Мивката за вграждане е готова за използване след около 3 часа. Всички необходими размери за кръглата мивка можете да видите на снимката на продукта (по-горе).
В нашият онлайн магазин можете да откриете и голямо разнообразие от смесители за кухня с отлични цени и гарантирано качество, с които да окомплектовате своята мивка.

 

 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.