Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Колектор за подово отопление ЕЛ. ЗАДВИЖКА, 3 извода

Цена 49.99 лв. за Колектор за подово отопление ЕЛ. ЗАДВИЖКА, 3 извода - Колектор за подово LUXOR, 3x24*19 за ел. задвижка (CD1466-3 от ) в раздел Специализирани колектори
Харесан от: 464 Модел: Колектор за подово LUXOR, 3x24*19 за ел. задвижка
SKU: CD1466-3
Наличност: Наличен
49.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Колектор за подово отопление ЕЛ. ЗАДВИЖКА, 3 извода - CD1466-3

Колекторите за електротермични задвижки са иновативен продукт с висока степен на автоматизация, намиращ широко приложение в системите за подово отопление.

Месинговите колектори за ел. задвижки са съвременно решение за автоматизирано управление на отоплителния процес в различни системи и най-вече - в системите за подово отопление, поради особеностите на инсталацията. Използването на колектори за ел задвижка, особено в комбинация с дебитомери на студената вода създава ефективна и икономична система за подово отопление с прецизна регулация на температурата във всеки отделен кръг. Колекторите за ел. задвижка имат различен брой странични изводи, които обуславят отделните кръгове на отопление - от 2 до 10 извода. С помощта на термостат, монтираните електротермични задвижки регулират прецизно отоплителния процес в жилището. ДК Лукс предлага висококачествени профилни колектори за електротермични задвижки на италианската компания LUXOR - производител с опит и традиции в отоплителната техника. Именно високото качество и надеждност на компонентите в системата на подовото отопление са от първостепенна важност за правилното и ефективно функциониране.

Описание и технически характеристики на месинговия колектор за ел. задвижка с 3 извода:

Колектора за ел. задвижка за подово отопление представлява месингов разпределител с никелирано покритие и вградени механизми за свързване с електротермична задвижка. Присъединителния размер на колектора за подово отопление за ел. задвижки е 1" женска резба. Страничните изводи имат присъединяване 24х19. Колекторите за ел. задвижка имат максимално работно налягане 10bar, и максимална работна температура на топлоносителя 100ºС, а температурата на околната среда не трябва да превишава 60ºС. Този разпределител има 3 извода 24х19, като на всеки кръг може да се монтира електротермичната задвижка. Свързана с конкретен термостателектротермичната задвижка регулира работата на съответния отоплителен кръг. Възможно е наставянето на различен брой колектори за подово отопление за електротермични задвижки до достигането на нужните за системата брой изводи. Обикновено този разпределител се поставя на топлата, изходяща вода.
ДК Лукс предлага и други модели разпределители, които може да използвате в различни отоплителни системи.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: