Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

ППР КОЛЯНО 90° с ЖЕНСКО с планки ЗА СТЕНЕН МОНТАЖ

Цена 1.49 лв. за ППР КОЛЯНО 90° с ЖЕНСКО с планки ЗА СТЕНЕН МОНТАЖ - ППР Коляно за стена с вътрешна резба (8072012 от ) в раздел ППР Тръби и Фигинти
Харесан от: 498 Модел: ППР Коляно за стена с вътрешна резба
SKU: 8072012
Наличност: Наличен
1.49 лв.

Избери опция


* Преход ППР х Месинг:

Бр: ПОРЪЧАЙ

ППР КОЛЯНО 90° с ЖЕНСКО с планки ЗА СТЕНЕН МОНТАЖ - 8072012

Женското ППР коляно с планки за стенен монтаж представлява преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°, който се предлага от ДК Лукс в различни размери.

Полипропиленовото коляно за стена е характерен и често използван фитинг при изграждането на ВиК инсталации направата на изводи от стената за свързване на смесители и други. ППР фитингите, които ДК Лукс предлага представляват голямо разнообразие от компоненти за лепене и преходи между месинг и ппр, каквото е ппр коляното за стенен монтаж. То представлява ппр коляно с уши, което е предназначено за фиксиране към стена или под. Както и обикновеното коляно с вътрешна резба, така и то свързва ППР тръба с резбови фитинг. ППР коляното за стена осъществява преход между ппр фитингите, които се свързват посредством метода на заваряване (лепене) и резбовите фитинги и компоненти за ВиК и отоплителни системи от месинг или стомана. ППР коляното с уши има ъгъл 90º и е изключително удобно за извеждане на изводи за смесител, канелка или друг преход.. ДК Лукс предлага ППР коляното с женска резба в размери от Ф20 до Ф25 и съответстващото им резбово присъединяване от 1/2"

Приложение на полипропиленовите фитинги и ППР женското коляно с планки за стенен монтаж 90°:

Полипропиленовите фитинги и тръби имат най-широко приложение при изграждането на битови ВиК инсталации и сградно строителство. Ниската стойност и отличните технически характеристики на полипропилена са сред най-важните предимства на този материал. Фитингите и в частност ППР коляното за стена имат изключително ниска себестойност, висока хигиеничност и здравина. Метода на заваряване и качествените месингови резби правят изключително надеждна една такава система изградена от полипропиленови тръби и ППР фитинги.  Тези компоненти се използват още и в отоплителни системи, технологични инсталации и други.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: