Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Retro Bronze

Витло за сифон за мивка клик-клак RETRO BRONZE Витло за сифон за мивка клик-клак RETRO BRONZE
-10%
Марка: Retro Bronze
Бронзовото витло за сифон за мивка е с клик клак механизъм за отваряне и затваряне на тапата.Бронзовото витло за сифон се поставя в отвора на мивката за баня или кухня и е снабдено с клик-клак механизъм. Клик-клак механизма позволява лесно отваряне и затваряне на тапата посредством едно нат..
22.49 лв. 24.99 лв.
Купи
Луксозен сифон за мивка RETRO LUX 11/4" BRONZE Луксозен сифон за мивка RETRO LUX 11/4" BRONZE
-33%
Марка: Retro Bronze
Техническо описание на дизайнерския сифон за мивка RETRO LUX 11/4" BRONZEМатериал: месинг Цвят: античен бронз Тип: бутилков Присъединяване: 11/4" х Ф32 Размер: височина/дължина 200/300ммЛуксозния сифон за мивка за банята в цвят античен бронз е качествен продукт на изгодна ..
67.49 лв. 99.99 лв.
Купи
Луксозен сифон за мивка RRETRO LUX 11/4" МЕД Луксозен сифон за мивка RRETRO LUX 11/4" МЕД
-15%
Марка: Retro Bronze
Техническо описание на дизайнерския сифон за мивка RETRO LUX 11/4" МЕДМатериал: месинг Цвят: мед Тип: бутилков Присъединяване: 11/4" х Ф32 Размер: височина/дължина 200/300ммЛуксозния сифон за мивка за банята в цвят мед е качествен продукт на изгодна цена!Сифона за мивка от ..
84.99 лв. 99.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Описание на декоративния ъглов кран RETRO LUX с керамичен механизъм:Материал: месинг Ръкохватка: месинг Покритие: цвят АНТИЧЕН БРОНЗ Затваряне: керамичен механизъм Присъединяване: 1/2"х1/2" мъжки резби Розетка: да Тип: ъглов кранЛуксозният ъглов кран Retro Bronze е качествен продукт пр..
19.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Описание на декоративния ъглов кран RETRO LUX с керамичен механизъм:Материал: месинг Ръкохватка: месинг Покритие: цвят МЕД Затваряне: керамичен механизъм Присъединяване: 1/2"х1/2" мъжки резби Розетка: да Тип: ъглов кранЛуксозният ъглов кран Retro Lux е качествен продукт предназначен за..
19.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Сифона за баня серия Retro Lux цвят мед представлява подов сифон с клапа.За ценителите на нестандарната и луксозна визия на банята можем да предложим широка гама медни сифони, смесители и аксесоари за баня. За да завършим напълно обзавеждането в този стил предлагаме и сифона за ба..
49.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Шлауха за душ Бронз е продукт с високо качество, който е предназначен специално за серията смесители Ретро Лукс Бронз.Продукта представлява висококачествен гъвкав маркуч за душ. Шлауха за душ е предназначен за оцветени смесителни душ батерии в цвят бронз. ДК Лукс предлага за модела душ батерия Р..
28.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Шлауха за душ Мед е висококачествен продукт с цвят антична мед, предназначен специално за серията смесители Ретро Лукс.Шлауха за душ представлява висококачествен гъвкав маркуч за душ с цвят антична мед. Шлауха за душ е предназначен за оцветени смесителни душ батерии в цвят мед. Това е специфичен..
28.99 лв.
Купи
Закачалка за кърпи за баня Retro Bronze тип кука
-20%
Марка: Retro Bronze
Закачалката за кърпи от серия Retro Bronze е красива и компактна закачалка кука за кърпи с порктитие античен бронз.ДК Лукс предлага бронзови аксесоари за баня в духа на ретро смесителите от серията Retro Lux с цвят античен бронз. Тези аксесоари за баня са висококачествени продукти..
15.99 лв. 19.99 лв.
Купи
Закачалка за кърпи Retro Bronze - тип халка Закачалка за кърпи Retro Bronze - тип халка
-14%
Марка: Retro Bronze
Закачалката за хавлии от серията Retro Bronze е висококачествен аксесоар за баня в цвят античен бронз.Бронзовата закачалка за кърпи е луксозен аксесоар за баня с високо качество. Халката за хавлии в цвят античен бронз е изработена от месинг и представлява надеждна и здрава пр..
29.99 лв. 34.99 лв.
Купи
Тръбна поставка за кърпи Retro Bronze единична 40см
-16%
Марка: Retro Bronze
Поставката за кърпи Retro Bronze е висококачествена тръбна закачалка в цвят античен бронз.Бронзовата закачалка за хавлии е от серията аксесоари за баня Retro Bronze. Това е висококачествен продукт за Вашата баня, който освен с качество ще Ви впечатли и с изчистен и стилен дизайн и неповторима ре..
41.99 лв. 49.99 лв.
Купи
Тръбна поставка за кърпи Retro Bronze единична 60см
-17%
Марка: Retro Bronze
Поставката за кърпи Retro Bronze е висококачествена тръбна закачалка в цвят античен бронз с дължина 60см.Бронзовата закачалка за хавлии е от серията аксесоари за баня Retro Bronze. Това е висококачествен продукт за Вашата баня, който освен с качество ще Ви впечатли и с изчистен и стилен дизайн и..
49.99 лв. 59.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Тръбната поставка за кърпи и хавлии Retro Bronze е висококачествена двойна поставка за кърпи в цвят античен бронз.Тръбната поставка за хавлии е част от серията бронзови аксесоари за баня Retro Bronze. Тези луксозни аксесоари за баня се отличават освен с високото си качество, и с красив диза..
79.99 лв.
Купи
Тръбна поставка за кърпи Retro Bronze подвижна
-24%
Марка: Retro Bronze
Поставката за кърпи с подвижно рамо Retro Bronze е висококачествена тръбна закачалка в цвят бронз.Поставката за кърпи бронз е висококачествен аксесоар за баня в ретро стил и с луксозна визия. Ретро аксесоарите за баня, които ДК Лукс предлага са разнообразни модели и различно приложение и красив ..
37.99 лв. 49.99 лв.
Купи
Поставка за тоалетна хартия Retro Bronze с капак Поставка за тоалетна хартия Retro Bronze с капак
-13%
Марка: Retro Bronze
Поставка за тоалетна хартия от серията бронзвови аксесоари за баня Retro Bronze е красива и стилна.Поставката за тоалетна хартия в цвят античен бронз е част от Retro Bronze серията смесители и бронзови аксесоари за баня. Бронзовата поставка за тоалетна хартия е с ка..
34.99 лв. 39.99 лв.
Купи
Поставка за тоалетна хартия Retro Bronze вертикална
-20%
Марка: Retro Bronze
Поставка за тоалетна хартия серия Retro Bronze е висококачествен аксесаор за Вашата баня.Държача за тоалетна хартия в цвят античен бронз е част от луксозната серия бронзови аксесоари за баня и смесители Retro Bronze. Луксозната поставка за тоалетна хартия допълва и прида..
23.99 лв. 29.99 лв.
Купи
Дозатор за течен сапун Retro Bronze стенен
-10%
Марка: Retro Bronze
Бронзов диспенсър за течен сапун Retro Bronze е висококачествен аксесаор за Вашата баня.Този диспенсър за сапун е изключително сполучливо съчетание от стъклокерамика и месинг с античено бронзово покритие. Бронзовия цвят на диспенсъра за сапун е характерен за серията луксозни смесители Retro Lux ..
44.99 лв. 49.99 лв.
Купи
Сапунерка за стена Retro Bronze с керамична поставка
-27%
Марка: Retro Bronze
Бронзовата сапунерка с керамична поставка Retro Bronze е висококачествен продукт от серията бронзови аксесоари за баня.Поставката за сапун е луксозен продукт за Вашата баня с оригинален и изчистен дизайн и характерен за ретро серията дизайна цвят – античен бронз. Бронзовата поставка з..
21.99 лв. 29.99 лв.
Купи
Поставка за сапун за баня Retro Bronze
-14%
Марка: Retro Bronze
Поставката за сапун от серия Retro Bronze е част от луксозната серия бронзови аксесоари за баня.ДК Лукс предлага голямо разнообразие от аксесоари за баня. Особено актуални и интересни са бронзовите аксесоари за баня, сред които е и бронзовата поставка за сапун. Сапунерката бронз е изработен..
29.99 лв. 34.99 лв.
Купи
Етажерка за баня Retro Bronze стъклена
-9%
Марка: Retro Bronze
Етажерката за баня от серията Retro Bronze е продукт от серията бронзови аксесоари за баня.Етажерката за баня представлява стъклен рафт, който се захваща за стената от месингови държачи с цвят античен бронз. Именно държачите на етажерката за баня са в характерния за серията Retro Bronz..
63.99 лв. 69.99 лв.
Купи
Поставка и чаша за баня Retro Bronze месинг/керамика
-10%
Марка: Retro Bronze
Бронзовата поставка с чаша от серия Retro Bronze е един от аксесоарите ни за баня с цвят античен бронз, който предлагаме на изгодни цени.Поставката с чаша ретро бронз е висококачествено изпълнение, което е съчетание между метал и керамика. Месинговата поставка с чаша представлява ..
26.99 лв. 29.99 лв.
Купи
Поставка и четка за тоалетна Retro Bronze стенна
-9%
Марка: Retro Bronze
Четката за тоалетна серия Retro Bronze е продукт от луксозната серия бронзови аксесаори за вашата баня.Поставката с четка за тоалетна е луксозен продукт за Вашата баня, част от серията Retro Bronze - елегантни и красиви аксесоари за баня с ретро акцент и цвят античен бронз. Самата бронзова ..
67.99 лв. 74.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Изключително актуалната серия смесители Retro Lux се допълва от бронзовия смесител за баня с подвижен душ.Луксозни смесители с цвят бронз се отличават оригинален и изтънчен дизайн и цвят на продукта. Смесителите ретро от тази серия придават едно неповторимо класическо из..
229.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Смесителя за умивалник представлява елегантен стоящ смесител в цвят бронз от серията Retro LUX.Луксозния смесител от серията Ретро Лукс се отличава от стандартните смесители за умивалник с това, че е цялостна отливка, която представлява тялото и чучура. Има стилен и изчистен ..
189.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Кухненския смесител от серията Retro LUX е красив и стилен стоящ смесител, който внася неповторима атмосфера в помещението, където се намира.Смесителите ретро от тази серия са висококачествени продукти с оригинален дизайн и цветова гама. Смесителя за кухня е произведен от мес..
139.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Стоящият кухненски смесител модел Retro Extravagant е оригинално и  решение от серията луксозни смесители Ретро.Този ретро смесител представлява елегантна стоящ кухненски смесител, част от серията Retro LUX. Retro Extravagant с цвят античен бронз представлява луксоз..
199.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Луксозния смесител Retro Royal представлява смесител за баня с цвят античен бронз от луксозната серия Retro Bronze.Банята е място за релакс и спокойствие и като такова трябва да осигурява оптимален уют и комфорт. И за да се постигне желаното удобство е необходимо правилното съчетаване на це..
189.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Луксозната душ система Antique представлява смесителна душ батерия комплект с тръбно окачване Retro Bronze с цвят античен бронз.Душ системата Antique от луксозната серия Retro Bronze е красив комплект от състоящ се от смесителна душ батерия и тръбно окачване от три части - масивен меси..
299.99 лв.
Купи
Смесител за умивалник RETRO LUX ROYAL стоящ Смесител за умивалник RETRO LUX ROYAL стоящ
-21%
Марка: Retro Bronze
Описание:Материал: месингПокритие: античен бронзТип: стоящ монтаж, чучурАксесоари: меки връзки, крепежиОтвор за плота: 3смПроекция на чучура: 13смВ/Ш/Д: 20/6.5/17смГаранция: 5 години!Смесителят за баня RETRO LUX ROYAL е луксозен смесител с елегантен ретро-дизайн и отлично качествоКогато целите  ..
109.99 лв. 139.99 лв.
Купи
Смесител за кухня стоящ RETRO LUX ROYAL Смесител за кухня стоящ RETRO LUX ROYAL
-14%
Марка: Retro Bronze
RETRO LUX ROYAL представлява луксозен смесител за кухня бронзов цвятСмесителят е важна част от интериора всяка кухня или помещение, където е поставен и правилният избор на смесител придава и подсилва желания ефект и стил, дава и завършен вид на Вашата кухня. Смесителите от серия RETRO LUX притеж..
149.99 лв. 174.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Стоящия смесител модел Retro Elegant представлява луксозен кухненски смесител в цвят античен бронз.Ново попълнение на луксозната серия смесители Retro Lux, едноръкохватковия смесител за кухня модел Retro Elegant предлага луксозното и стилно излъчване на серията, като съчетава ретр..
199.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Луксозния кухненски смесител от серията RETRO EXTRAVAGANT е качествен смесител с оригинален дизайн впечатляващ цвят - старо злато.Смесителите за кухня са важен елемент от нейното обзавеждане. Освен функционални, смесителите за кухня могат да впечатляват с красива визия и оригинален дизайн и цвет..
199.99 лв.
Купи
Марка: Retro Bronze
Ретро смесителя с цвят Антична Мед от серията Retro Extravagant представлява висококачествен кухненски смесител за стоящ монтаж.При ремонта или обзавеждането на кухнята, важен аспект на който трябва да обърнете внимание е кухненския смесител. Освен да е с подходящите размери за да бъде удобен и ..
199.99 лв.
Купи