Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Битов водомер за студена вода 3/4'' DN 20 B-meters Италия

Цена 27.99 лв. за Битов водомер за студена вода 3/4    DN 20 B-meters Италия - Водомер B-meters GSD8 за студена вода (1901034 от B-meters) в раздел Битови водомери
Харесан от: 3690 Модел: Водомер B-meters GSD8 за студена вода
SKU: 1901034
Тегло (кг): 1кг
Размери: 130 x 85 x 74 мм
Наличност: Наличен
27.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Битов водомер за студена вода 3/4 DN 20 B-meters Италия - 1901034

Водомерите B-meters от серията GSD8 представляват битови водомери от сух тип с ролков брояч.

Водомерът с марка B-meters модел GSD8 е стандартен водомер със сух ролков брояч. Това е най-продаваният и използван модел от серията битови водомериВодомерът е уред, който е предназначен да измерва количеството вода протекла през него. Необходимост и задължение на всяко домакинство е да има водомер в изправно състояние. Във времето водомер може да се повреди, износи или спука ако се остави да замръзне водата в него. Водомерът може да стане негоден поради изтичане на експлоатационния срок на продукта и се нуждае от периодична проверка или в случаи е необходима смяната му с нов. Именно в такива моменти ДК Лукс препоръчва марката B-meters - утвърдено на европейския и световен пазар име. Марката е собственост на италианската фирма B-meters. Произходът на водомерите гарантира отилично качество на продукта, надеждна безпроблемна работа, като същевременно може да го закупите от ДК Лукс на атрактивна цена. B-meters са евтини водомери, но цената не е компромис за сметка на качеството. Измервателните уреди произвеждани от B-meters се отличават с прецизност и изключително точна работа. Италианските водомери B-meters предлагат възможност за хоризонтален и вертикален монтаж.

Кратка техническа информация за Водомер 3/4" с марка B-meters, модел GSD8:

Продукта представлява стандартен водомер за битови нужди предназначен за малки домакинства. Максималният дебит на модела, който разглеждате е 5 м3 на час. Водомерът е предназначен за студена вода, като максималната работна температура е 30ºС, максималното работно налягане - 16 bar. Дължината на тялото на италианският водомер без холендри е 130 мм, а присъединителните размери на водомера са 1". Той се комплектова с холендри, чийто изход е 3/4". Чрез тях водомера се свързва към водопроводаСухият водомер има груб филтър за твърди частици, който е поставен на входящата вода. Филтъра представлява пластмасова решетка, която предпазва сухия водомер от блокиране на механизмите с твърди частици, които биха могли да попаднат във водопровода. Гаранцията на всички водомери B-meters е 24 месеца.

Италианските водомери B-meters имат лазерно гравирана или оловна пломба, която удостоверява пригодността и съответствието на водомера с нормативните и законови разпоредби на България и Европейския Съюз.

Водомер на 20/03/2018
1 оценки
Водомера ми хареса, на доста по добар цена е от другите водомери а ми изглежда и по добре

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: