Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Мини кран МЕСИНГ с ХОЛЕНДРОВА ГАЙКА 1/2" - 1111312

Кран сферичен мини с холендрова гайка Месинг без покритие (Мини кранче, сферично, МЖ, с холендрова гайка) на цени от 5.89 лв. само в dklux.com
Мини кран МЕСИНГ с ХОЛЕНДРОВА ГАЙКА 1/2" - 1111312
9.99 лв.
  • Модел: Мини кранче, сферично с холендрова гайка 1/2", месинг
  • Тегло: 0.20кг
  • SKU: 1111312
  • UPC: 1111312
Бърза поръчка

Мини кран МЕСИНГ с ХОЛЕНДРОВА ГАЙКА 1/2" | Кранове и арматура

Техническо описание на сферичния мини кран с холендрова гайка 1/2":

Материал: месинг
Ръкохватка: метална, черна
Покритие: месинг
Затваряне: сферичен механизъм
Присъединяване: 1/2" мъжка резба х 1/2" женска холендрова гайка
Тип: мини сферичен кран

Месинговият мини кран с холендрова гайка 1/2" представлява сферично кранче с компактни размери и холендрова връзка.

Мини кранчетата имат широко приложение в различни водоснабдителни, отоплителни, климатични и други технологични инсталации. С мини кранове се свързват различни битови уреди към водопроводната инсталация, използват се за изграждане на колекторни групи и други в отоплителните системи и други. В зависимост от приложението се използват и различни модели мини кранове - такива са модифицираните мини кранчета с адаптори и конкретния модел - мини кранче с холендрова гайка. За разлика от стандартните кранове, които е невъзможно да се монтират на труднодостъпни места, монтажът на мини кранчетата се извършва с лекота. Мини кранчето с холендрова гайка, допълнително улеснява монтажа, благодарение на удобството, което предлага този тип присъединяване. Тяхното високо качество и надежност позволяват използване на холендровите мини кранчета при максимално налягане от 16 bar. 

Oпиcaниe нa cфepичнo кpaнчe мини МЖ c без покритие:

ДК Лукс предлага мини кранчетата с холендрова гайка с размер 1/2". Месинговото кранче има мъжка резба от едната страна и холендрова гайка с женска резба от другата страна. Тялото на холендровото мини кранче е изработено от чист месинг без покритие. Мини кранчето с холендрова гайка е със сферичен затварящ механизъм и тефлонови уплътнения, стандартно за сферичните кранове. Въпреки компактните размери, конструкцията на холендровото мини кранче е здрава и гарантира дълготрайна употреба. Качеството на продукта дава възможност за работа на мини кранчето в температурен диапазон от -10ºС до +90ºС с налягане до 16bar. В ДК Лукс можете да разгледате и други видове от голямото разнообразие от кранчета.

Кранове и вентили > Кранове и арматура > Мини кранче, сферично с холендрова гайка 1/2", месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Гъвкавите връзки за вода са продукт с широко приложение в бита и домакинството.Меките връзки представляват висококачествени гъвкави съединени..
2.69 лв.
Купи
Мъжкият тройник 1/2", който предлага ДК Лукс е изработен от месинг тройник с мъжки резби от всяка страна.Тройникът МММ е нестандартен фи..
5.39 лв.
Купи
Месинговият холендър 1/2"М х 1/2"Ж представлява холендрова вързка с външна и вътрешна резба и пръстеновидно уплътнение. Холендъра..
5.19 лв.
Купи
Месинговият холендър 1/2"Ж х 1/2"Ж представлява холендрова вързка с женска резба и конусно уплътнение. Холендъра 1/2" п..
13.99 лв.
Купи
Гъвкавите връзки за вода са продукт с широко приложение в бита и домакинството.Меките връзки представляват висококачествени гъвкави съединени..
3.39 лв.
Купи
Техническо описание на манометъра за отоплителни и водоснабдителни инсталации, предлаган от ДК Лукс:Обхват на измерване: 0 - 10 bar Диа..
7.29 лв.
Купи