Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Скоба за водни съединения 40-60мм НЕРЪЖДАЕМА - 5634060

Скоба за водни съединения 40-60мм НЕРЪЖДАЕМА
Скоба за водни съединения 40-60мм НЕРЪЖДАЕМА - 5634060
1.19 лв.
  • Модел: Неръждаема скоба за маркуч 40-60мм, неперфорирана
  • SKU: 5634060
  • UPC: 5634060
Бърза поръчка

Скоба за водни съединения 40-60мм НЕРЪЖДАЕМА | Водоснабдяване

Неръждаемата скоба за водно съединение 40-60мм е надеждна и сигурна скоба за маркучи, устойчива на влага и корозия.

Скобата за водни съединения се използват масово в градината, автоиндрустрията, за промишлени и битови нужди, където е необходима стабилна и здрава връзка между различни маркучи и накрайници и щуцери. Неръждаемата скоба за маркучи има допълнително предимство - неръждаемата стомана от която е изработена е устойчива на влага, вода и други агресивни съставки, които биха могли да доведат до корозия или преждевременно разрушаване на материала. Скобата за водно съединение е предназначена да стяга маркуча към накрайника или щуцера. Неръждаемите скоби за водни съединения правят връзката стабилна и сигурна - неръждаемата лента стяга маркуча равномерно по цялата контактна повърхност. Особено важна е надеждността на връзката на места където се свързват подвижни части, има вибрации или високо налягане на течността. В тези ситуации поставянето на скобата за водно съединение възпрепятства изскачането на маркуча от щуцера и разпадането на връзката.

Неръждаемите скоби за маркучи представляват пръстен от стоманена лента, затягаща се чрез винтов механизъм. Скобата за водно съединение 40-60мм е изработена от неръждаема стомана, което гарантира устойчивостта на скобата при неблагоприятни условия - висока влажност, вода и други агресивни вещества, които да доведат до корозиране и разрушаване на материала. Затягането на механизма става посредством ключе или отвертка. Неръждаемите скоби за маркуч гарантират липсата на течове и здравината на връзката. 

Характеристики на скобата за водно съединение 40-60мм

- материал: неръждаема стомана
- покритие: неръждаемо
- затягане: с отвертка права/кръстата
- обхват: 40-60мм

Скоби и крепежи > Водоснабдяване > Неръждаема скоба за маркуч 40-60мм, неперфорирана

Характеристики
Размер (mm)40-60

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Скобата за водно съединение 8-12мм е подходяща за стягане и упрепване на връзките между различни маркучи и меки връзки с различни щуцери.Скобата з..
0.32 лв.
Купи