Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

VALDOM - Сърбия

VALDOM - Водещ Сърбски производител на ПВЦ и ПЕ тръби

Стремежът към иновации и качество е отправна точка в дейността на "VALDOM", един от водещите производители на ПВЦ и ПЕ тръби в Сърбия. Препознати са с високите си стандарти, които отговарят на всички европейски норми и изисквания. Фирмата е специализирана в производството на широка гама продукти, подходящи за различни приложения в сектора на строителството и комуналните услуги.

Защо да изберете VALDOM?

Произведени с най-съвременните технологии, тръбите на VALDOM предлагат уникални предимства, които гарантират трайност и надеждност. Значимостта от избора на правилния продукт за водопреносни и канализационни системи не бива подценявана, тъй като това може да има сериозни последствия в дългосрочен план. Изработени за да устоят на времето и да предложат устойчивост на различни видове механични натоварвания и химически взаимодействия, VALDOM тръбите са предпочитан избор на професионалисти в областта.

Предимства на ПВЦ и ПЕ тръбите от VALDOM

С оглед на растящите изисквания в строителството и комуналните услуги, ПВЦ и ПЕ тръбите на VALDOM предлагат комплексно решение за разнообразни приложения:

  • Дълготрайност: Срокът на експлоатация на ПВЦ и ПЕ тръбите е изключително дълъг, което намалява нуждата от чести подмяни и ремонти.
  • Устойчивост на корозия: Материалите, от които са изградени, предпазват тръбите от ржавеене и химическа агресия, удължавайки тяхната живот.
  • Лесен монтаж: Лекотата на инсталиране на тръбните системи позволява бърз и икономичен монтаж.
  • Flexibility: Гъвкавостта на ПЕ тръбите позволява използването им в трудни за достъп местности и при различни конфигурации на терена.

Технически параметри

Съвместимост с европейските стандарти: Всички продукти на VALDOM са произведени в съответствие със строгите Европейски регулации, което гарантира качеството и безопасността на тръбите.

На пазар с висока конкуренция, VALDOM се издига над стандартите, предлагайки надеждни и иновативни решения за инженери и професионалисти, чиято цел е да постигнат ефективност и трайност в своите проекти. Изборът на ПВЦ и ПЕ тръби от VALDOM е залог за качество, което ще сервира потребностите ви в дългосрочен план.

За още информация и подробности относно продуктите и техните технически характеристики, посетете нашия уебсайт Dklux.com или се свържете с нашата обслужваща клиенти екип.

Инвестирайте в утвърдени на пазара продукти и се доверете на експертните решения, предоставени от VALDOM.


Фасонно парче PVC Ф32/250мм - Надеждност и качество във Вашата канализационна системаТоп 5 причини за избора на фасонното парче PVC Ф32/250ммДълготрайност: Гарантиран живот над 50 години, което осигурява спокойствие и минимални поддръжка.Устойчивост: Висока устойчивост на корозия и агресив..
1.99 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф32 50см - Надежден Избор за Вашата Канализационна СистемаКогато става въпрос за надеждност и устойчивост в изграждането на канализационни системи, изборът на качествени материали е от първостепенно значение. ФАСОННОТО ПАРЧЕ PVC Ф32 50см е оптималното решение за вашите ну..
3.39 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф32 100см – Оптимално решение за канализационна инсталацияПри изграждането на надеждна и издръжлива канализационна система, подборът на качествени материали е от критично значение. ФАСОННОТО ПАРЧЕ PVC Ф32 100см от VALDOM-Сърбия е продукт, който предлага отлично качество и удовлетво..
4.49 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф32 200см – Устойчив и Практичен Избор за Вашата Канализационна СистемаКогато става въпрос за изграждането на надеждни и дълготрайни канализационни системи, изборът на материали е от съществено значение. Сред предпочитаните и широко разпространени варианти за качествени инсталации ..
9.29 лв.
Купи
Качествени PVC тръби за канализационни системи - ТРЪБА PVC Ф32 1.8mm Муфирана SN2/SDR51 сиваТоп 5 причини за използването на PVC тръбите VALDOMДълготрайност: Срокът на експлоатация от над 50 години гарантира, че инсталираните системи ще функционират безпроблемно за дълъг период.Корозионна устой..
9.99 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/250мм - Вашето решение за устойчива и функционална канализационна системаВашият дом заслужава най-доброто, когато става въпрос за устойчива и надеждна канализационна система. Изборът на правилните материали е от съществено значение за нейното дългосрочно издръжливо функциониран..
1.79 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/500мм - Надеждни продукти за Вашата КанализацияКогато става въпрос за изграждане на надеждни и дълготрайни канализационни системи, изборът на материали от качествен и устойчив тип е ключов. Със ФАСОННОТО ПАРЧЕ PVC Ф40/500мм, предлагано от VALDOM - Сърбия, получавате продук..
3.49 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/1000мм - Жизненоважен Компонент за Всеки Проект за КанализацияПрофесионалистите в сферата на ВиК инсталациите и строителството знаят, че изборът на качествени материали е критичен за безпроблемната функционалност и дълготрайност на всяка система за канализация. Ето защо днес ще..
5.59 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/2000мм - Отличен Избор за Вашата Канализационна СистемаИзграждането на една надеждна и ефективна канализационна система е задача, която изисква не само технически умения, но и използването на качествени материали. ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/2000мм предлага именно тази непо..
9.89 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф40 1.8mm Муфирана SN2/SDR51 сива - 4м от VALDOM СърбияИзграждането на висококачествена канализационна инфраструктура е от съществено значение за дългосрочната устойчивост и надеждност на всяка сградна инсталация. Именно затова представяме на Вашето внимание ТРЪБА PVC Ф40 1.8mm муфира..
12.99 лв.
Купи
Опаковка: Пакет: 30 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ВЕНТИЛАЦИОННА ШАПКА Ф50 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна система..
9.02 лв.
Купи
Опаковка: Пакет: 15 бр Тръбите и фитингите от HT(PP) са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води. Тръбите и фитингите сe свързват посредством муфи, а водоустойчивостта се постига чрез уплътнителни пръсте..
4.40 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 25 бр / Пале: 300 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РЕВИЗИЯ С ВЪЗВРАТНА КЛАПА Ф50 Канализационната PVC система представлява трислойна външна к..
68.46 лв.
Купи
Фасонно Парче PVC Ф50/250мм: Идеалният Избор за Вашата КанализацияКогато става въпрос за изграждането на качествена канализационна система, правилният избор на материали е от основно значение. Днес ще ви представим фасонно парче PVC Ф50/250мм, което представлява надежден и икономичен компонент ..
1.89 лв.
Купи
Топ 5 Причини да Изберете ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф50/500mm за Вашата Канализационна СистемаИзграждането на канализационна система изисква сериозно внимание към детайла и избор на висококачествени материали. Вашият избор може да окаже влияние не само на ефективността на системата, но и на нейната дълготра..
3.19 лв.
Купи
Фасонно Парче от PVC за Канализация Ф50/1000мм - Оптималното Решение за Вашите ВиК ИнсталацииПри изграждането на качествени и дълготрайни канализационни системи, използването на подходящи материали е от решаващо значение. PVC тръбите и фитингите заемат водеща позиция на пазара заради своето качество..
4.89 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф50/2000мм – Надеждно решение за канализационни системиПри изграждането на канализационни системи, важен момент е изборът на подходящи тръби и фитинги, като едно от най-търсените решения на пазара днес са products от PVC. Те са не само функционални и дълготрайни, но и предл..
9.99 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф50/3000мм – Гаранция за качество и ефикасностИзграждането на надеждна канализационна система е от ключово значение за всеки строителен и ремонтен проект. Затова насочването към продукти, които обещават трайност и функционалност, е от голямо значение. Сред предпоч..
10.29 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф50 2.0mm муфирана SN2/SDR51 сива от VALDOM Сърбия – Надеждност и Качество в КанализациятаТоп 5 Причини за Използването на ТРЪБА PVC Ф50 2.0mm SN2/SDR51Устойчивост на агресивни среди: Поради изработката от висококачествен PVC материал, тръбата е устойчива на корозия и не реагира с алк..
12.79 лв.
Купи
Опаковка: Пакет: 15 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ВЕНТИЛАЦИОННА ШАПКА Ф75 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна система..
12.04 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 1 бр / Пале: 280 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РЕВИЗИЯ С ВЪЗВРАТНА КЛАПА Ф75 Канализационната PVC система представлява трислойна външна ка..
78.29 лв.
Купи
Устойчиви и Надеждни PVC Фасонни Парчета за Вашата ПроектИзграждането на качествена и дълготрайна канализационна система изисква използването на фасонни парчета, които да осигурят надеждност и устойчивост на инсталацията. PVC тръбите и фитингите предлагани от магазина произвеждат не само ефекти..
3.09 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф75/500мм: Вашият надежден избор за канализационна системаТоп 5 причини за избора на ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф75/500мм:Изключителна устойчивост на корозия, химикали и агресивни среди.Дълготрайност - гарантиран срок на експлоатация над 50 години.Лесен и евтин м..
4.89 лв.
Купи
Защо да изберете PVC тръба Ф75/1000мм за Вашата канализационна система?Топ 5 причини да изберете ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф75/1000ммЛекота на материала: Тръбите и фитингите от PVC са невероятно леки, което улеснява транспорта и монтажа.Лесен монтаж: Продуктът позволява бърз и евтин монтаж, което ..
8.49 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф75/2000мм – Надежден избор за Вашата канализационна системаОтличаващ се с високо качество и дълготраен живот, фасонното парче PVC е неизменна част от модерната канализационна инфраструктура. Предлагайки надеждна и устойчива конструкция, този продукт е предпочитан от професионалист..
15.89 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф75 1.8mm муфирана SN2/SDR51 сива - Вашият избор за надеждна канализационна системаИзграждането на здрава и надеждна канализационна система е критичен компонент при всеки строителен проект. Решението ви да изберете ТРЪБА PVC Ф75 1.8mm муфирана SN2/SDR51 сива, ще ви осигури сигурн..
19.79 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 20 бр / Пале: 160 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ PVC 110/110 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна к..
10.70 лв.
Купи
Опаковка: Пакет: 20 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ВЕНТИЛАЦИОННА ШАПКА Ф110 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна систем..
14.39 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 60 бр / Пале: 480 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ДЪГА PVC Ф110 - 15° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализацио..
6.92 лв.