Меню
Your Cart

Nova Plastik

Марка: Nova Plastik
Пластмасовия сифон за мивка е продукт с високо качество и изгодна цена. Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. Сифона се състои от различни елементи свързани помежду си с резба и/или уплътнения. В опаковката на сифона ще намерите витло за мивка с неръждаема ц..
4.89 лв.
Без данък:4.89 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка размер ф92, утайник с възможност за почистване и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за кухненски мивки с отвор за голямо витло...
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, щуцер за присъединяване на пералня и тръбно удължение. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за почти всички порцеланови мивки за баня и..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка размер ф92, утайник с възможност за почистване, преливник и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за кухненски мивки с отвор за гол..
12.59 лв.
Без данък:12.59 лв.
Марка: Nova Plastik
Пластмасовия сифон за мивка е висококачествен продукт на изгодна цена. Сифона за мивка има утайник и мека връзка, която позволява лесното му поставяне дори в тесни и труднодостъпни места. Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. Сифона е съставен от различни ел..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, щуцер за присъединяване на пералня и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за почти всички пор..
6.09 лв.
Без данък:6.09 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, преливник за мивка и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Предназначен е за кухненски мивки...
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за двукоритна кухненска мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта са включени две големи витла с размер ф92, съединения, утайник с възможност за лесно почистване и тръбно удължение.. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за големи кухненски мивки с д..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за двукоритна кухненска мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта са включени две големи витла с размер ф92, съединения, утайник с възможност за лесно почистване, извод за пералня и тръбно удължение.. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за големи к..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.