Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Nova Plastik

Марка: Nova Plastik
Пластмасовия сифон за мивка е продукт с високо качество и изгодна цена. Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. Сифона се състои от различни елементи свързани помежду си с резба и/или уплътнения. В опаковката на сифона ще намерите витло за мивка с неръждаема ц..
5.49 лв.
Купи
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка размер ф92, утайник с възможност за почистване и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за кухненски мивки с отвор за голямо витло...
14.99 лв.
Купи
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, щуцер за присъединяване на пералня и тръбно удължение. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за почти всички порцеланови мивки за баня и..
6.29 лв.
Купи
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка размер ф92, утайник с възможност за почистване, преливник и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за кухненски мивки с отвор за гол..
16.99 лв.
Купи
Марка: Nova Plastik
Пластмасовия сифон за мивка е висококачествен продукт на изгодна цена. Сифона за мивка има утайник и мека връзка, която позволява лесното му поставяне дори в тесни и труднодостъпни места. Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. Сифона е съставен от различни ел..
5.99 лв.
Купи
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, щуцер за присъединяване на пералня и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за почти всички пор..
6.99 лв.
Купи
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, преливник за мивка и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Предназначен е за кухненски мивки...
7.99 лв.
Купи
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за двукоритна кухненска мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта са включени две големи витла с размер ф92, съединения, утайник с възможност за лесно почистване и тръбно удължение.. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за големи кухненски мивки с д..
21.99 лв.
Купи
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за двукоритна кухненска мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта са включени две големи витла с размер ф92, съединения, утайник с възможност за лесно почистване, извод за пералня и тръбно удължение.. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за големи к..
21.99 лв.
Купи
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)