Меню
Your Cart

ДИЗАЙНЕРСКИ Радиатори

Дизайнерски радиатори и дизайнерски лири за баня 

ДК Лукс предлага широка гама алуминиеви радиатори с високо качество и отлични технически характеристики. От разнообразието марки и модели се отличават дизайнерските серии алуминиеви радиатори. Моделите алуминиеви радиатори Ottimo, Ottimo +, Vulkano и Cover са емблемите дизайнерските предложения, които ние от ДК Лукс имаме удоволствието да предложим. Освен, че внасят топлина и уют в дома ви, дизайнерските алуминиеви радиатори са красив детайл и важен елемент с обзавеждането, който допълва и подсилва ефекта от интериора. Дизайнерските алуминиеви радиатори предлагат ефектно съчетание между иновативни технологии, впечатляващи цветове и форми и отлична ефективност. Избирайки дизайнерските радиатори вие получавате стил, изисканост и комфортна топлина в дома, а правилното им съчетаване с обзавеждането на помещенията е наслада за окото.
Ние от ДК Лукс сме подбрали дизайнерски модели радиатори, които освен с впечатляваща визия и привличащ внимание дизайн, са еталон за качество и ефективност. Красивите отоплителни тела се изработват от производители с доказано име и традиции в производството на отоплителна техника. В категорията дизайнерски радиатори ще откриете продуктите на италианската компания Radiatori 2000, една от най-големите и реномирани на европейския и световен пазар. В произвежданите от тях алуминиеви радиатори се влагат най-новите технологии, всеки един модел е разработен и реализиран с иновативна мисъл и грижа за бъдещето и околната среда. Алуминия за производството на радиаторите се доставя от рециклирани алуминиеви кенчета, а самите радиатори подлежат на последващо рециклиране.
 
Ние от ДК Лукс се стремим да разширяваме непрекъснато гамата на дизайнерските радиатори, които предлагаме. При нас ще откриете атрактивни предложения, които няма да са просто елемент в отоплителната система, те ще изпъкнат и грабнат окото от първия момент:
 - Моделът алуминиеви радиатори Ottimo и Ottimo + е нашето предложение за всеки ценител на модерния и изчистен дизайн с красиви и меки форми. В радиаторите Ottimo и Ottimo + е вложена много работа и дизайнерска мисъл, която се материализира в този прекрасен модел. Радиатора Ottimo получава и очаквано признание за своите качества, получавайки наградата за дизайн Red Dot Desing Award за 2016г. Ние от ДК Лукс имаме удоволствието да предложим този впечатляващ модел алуминиев радиатор в няколко цвята и различни височини.
 - С модела Vulkano, компанията Radiatori 2000 ни презентира италианското съвършенство в сферата на отоплението на дома. Моделът радиатор Vulkano е мощен, елегантен и стилен радиатор. Това е първият модел вентилаторен радиатор (вентилаторен конвектор), изработен изцяло от рециклиран алуминий. Vulkano е нестандартен алуминиев радиатор, дизайнерски модел, който има цялостен монохроматичен панел, който скрива изцяло вътрешността на радиатора. Дизайнерския радиатор Vulkano е иновативно решение, компактен и екологичен алуминиев радиатор с висока ефективност. Радиатора Vulkano предлага модулация на вентилатора, което го прави изключително икономичен и суперефективен. Това е модел алуминиев радиатор / вентилаторен конвектор проектиран за енергията на бъдещето. Vulkano е предложение от Radiatori 2000, изключително подходящ за работа с термопомпени системи, като може да работи и с функция охлаждане.
 
Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H500 Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H500
Най-продаван Дизайнерски продукт -17 %
Марка: Radiatori 2000
Алуминиевите глидери от луксозната линия Ottimo са дизайнерски радиатори с уникална визия и световно признание - наградата за дизайн Red Dot 2016г.Дизайнерите от студио Meneghello Paolelli съвместно с италианския производител на алуминиеви радиатори - компанията Radiatori 2000 разработват л..
20.99 лв. 25.20 лв.
Без данък:20.99 лв.
Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H600 Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H600
Най-продаван Дизайнерски продукт -20 %
Марка: Radiatori 2000
Алуминевият радиатор Ottimo H600 е луксозен дизайнерски радиатор, носител на престижната награда за дизайн Red Dot за 2016г.ДК Лукс Ви предлага един широко използван и стандартен продукт като алуминиевия радиатор в една луксозна форма с уникален и неповторим дизайн. Диза..
21.99 лв. 27.60 лв.
Без данък:21.99 лв.
Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H800 Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H800
Дизайнерски продукт -11 %
Марка: Radiatori 2000
Ottimo е дизайнерски алуминиев радиатор от висок клас, който има световно признание - носител на престижната награда за дизайн Red Dot 2016.Алуминиевите глидери Ottimo са висококачествени и ефективни отоплителни тела, изработени по най-модерни тегнологии с иновативен впечатляващ дизайн. Освен да..
29.49 лв. 32.99 лв.
Без данък:29.49 лв.
Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H500 ЧЕРЕН МАТ Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H500 ЧЕРЕН МАТ
Дизайнерски продукт -11 %
Марка: Radiatori 2000
Дизайнерският алуминиев радиатор модел Ottimo H500 е луксозен италиански продукт с награда за дизайн Red Dot от 2016г.Дизайнерите от студио Meneghello Paolelli реновират класическия лят алуминиев радиатор и му придават модерна луксозна визия със силни дизайнерс..
27.89 лв. 31.49 лв.
Без данък:27.89 лв.
Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H600 ЧЕРЕН МАТ Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H600 ЧЕРЕН МАТ
Дизайнерски продукт -12 %
Марка: Radiatori 2000
Линията радиатори Ottimo H600 са красиви дизайнерски радиатори с иновативен дизайн и впечатляващ черен матов цвят.Ние от ДК Лукс имаме удоволствието да ви предложим този алуминиев радиатор с уникален и неповторим дизайн, продукт на съвместната работа на дизайнерската мисъл, в..
28.99 лв. 32.99 лв.
Без данък:28.99 лв.
Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H800 ЧЕРЕН МАТ Дизайнерски Алуминиев Радиатор OTTIMO H800 ЧЕРЕН МАТ
Дизайнерски продукт -13 %
Марка: Radiatori 2000
Черните радиатори Ottimo H800 са дизайнерски алуминиеви радиатори от висок клас, които имат световно признание - носител на престижната награда за дизайн Red Dot 2016.Алуминиевите радиатори от луксозната линия Ottimo са висококачествени и ефективни отоплителни тела, изработени по ..
33.00 лв. 37.99 лв.
Без данък:33.00 лв.
Дизайнерски Алуминиев Радиатор PLUS EVO H500 Дизайнерски Алуминиев Радиатор PLUS EVO H500
Дизайнерски продукт -15 %
Марка: Radiatori 2000
Дизайнерския радиатор PLUS EVO H500 е алуминиев радиатор от висок клас с изчистени форми и отлични технически параметри.Луксозния алуминиев радиатор PLUS представлява изключително стилен и красив модел дизайнерски радиатори с иновативен дизайн и висока ефективност. Радиатора PLUS EVO H500 е..
16.99 лв. 19.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Дизайнерски Алуминиев Радиатор PLUS EVO H600 Дизайнерски Алуминиев Радиатор PLUS EVO H600
Дизайнерски продукт -15 %
Марка: Radiatori 2000
Дизайнерския радиатор PLUS EVO H600 е алуминиев радиатор от висок клас с изчистени форми и отлични технически параметри.Луксозния алуминиев радиатор PLUS представлява изключително стилен и красив модел дизайнерски радиатори с иновативен дизайн и висока ефективност. Радиатора PLUS EVO H600 е..
17.84 лв. 20.99 лв.
Без данък:17.84 лв.
Дизайнерски Алуминиев Радиатор PLUS EVO H500 ЧЕРЕН МАТ Дизайнерски Алуминиев Радиатор PLUS EVO H500 ЧЕРЕН МАТ
Ново Дизайнерски продукт -15 %
Марка: Radiatori 2000
Дизайнерския радиатор PLUS EVO H500 в цвят черен мат предлага изчистени форми и атрактивна визия.Красивия изчистен дизайн на алуминиевия радиатор PLUS EVO е съчетан с ефектния черен матов цвят създава един уникален дизайнерски радиатор. Черния радиатор PLUS EVO H500 е дизайнерски продукт, к..
22.89 лв. 26.99 лв.
Без данък:22.89 лв.
Дизайнерски Алуминиев Радиатор PLUS EVO H600 Дизайнерски Алуминиев Радиатор PLUS EVO H600
Ново Дизайнерски продукт -15 %
Марка: Radiatori 2000
Дизайнерския радиатор PLUS EVO H600 е алуминиев радиатор от висок клас с изчистени форми и отлични технически параметри.Стилния и елегантен алуминиев радиатор PLUS EVO, съчетан с ефектния черен матов цвят създава един неповторим дизайнерски продукт. Черния радиатор ..
23.89 лв. 27.99 лв.
Без данък:23.89 лв.
Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX БЯЛ/ХРОМ
Дизайнерски продукт
Дизайнерски радиаторен кран Thermolife е луксозен радиаторен вентил, подходящ за алуминиеви радиатори и лири за баня.THERMOLIFE LUX е серия луксозни радиаторни кранове, произведени в Италия. Радиаторните вентили Thermolife са предназначени за  алуминиеви радиатори и лири за баня. Това ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ХРОМ Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ХРОМ
Дизайнерски продукт
Луксозния радиаторен кран Thermolife е радиаторен вентил, подходящ за дизайнерски модели алуминиеви радиатори и лири за баня.Thermolife е серия дизайнерски радиаторни кранове, произведени в Италия с марката APM. Радиаторните вентили Thermolife са предназначени за  алуминиеви радиа..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ЧЕРЕН/ХРОМ Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ЧЕРЕН/ХРОМ
Дизайнерски продукт
Дизайнерския радиаторен вентил от серията THERMOLIFE LUX е луксозен радиаторен кран с впечатляващ черен цвят THERMOLIFE LUX е серия дизайнерски радиаторни вентили, произведени в Италия. Радиаторните кранове от серията THERMOLIFE LUX са проектирани за свързване на различни отоплителни тела -&nb..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.