Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Дизайнерска лира за баня MIRROR 600х1800 ХРОМ

Цена 599.99 лв. за Дизайнерска лира за баня MIRROR 600х1800 ХРОМ - Дизайнерски радиатор за баня (MRC6001800C от ) в раздел ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИРИ
Харесан от: 229 Модел: Дизайнерски радиатор за баня
SKU: MRC6001800C
Наличност: Наличен
599.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Дизайнерска лира за баня MIRROR 600х1800 ХРОМ - MRC6001800C

Огледалната лира MIRROR е дизайнерски продукт за баня с уникална визия, съчетаващ в себе си отоплителен уред с дизайнерска визия и огледало за баня в цял ръст.

Представяме ви един изключителен дизайнерски радиатор за баня с огледално покритие модел MIRROR 600x1800. Тази уникална лира за баня комбинира отоплителната функция на обикновените лири с нужното за всяка една баня огледало. Дизайнерската лира MIRROR предлага стилна съвременна визия, която подхожда на модерната баня, а хромираното огледално покритие премахва нуждата от такъв допълнителен аксесоар в банята. Лирата за баня MIRROR е луксозен продукт с красиви и изчистени форми, който следва съвременните тенденции в интериорния дизайн. Огледалната лира MIRROR има перфектно хромирано покритие, което на практика замества огледалото в банята, а отоплението предотвратява и конденза на пари върху нея и следователно замъгляването на огледалото. Високото качество на огледалната лира MIRROR 600х1800 е гарантирано от прецизната и високотехнологична обработка на продукта, високото качество на материалите и вниманието към всеки един детайл. Дизайнерската лира MIRROR 600x1800 е луксозна лира за баня, подходяща за големи помещения. Огледалното и покритие е централен елемент в конструкцията, което превръща лирата за баня MIRROR в огледало в цял ръст. Дизайнерската лира за баня модел MIRROR 600x1800 има кубична архитектура - с правоъгълни ребра и профили. 

Техническо описание на огледалната лира MIRROR 600x1800:

Продукта представлява стоманена лира за баня с хромирано покритие. Съставена е от 2 хоризонтални колектора (профили) и 4 вертикални ребра с кубичен дизайн. Профилите са с размер 30х30мм, а ребрата 70х10мм. За разлика от другите модели при дизайнерската лира MIRROR 600x1800 има още един декоративен елемент с прецизно покритие от полиран хром. Този елемент е разположен в средата между четирите ребра, отразява огледално образа. По този начин освен красива лира, вие получавате и голямо огледало за банята. Отоплителната мощност на дизайнерската лира за баня модел MIRROR 600x1800 e 540W.
ДК Лукс предлага избрана колекция дизайнерски лири за баня, част от които е и модела MIRROR 600x1800. Изберете продукта, който най-добре пасва на вашата индивидуалност, а за да свържете със стил вашата лира към отоплението използвайте дизайнерските радиаторни кранове от серията THERMOLIFE.
 
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: