Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ТРОЙНИК 1/8"Ж МЕСИНГ без покритие - 205-12-1304009

ТРОЙНИК 1/8"Ж МЕСИНГ без покритие (Тройник 1/8"F, чист месинг) на цени от 2.69 лв. само в dklux.com
ТРОЙНИК 1/8"Ж МЕСИНГ без покритие - 205-12-1304009
4.19 лв.
  • Модел: Тройник 1/8"F, чист месинг
  • Тегло: 0.07кг
  • SKU: 1304578
  • UPC: 1304578
Бърза поръчка

ТРОЙНИК 1/8"Ж МЕСИНГ без покритие | Фитинги за ВИК и отопление

Месинговият тройник 1/8" представлява тристранен фитинг с вътрешни резби под формата на буквата Т от чист месинг.

Месинговия трипътник (тройник 1/8") е част от серията масивни фитинги изработени от месинг без покритие. Тройника и останалите продукти имат характерен жълт цвят, който има чистия месинг. Тези фитинги се употребяват широко в различни сфери - за газови и технологични инсталации, но също така са подходящи и за ВиК и отоплителни системи. Фитингите от месинг без покритие се произвеждат в Италия, а това е гаранция за високо качество, надеждност и дълъг експлоатационен срок. Продуктите от тази серия, сред които е и тройника 1/8" се изработват от висококачествен месинг, отлят и обработен от съвременни машини, по най-високи технологични стандарти. Месинговите фитинги и тройника 1/8" са основни компоненти и имат и се влагат в различни технологични системи в индустрията, Вик и отоплителни инсталации. 

Описание на месинговият тройник без покритие 1/8":

Месинговия трипътник представлява тристранна свръзка с вътрешни резби с Т-образна форма. Предназначението на тройника е да направи тройна свръзка под ъгъл 90° между фитинги и тръби. Най-често се използва за направата на разклонения и допълнителни изводи на тръбната система. Присъединителния размер е 1/8"Ж и на трите извода на тройника от месинг без покритие. Той представлява отливка от месинг, която се стругова и обработва до получаване на крайния продукт. Месинговият тройник с жълт цвят е масивен и надежден фитинг с прецизни и точни резби. Фитингите с 1/8" размери са стандартни и масово използвани както във водопроводни, така и в отоплителни инсталации. Тройника 1/8" се използва масово в изграждането на инсталациите и е най-продаваният размер от цялата гама месингови тройници, които може да откриете в онлайн магазина на ДК Лукс.
Разгледайте и другите месингови фитинги от тази серия, както и другите предложения на ДК Лукс от фитингите за ВиК и отоплителни системи.

Месингови фитинги > Фитинги за ВИК и отопление > Тройник 1/8"F, чист месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Месинговият нипел 1/8"М х 1/8"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/8" с жъ..
1.24 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/4"М х 1/4"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/4" с жъ..
1.24 лв.
Купи
Месинговият нипел 3/8"М х 3/8"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 3/8" с жъ..
1.19 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/2"М х 1/2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/2&..
1.59 лв.
Купи
Месинговият нипел 3/4"М х 3/4"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 3/4&..
2.39 лв.
Купи
Месинговият нипел 1"М х 1"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1"&..
4.19 лв.
Купи