Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

ППР Тръба с АЛУМИНИЕВА ВЛОЖКА STABI Ф20-Ф63

Цена 2.09 лв. за ППР Тръба с АЛУМИНИЕВА ВЛОЖКА STABI Ф20-Ф63 - ППР тръба стабилизирана с Алуминий (8120220 от ) в раздел ППР Тръби и Фигинти
Харесан от: 1839 Модел: ППР тръба стабилизирана с Алуминий
SKU: 8120220
Наличност: Наличен
2.09 лв.

Избери опция


* ППР Тръба с Алуминиева Вложка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

ППР Тръба с АЛУМИНИЕВА ВЛОЖКА STABI Ф20-Ф63 - 8120220

Стабилизираната тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.

ДК Лукс предлага стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проектирани да бъдат високоустойчиви на флуиди с висока температура и налягане. Стабилизираната тръба с алуминиева вложка е съставена от полипропилен с междинен слой алуминий (вложка). За разлика от стъклофибърните тръби, ППР тръбите с алуминиева вложка имат по-висока издръжливост на температура и налягане. Стабилиризаните тръби с алуминий са предназначени за водопроводни и отоплителни системи, климатични и технологични инсталации, системи за сгъстен въздух и други. Те са подходящи за инсталации с висока температура на флуида и/или системи с високо налягане. Стабилиризаната тръба позволява по-висока работна температура и налягане при относително тънка стена, което се компенсира от алуминиевата вложка в нея. Стабилизираната тръба от ППР комбинира предимствата на тънкостенните тръби за студена вода - по голям дебит за съответния диаметър и на тръбите за топла вода - устойчивост на по-висока температура и налягане при това на изключително изгодна цена. Полипропиленовите тръби с алуминиева вложка се предлагат в размер от Ф20 до Ф90. Стабилизираните тръба позволява протичането на флуиди с висока температура (110°С max) и при налягане не повече от 25bar, като стабилизиращата вложка не позволява висока степен на топлинно разширение при колебания на температурата на флуида. Пластмасовата тръба от ППР PN25 се предлага в размери от Ф20 до Ф90 и се подходяща за изгражданетокакто на водопроводните жилищни инсталации и водопроводи с голям диаметър, системи за пренос на топла вода, отоплителни системи и други..

Предимства на ППР тръбите с ауминиева вложка за водопровод и отопление:

- Стабилизираните ППР тръби (с алуминева вложка) са устойчиви на топлинно разширение и на колебания в температурата на флуида.
- Пластмасовите тръби от ППР са гъвкави, еластични и пластични, понасят огъване, усукване и са изключително издръжливи във времето.
- ППР тръбите са неподатливи на корозия и поддържат висока степен на хигиеничност, което ги прави перфектни за битово водоснабдяване.
- ППР като материал не реагира с водата, не променя вкуса и миризмата и, независимо от нейния състав.
- Тръбите от полипропилен се поставят лесно, спойките с фитингите са здрави и надеждни.
- ППР тръбите и фитингите за тях са евтини и същевременно надеждни и с дълъг срок на експлоатация.
- ППР тръбите са устойчиви и на различни химически съединения и разтвори, което разширява приложението им извън водоснабдителните системи.

Техническо описание на стабилизираните тръби от ППР:

Тръба Диаметър Ф Дебелина на стената mm Вътрешен Диаметър Ф Налягане Дължина
ППРтръба с алуминиева вложка Ф20 2.8mm 14.40mm PN25 3m
ППРтръба с алуминиева вложка Ф25 3.5mm 18.00mm PN25 3m
ППРтръба с алуминиева вложка Ф32 4.4mm 23.20mm PN25 3m
ППРтръба с алуминиева вложка Ф40 5.5mm 29.00mm PN25 3m
ППРтръба с алуминиева вложка Ф50 6.9mm 36.20mm PN25 3m
ППРтръба с алуминиева вложка Ф63 8.6mm 45.80mm PN25 3m
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове: ппр, тръби, вик