Меню
Your Cart

Retro Bronze

Смесител за умивалник RETRO LUX ROYAL стоящ Смесител за умивалник RETRO LUX ROYAL стоящ
-26 %
Марка: Retro Bronze
Описание:Материал: месингПокритие: античен бронзТип: стоящ монтаж, чучурАксесоари: меки връзки, крепежиОтвор за плота: 3смПроекция на чучура: 13смВ/Ш/Д: 20/6.5/17смГаранция: 5 години!Смесителят за баня RETRO LUX ROYAL е луксозен смесител с елегантен ретро-дизайн и отлично качествоКогато целите  ..
103.99 лв. 139.99 лв.
Без данък:103.99 лв.
Висок смесител за мивка тип купа Retro Lux Royal Висок смесител за мивка тип купа Retro Lux Royal
-20 % Не е в наличност
Марка: Retro Bronze
Луксозният стоящ смесител с високо тяло от серията Retro Royal е предназначен за мивки за баня тип купа.Бронзовия смесител с високо тяло от серията Retro Royal е специализиран продукт, предназначен основно за мивки тип купа, които могат да се използват както във Вашата баня така и в ку..
151.99 лв. 189.99 лв.
Без данък:151.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозния смесител Retro Royal представлява смесител за баня с цвят античен бронз от луксозната серия Retro Bronze.Банята е място за релакс и спокойствие и като такова трябва да осигурява оптимален уют и комфорт. И за да се постигне желаното удобство е необходимо правилното съчетаване на це..
169.99 лв.
Без данък:169.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозната душ система Antique представлява смесителна душ батерия комплект с тръбно окачване Retro Bronze с цвят античен бронз.Душ системата Antique от луксозната серия Retro Bronze е красив комплект от състоящ се от смесителна душ батерия и тръбно окачване от три части - масивен меси..
279.99 лв.
Без данък:279.99 лв.
Смесител за кухня стоящ RETRO LUX ROYAL Смесител за кухня стоящ RETRO LUX ROYAL
-20 %
Марка: Retro Bronze
RETRO LUX ROYAL представлява луксозен смесител за кухня бронзов цвятСмесителят е важна част от интериора всяка кухня или помещение, където е поставен и правилният избор на смесител придава и подсилва желания ефект и стил, дава и завършен вид на Вашата кухня. Смесителите от серия RETRO LUX притеж..
139.99 лв. 174.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Смесителя за умивалник представлява елегантен стоящ смесител в цвят бронз от серията Retro LUX.Луксозния смесител от серията Ретро Лукс се отличава от стандартните смесители за умивалник с това, че е цялостна отливка, която представлява тялото и чучура. Има стилен и изчистен ..
174.99 лв.
Без данък:174.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Изключително актуалната серия смесители Retro Lux се допълва от бронзовия смесител за баня с подвижен душ.Луксозни смесители с цвят бронз се отличават оригинален и изтънчен дизайн и цвят на продукта. Смесителите ретро от тази серия придават едно неповторимо класическо из..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Кухненския смесител от серията Retro LUX е красив и стилен стоящ смесител, който внася неповторима атмосфера в помещението, където се намира.Смесителите ретро от тази серия са висококачествени продукти с оригинален дизайн и цветова гама. Смесителя за кухня е произведен от мес..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Стоящият кухненски смесител модел Retro Extravagant е оригинално и  решение от серията луксозни смесители Ретро.Този ретро смесител представлява елегантна стоящ кухненски смесител, част от серията Retro LUX. Retro Extravagant с цвят античен бронз представлява луксоз..
174.99 лв.
Без данък:174.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Ретро смесителя с цвят Антична Мед от серията Retro Extravagant представлява висококачествен кухненски смесител за стоящ монтаж.При ремонта или обзавеждането на кухнята, важен аспект на който трябва да обърнете внимание е кухненския смесител. Освен да е с подходящите размери за да бъде удобен и ..
174.99 лв.
Без данък:174.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозният ъглов кран Retro Bronze е качествен продукт предназначен за свързване на смесители и други домакински уреди с водопровода.Дизайнерския кран от серията Retro Bronze е красив аксесоар, който  има изчистени форми и уникален цвят античен бронз. Ъгловото кранче са смесители ..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозния кухненски смесител от серията RETRO EXTRAVAGANT е качествен смесител с оригинален дизайн впечатляващ цвят - старо злато.Смесителите за кухня са важен елемент от нейното обзавеждане. Освен функционални, смесителите за кухня могат да впечатляват с красива визия и оригинален дизайн и цвет..
174.99 лв.
Без данък:174.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозният ъглов кран Retro Lux е качествен продукт предназначен за свързване на смесители и други домакински уреди с водопровода.Дизайнерския кран от серията Retro Lux е красиво ъглово кранче с меден цвят, който  има изчистени форми и уникален цвят антична мед. Кранчето за смесители&n..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Стоящия смесител модел Retro Elegant представлява луксозен кухненски смесител в цвят античен бронз.Ново попълнение на луксозната серия смесители Retro Lux, едноръкохватковия смесител за кухня модел Retro Elegant предлага луксозното и стилно излъчване на серията, като съчетава ретр..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Смесител за умивалник Retro LUX цвят МЕД
Не е в наличност
Марка: Retro Bronze
Елегантен стоящ смесител в меден цвят от серията луксозни смесители Retro LUX.Медния смесител от серията Ретро Лукс представлява стоящ смесител за умивалник отличава с масивния неподвижен чучур, излят заедно с тялото на смесителя. Луксозния смесител има стилен и изчистен дизайн, както всичк..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Смесител душ-батерия Retro LUX цвят МЕД
Не е в наличност
Марка: Retro Bronze
Смесителя за вана и душ с цвят мед е един от най-сполучливите ретро смесители на луксозната серия Retro Lux.Тази група луксозни смесители се отличава с отлично качество и изтънчен дизайн. Медния цвят на смесителите ретро лукс ще придаде едно неповторимо класическо излъчв..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Смесител за кухня Retro LUX цвят МЕД
Не е в наличност
Марка: Retro Bronze
Смесителя за кухня от серията Retro LUX е стилен дизайнерски стоящ смесител, който придава характерна визия и атмосфера на помещението, в което се намира.Смесителите ретро от от луксозната серия представляват висококачествени смесителни батерии с оригинален дизайн и разнообразна цветова гама.Тоз..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Витло за сифон за мивка клик-клак RETRO BRONZE Витло за сифон за мивка клик-клак RETRO BRONZE
-10 %
Марка: Retro Bronze
Бронзовото витло за сифон за мивка е с клик клак механизъм за отваряне и затваряне на тапата.Бронзовото витло за сифон се поставя в отвора на мивката за баня или кухня и е снабдено с клик-клак механизъм. Клик-клак механизма позволява лесно отваряне и затваряне на тапата посредством едно нат..
22.49 лв. 24.99 лв.
Без данък:22.49 лв.
Луксозен сифон за мивка RETRO LUX 11/4" BRONZE Луксозен сифон за мивка RETRO LUX 11/4" BRONZE
-33 %
Марка: Retro Bronze
Техническо описание на дизайнерския сифон за мивка RETRO LUX 11/4" BRONZEМатериал: месинг Цвят: античен бронз Тип: бутилков Присъединяване: 11/4" х Ф32 Размер: височина/дължина 200/300ммЛуксозния сифон за мивка за банята в цвят античен бронз е качествен продукт на изгодна ..
67.49 лв. 99.99 лв.
Без данък:67.49 лв.
Луксозен смесител за мивка тип купа River BRONZE Луксозен смесител за мивка тип купа River BRONZE
Не е в наличност
Марка: Retro Bronze
Луксозния смесител River Bronze е впечатляващ смесител с уникален дизайн и цвят, който е подходящ за модерните мивки тип купа.Имаме удоволствието да Ви представим един дизайнерски смесител – произведението River Bronze, който има неповторим дизайн и впечатляваща визия. Бронзовия смесител о..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Луксозен сифон за мивка RRETRO LUX 11/4" МЕД Луксозен сифон за мивка RRETRO LUX 11/4" МЕД
-15 %
Марка: Retro Bronze
Техническо описание на дизайнерския сифон за мивка RETRO LUX 11/4" МЕДМатериал: месинг Цвят: мед Тип: бутилков Присъединяване: 11/4" х Ф32 Размер: височина/дължина 200/300ммЛуксозния сифон за мивка за банята в цвят мед е качествен продукт на изгодна цена!Сифона за мивка от ..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Душ слушалката модел Retro Lux цвят Бронз е подвижен душ за смесителите ретро в цвят бронз.Душчето ретро е висококачествен продукт за луксозната серия смесители в цвят бронз. Душ слушалката е прецизна изработка от месинг, като покритието на ръчния душ е с цвят античен бронз. Именно този цвя..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Подов сифон Retro Bronze Квадратен с клапа 10x10 Подов сифон Retro Bronze Квадратен с клапа 10x10
Не е в наличност
Марка: Retro Bronze
Луксозен подов сифон за баня с цвят бронз с високо качество и красив дизайн.За ценителите на ретро стила и луксозната визия на банята можем да предложим широка гама смесители и аксесоари за баня в цвят бронз. За да завършим напълно обзавеждането на Вашата баня в този стил предлагаме и сифона за ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Показани 1 от 24 | 44 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.