Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Водомер за студена вода 1/2'' B-meters мокър брояч

Цена 27.99 лв. за Водомер за студена вода 1/2    B-meters мокър брояч - Водомер B-meters CPR-M3 за студена вода (1959012 от B-meters) в раздел Битови водомери
Харесан от: 1210 Модел: Водомер B-meters CPR-M3 за студена вода
SKU: 1959012
Тегло (кг): 1кг
Размери: 110 x 85 x 74 мм
Наличност: Наличен
27.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Водомер за студена вода 1/2 B-meters мокър брояч - 1959012

Водомер B-meters от модела CPR-M3 представлява водомер едноструен с мокър ролков (комбиниран) брояч и номинален дебит 3 м3 на час.

ДК Лукс предлага на Вашето внимание един модел евтини водомери, без компромис в качеството на продукта, отговарящо на най-високи европейски стандарти и на всички законови норми и разпоредби.

Водомерите B-meters се предлагат в различни модели и варианти, като водомера за студена вода 1/2" е един от най-използваните за нуждите на домакинството. Това е стандартен водомер едноструен с мокър ролков (комбиниран) брояч. Водомера 1/2" е подходящ за употреба в инсталации с битова студена вода. За отчитане на вода с температура над 30°С, ДК Лукс препоръчва използването на водомера за гореща вода B-meters 1/2" CPR-M3. Италианският произход на водомерите гарантира отилично качество на водомера, надеждност и безпроблемна работа.

Техническа информация за водомера за студена вода 1/2" с марка B-meters:

Серията битови водомери CPR-M3, към която принадлежи този продукт предлага стандартни водомери за битови нужди. Предназначени са за малки домакинства. Моделът, който разглеждате е с постоянен дебит от 2.5 м3 на час  (Q3), дебит на претоварване 3.12 м3 на час (Q4) и с максимално работно налягане 16 bar. Дължината на тялото без холендри е 110 мм, а присъединителните размери на водомера са 3/4" външна резба. Предназначен е за работа с вода с температура под 30°С. Водомера има груб филтър за твърди частициВодомерът се предлага от производителя без холендри за свръзка с водопровода. Гаранцията на всички водомери B-meters е 24 месеца. Всички водомери B-meters са пломбирани с оловна или лазерно гравирана пломба, която отговаря на всички изисквания на законодателството на ЕС и България.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: