Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Квадратна кухненска мивка за вграждане в плот 1001

С поръчка Цена 109.99 лв. за Квадратна кухненска мивка за вграждане в плот 1001 - Квадратна кухненска мивка за вграждане модел 1001 полимермрамор (1001 от ) в раздел Кухня
Харесан от: 1441 Модел: Квадратна кухненска мивка за вграждане модел 1001 полимермрамор
SKU: 1001
Наличност: С поръчка
109.99 лв.

Избери опция


* Цвят на мивка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Квадратна кухненска мивка за вграждане в плот 1001 - 1001

Еднокоритната кухненска мивка за вграждане модел 1001 е с правоъгълни форми в комплект с голям сифон.

Кухненската мивка - това е един от най-важните елементи за кухнята по своята функционалност, към избора на която ние подхождаме с много голяма отговорност, както и за избора на кухненските шкафове, плотове или електрическите уреди. Този модел мивка за кухня предлага оптимално пространство за измиване на съдове поради специфичния си дизайн. Мивката е с малка периферия и без отцедник, което дава възможност за широко корито. Еднокоритната мивка се предлага с голям сифон за по-добро оттичане на водата от коритото. Кухненската мивка за вграждане се предлага в два вида: полимермрамор и граниксит. Мивките от полимермрамор и граниксит са много популярни в наши дни, поради уникалните си свойства, които значително превъзхождат тези на иноксовите и алпака мивките.

Кухненската мивка за вграждане 1001 е мивка, изработена от специално подбрани композитни материали, съдържащи оптимална комбинация от 80% смес от твърди гранули и 20% свързващи вещества.
 • Оригинален и функционален дизайн – технологията на производството позволява да се създават различни цветове и форми, които са максимално оптимални за модерната кухня. Мивките от полимермрамор и граниксит лесно се комбинират и вписват в интериора на различните кухни, при различните цветове и различните форми на плотовете.
 • Влагоустойчивост. Отблъскването на влагата е една от най-забележителните черти на мивките от полимермрамор и граниксит, поради свързващите композитни материали,  срокът им на експлоатация се удължава допълнително, също така запазва първоначалната им форма и цвят.
 • Дългосрочна якост и висока износоустойчивост на различни драскотини и наранявания, дори и при дълга употреба и след използването на съвременни материали и препарати при почистването и измиването на съдовете. Специалният състав на кухненската мивка за вграждане 1001 премахва проблема с порьозността и крехкостта, присъщи на естественния камък.
 • Безшумност. При миене на съдовете, мивките от полимермрамор и граниксит излъчват минимален шум, което е важен фактор при избора на кухненска мивка за ежедневна употреба.
 • Висока електроизолация. Едно от най-полезните свойства на мивките от полимермрамор и граниксит е обезпечаването на сигурността в местата с висока влажност и струпването на домакински електроуреди.
 • Лесни за инсталиране. Теглото на кухненските мивки от полимермрамор и граниксит е  три пъти по-малко от теглото на мивките от естествен камък.
 • Оптимална цена. Въпреки всички тези предимства на мивките изградени от полимермрамор и граниксит, цената им е значително по-ниска от цените на подобни мивки произведени от други материали, като същевременно запазват високото качество.

Инструкции за монтаж на кухненска мива за вграждане 1001

За да инсталирате кухненската мивка, трябва да се придържате към следните инструкции:
 1. Необходимо е да измерите най-външните размери на Вашата мивка (49,5 х 40,5 см).
 2. Необходимо е да начертаете втори контур от вътрешната страна, който трябва да бъде 1 см по на вътре.  
 3. Изрежете, използвайки подходящи инструменти (зеге), повърхноста на плота по вътрешния размер, след това поставете мивката и я залепете със санитарен силикон, като я притиснете.
 4. Три часа по-късно, Вашата нова кухненска мивка е на Ваше разположение.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: