Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Термостатна глава LUXOR с изнесен сензор за контрол 6-28ºС - ТТ3002

Термостатна глава LUXOR с изнесен сензор за контрол 6-28ºС
Ново
Термостатна глава LUXOR с изнесен сензор за контрол 6-28ºС - ТТ3002
34.99 лв.
 • Модел: Термостатна глава с изнесен датчик LUXOR
 • Тегло: 0.10кг
 • SKU: ТТ3002
 • UPC: ТТ3002
 • JAN: ТТ3002
Бърза поръчка

Термостатна глава LUXOR с изнесен сензор за контрол 6-28ºС | Контрол на отоплението

Термостатна глава LUXOR с изнесен сензор за контрол 6-28ºС

Описание на продукта:

Термостатната глава LUXOR с изнесен сензор е висококачествен продукт, предназначен за ефективен контрол и регулиране на температурата в рамките на обитаеми или работни пространства. Термостатната глава LUXOR има сензивен течностен елемент и капилярна тръба с дължина 2000 mm, този продукт гарантира точност и надеждност, което осигурява комфорт и значително намаляване на енергийните разходи. Термостатната глава с изнесен датчик LUXOR е предназначена да отваря и затваря различни вентили, клапани и кранове, действайки като капилярен или стаен термостат. 

Спецификации:

 • Температурен диапазон: 6 °C до 28 °C
 • Присъединителна резба: M 30 x 1,5
 • Чувствителност: Течностен елемент
 • Капилярна тръба: 2000 mm

Топ 5 причини за използването на термостатна глава LUXOR:

 1. Прецизно контролиране на температурата: С диапазона от 6°C до 28°C, термостатната глава LUXOR позволява точно настройване според индивидуалните предпочитания.
 2. Енергоспестяване: При правилно настройване, системата само по себе си спомага за намаляване на енергийните разходи и поддържа дома или офиса Ви с комфортна температура.
 3. Висококачествена изработка: Изборът на материали и технология от Италия и Испания гарантира дълготрайност и безпроблемна работа на продукта.
 4. Гъвкавост при монтажа: Стандартната присъединителна резба от M30 x 1,5 улеснява интегрирането на термостатната глава към разнообразни отоплителни системи.
 5. Подобрен дизайн: Елегантният и модерен вид на термостатната глава допринася за естетиката на вашия интериор.

  Често задавани въпроси:

  Как функционира изнесеният сензор на термостатната глава LUXOR?

  Изнесеният сензор с капилярна тръба позволява засичането на температурата от различно място от това на самата термостатна глава. Това дава възможност за по-прецизно регулиране, особено в големи помещения или в помещения с неравномерно разпределение на топлината.

  Мога ли да използвам термостатната глава LUXOR с моята съществуваща отоплителна система?

  Термостатната глава е съвместима с повечето отоплителни системи, благодарение на стандартната присъединителна резба M 30 x 1,5. За да се уверите в съвместимостта, проверете спецификациите на вашата система.

  Има ли нужда от специална поддръжка на термостатната глава?

  Термостатната глава LUXOR изисква минимална поддръжка. Препоръчваме периодично почистване на повърхността и проверка на функционалността на устройството.

  Как мога да настроя желаната температура?

  Настройките се извършват лесно и интуитивно, като степента на температурата се регулира чрез въртене на регулиращия елемент до желаната стойност.

  Каква е гаранцията за продукта?

  Продуктът се доставя с производителна гаранция, подробностите за която могат да бъдат намерени в гаранционната карта или получени при директен контакт с нас.

  Термостатната глава LUXOR с изнесен сензор е идеалният избор за всеки, който цени ефективността, прецизността и стила. Подходяща за дома, офиса или всяко друго търговско помещение, тази термостатна глава гарантира оптимализиране на отоплителната система и комфорт за Вас и Вашата среда.


  Контролни уреди > Контрол на отоплението > Термостатна глава с изнесен датчик LUXOR

  Общи
  Серия891

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  Спецификации:Температурен диапазон: 20 °C до 50 °CПрисъединителна резба: M 28 x 1,5 HERZЧувствителност: Течностен елементКапилярна тръба: 2000 mmПодхо..
  53.99 лв.