Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Квадратна кухненска мивка с малък сифон модел 1003

Не е в наличност Цена 134.99 лв. за Квадратна кухненска мивка с малък сифон модел 1003 - Квадратна кухненска мивка за вграждане модел 1003 полимермрамор (1003 от ) в раздел Кухня
Харесан от: 3547 Модел: Квадратна кухненска мивка за вграждане модел 1003 полимермрамор
SKU: 1003
Наличност: Не е в наличност
134.99 лв.

Избери опция


* Цвят на мивка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Квадратна кухненска мивка с малък сифон модел 1003 - 1003

Квадратната кухненска мивка модел 1003 е еднокоритна, със заоблени ъгли.

При закупуване на кухня, важен и функционален детайл, разбира се, е кухненската мивка. Купувайки мивка за кухнята, Вие със сигурност ще обърнете внимание на размера, устойчивостта на удари, високи температури и на почистващи препарати, както и продължителния срок на експлоатация. Не на последно място в критериите за Вашият избор ще бъде и естетическия вид и съвременен дизайн на мивката. Кухненските мивки от полимермрамор и граниксит са решение, което позволява технологично да се експериментира с цвят и форма.

Квадратната кухненска мивка за вграждане модел 1003 е съставена от 80% смес от мраморно брашно и 20% свързващи вещества. При такова съотношение на материалите и свързващите вещества се получава материал с уникални свойства, който е устойчив на механични удари, температурни промени, неиздаващ допълнителен шум при ползване и е антибактериален.

 При производството на кухненски мивки от полимермрамор и граниксит се използват висококачествени съставки, които се използват и в други сфери на хранително-вкусовата промишленост, които са препоръчани и одобрени за използване от специализирани лаборатории. Кухненската мивка за вграждане модел 1003 отговаря на всички изисквания за продукти, предназначени за ползване в хранително-вкусова промишленост.

Кухненската мивка за вграждане модел 1003 много добре се налага на пазара. Модел 1003, както и другите мивки от полимермрамор и граниксит не абсорбират мръсотия и не отделят вредни вещества. Продуктите от полимермрамор и граниксит могат лесно да се почистват с почистващите средства, които не съдържат абразивни частици.

Кухненската мивка за вграждане модел 1003 ще придаде на Вашия кухненски плот завършен вид, и дълго време ще ви радва със своята практичност. Модел 1003 представлява еднокоритна мивка със заоблени ъгли. Широка и удобна за миене и на големи съдове. Мивката се предлага в два варианта - изработена от полимермрамор или граниксит и в много различни цветове. Всички модели мивки имат възможност да се доставят с пробит отвор за стоящ смесител.

Свойства и предимства на кухненската мивка 1003:

  • Стилен и модерен дизайн
  • Хигиена: благодарение на съвременната технология повърхността на кухненската мивка за вграждане модел 1003 няма микропори, което е основно препятствие за развитието на бактерии.
  • Устойчивост на ултравиолетови лъчи: отлична устойчивост на UV гарантира дълго съхраняване на цвета.
  • Безшумност: При ползване, шумът от течащата вода е много по-нисък, отколкото в мивката от неръждаема стомана.

Инструкции за монтаж на кухненска мивка за вграждане 1003

За да инсталирате кухненската мивка, трябва да се придържате към следните инструкции:
  1. Необходимо е да измерите най-външните размери на Вашата мивка (62,5 х 47,5 см).
  2. Необходимо е да начертаете втори контур от вътрешната страна, който трябва да бъде 1 см по на вътре. 
  3. Изрежете, използвайки подходящи инструменти (зеге), повърхноста на плота по вътрешния размер, след това поставете мивката и я залепете със санитарен силикон, като я притиснете.
  4. Три часа по-късно, Вашата нова кухненска мивка е на Ваше разположение.
 
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: