Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Водомер за топла вода 1/2'' DN15 B-METERS Италия

Цена 24.99 лв. за Водомер за топла вода 1/2   DN15 B-METERS Италия - Водомер B-meters GSD8 за топла вода (1902012 от B-meters) в раздел Битови водомери
Харесан от: 1510 Модел: Водомер B-meters GSD8 за топла вода
SKU: 1902012
Тегло (кг): 1кг
Размери: 110 x 85 x 74 мм
Наличност: Наличен
24.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Водомер за топла вода 1/2 DN15 B-METERS Италия - 1902012

Водомерите B-meters от модела GSD8 са качествени водомери от сух тип с ролков брояч.

ДК Лукс предлага на Вашето внимание един модел евтини водомери, без компромис в качеството на продукта, отговарящо на най-високи европейски стандарти и на всички законови норми и разпоредби. Водомерите B-meters се произвеждат в Италия и се предлагат в различни модели и варианти, като водомера за топла вода 1/2" е един от най-използваните за отчитането на битова гореща вода за домакинствата. B-meters GSD8 е стандартен битов водомер от сух тип с ролков брояч. Водомера 1/2", отчита топлата вода, която преминава през него. Водомера е подходящ за употреба в инсталации с битова гореща вода. За отчитане в студена и хладка вода, ДК Лукс препоръчва използването на водомера за студена вода B-meters GSD8. Отличното качество и безпроблемна работа е гарантирано от италианския произход на водомера.

Кратко техническо описание на водомера за топла вода 1/2" с марка B-meters:

Серията битови водомери GSD8, към която принадлежи и този продукт предлага стандартни водомери за домакинството с дебит 1.5 до 5м3. Предназначени са за относително малък дебит. Моделът, който разглеждате е с максимален дебит от 3 м3 на час. Водомерът е проектиран за работа с топла и гореща вода с температура 40-90°С и работно налягане до 16 bar. Водомерът се предлага от производителя без холендри за свръзка с водопровода. Дължината на тялото е 110 мм, а присъединителните размери на водомера към холендрите са 3/4". За свързването с водопровода се използват холендри - два броя с 3/4" женска резба за свързването с водомера и 1/2" мъжка резба за свръзката с водопровода. Италианския водомер има груб филтър за твърди частици, който представлява решетка поставена на входящата вода. Филтъра пречи на твърди частици като камъчета и мръсотия, които биха могли да попаднат в тръбите и да блокират работата на водомера. Гаранцията на всички водомери B-meters е 24 месеца.

Водомерите за топла и студена вода B-meters са пломбирани с оловна или лазерно гравирана пломба, отговаряща на законовите норми и разпоредби на българското законодателство.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: