Меню
Your Cart

Стоманени радиатори

Стоманените панелни радиатори са най-предпочитания и ефикасен вариант за отопление - факт благодарение на ниската цена на панелния радиатор спрямо качеството и ефективността му.

В тази категория ще намерите широка гама от стоманени панелни радиатори на ниски цени. Стоманените панелни радиатори са ефективно и надеждно решение за отоплението на дома, офиса, вилата и дори промишлени помещения. Панелният радиатор е отоплително тяло предназначено за монтаж към отоплителни системи с циркулираща гореща вода (или друг флуид). Подходящи за са отопление на сгради с локално или централно парно, термопомпени и други инсталации.

Устройството на стоманените панелни радиатори позволява ляво и дясно странично свързване към отоплителните инсталации. Максимално допустимата експлоатационна температура трябва да е по-ниска от 110°C. Стоманени панелни радиатори се произвеждат в единично, двойно или тройно панелно изпълнение. Най-разпространения модел радиатори е тип 22. Тяхната основна отоплителна повърхност се състои от оформен панел с вертикално оформени канали. Панелът се състои от два пресовани листа от стоманена ламарина, които вертикално са свързани с точкови, а по всички краища с шевни електросъпротивителни заварки. Използва се студено валцована стоманена ламарина с ниско съдържание на въглерод.Стоманените панелни радиатори отопляват помещението на принципа на естествена конвекция на въздуха около топлообменнта им площ. С цел повишаване ефективността и топлоомбенната им площ към стоманените панели се прибавят и топлообменници - конвектори (оребрена стоманена плоскост, която поема топлината от загретия панел и я излъчва в пространството. Най-употребяваният панелен радиатор е изработен от два стоманени панела и два конвектора (радиатори тип 22). Именно такъв тип стоманени радиатори предлагаме в ДК Лукс.

Важна отличителна черта на нашите радиатори е голямата площ на топлообменното тяло - по цялата вътрешна част на стоманения панел на радиаторите. Стоманените радиатори се предлагат в широка гама от размери, подходящи за всяко едно помещение.

Ние от ДК Лукс ще Ви помогнем в избора на панелни радиатори, с доказани качества и преимущества. Изчистените и хармонични линии правят панелните радиатори подходящи за всяко помещение, независимо от предназначението. Ефикасният топлообмен гарантира максимален комфорт на потребителите. Сред предимствата на стоманените панелни радиатори са и ниската цена на стоманения радиатор спрямо алуминиевите радиатори.Освен, че е евтин, радиатора притежава изключителната здравина и устойчивост във времето. 
Марка: Comrad
Панелния радиатор 300х600 е изработен от стомана и предлага високо качество и отлична цена.Продуктът представлява стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Това е малък и компактен стоманен радиатор за отопелние на малки помещения.&nbs..
53.99 лв. 59.99 лв.
Без данък:53.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор с двупанелен радиатор с високо качество и отлична цена.Продукта представлява радиатор изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. ДК Лукс предлага на пазара радиатори, съставени от два панела от стоманена ламарина. Между тях са разположен..
65.69 лв. 72.99 лв.
Без данък:65.69 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор с високо качество на изработката и отлична цена.Продуктът, който ДК Лукс Ви предлага е радиатор, който е изработен от висококачествени стоманени панели и елементи с високо топлоотдаване.. Стоманените панелни радиатори са изработени от два отделни сто..
74.69 лв. 82.99 лв.
Без данък:74.69 лв.
Марка: Comrad
Стоманения панелен радиатор е надежден избор за отоплението на вашият дом.Продукта с марка Comrad представлява радиатор, изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите, които ДК Лукс предлага са двупанелни радиатори, изработени от два свързани стоманени панела и дв..
89.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Марка: Comrad
Панелните радиатори от този модел (Радиатори тип 22) са високоефективен и евтин начин за отопление.Продукта, който разглеждате представлява радиатор, изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи - конвектори. Радиаторите, които ДК Лукс предлага са двупанелно изпълнение с двоен конвекто..
103.49 лв. 114.99 лв.
Без данък:103.49 лв.
Марка: Comrad
Панелните радиатори са високоефективни и евтини отоплителни тела с отлично качество и надежност.Стоманените панлелни радиатори са предпочитан начин за отопление на домакинства, обществени и промишлени сгради. Панелните радиатори са по-евтин начин за отопление спрямо алуминиевите глидери. ДК..
109.34 лв. 121.49 лв.
Без данък:109.34 лв.
Марка: Comrad
Стоманените панелни радиатори са предпочитан и ефективен метод за отоплението на дома.Радиаторът тип 22 300х1800 представлява стоманен радиатор, изработен от два броя свързани стоманени панели и топлоотдаващи конвектори. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор по цялата въ..
122.84 лв. 136.49 лв.
Без данък:122.84 лв.
Марка: Comrad
Панелния радиатор Comrad представлява качествен стоманен радиатор на ниска цена.Този продукт представлява радиатор, изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори са двупанелни, изработени са от два стоманени панела с двоен конвектор по цялата вътрешна площ на п..
136.79 лв. 151.99 лв.
Без данък:136.79 лв.
Марка: Comrad
Радиатора за парно Comrad 300х2200 представлява качествен панелен радиатор на ниска цена.Това изделие представлява стоманен радиатор, изработен от панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори са двупанелни, изработени са от два стоманени панела с два топлоотдаващи еле..
148.49 лв. 164.99 лв.
Без данък:148.49 лв.
Марка: Comrad
Стоманените панелни радиатори са предпочитан и ефективен метод за отоплението на дома.Радиаторът тип 22 300х2400 представлява стоманен радиатор, изработен от два броя свързани стоманени панели и топлоотдаващи конвектори. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор по цялата въ..
166.49 лв. 184.99 лв.
Без данък:166.49 лв.
Марка: Comrad
Панелен радиатор, изработен от стомана с високо качество и отлична цена.Продуктът представлява стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите, които Ви предлагаме са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. ..
53.99 лв. 59.99 лв.
Без данък:53.99 лв.
Марка: Comrad
Панелен радиатор, изработен от стомана с високо качество и отлична цена.Продуктът представлява стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите, които Ви предлагаме са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. ..
74.24 лв. 82.49 лв.
Без данък:74.24 лв.
Марка: Comrad
Стоманените панелни радиатори са предназначени за отопление на битови и промишлени помещения.Продуктът, който разглеждате представлява стоманен панелен радиатор, от така наречения модел радиатори тип 22 (PKKP). Този радиатор е изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи - ко..
76.49 лв. 84.99 лв.
Без данък:76.49 лв.
Марка: Comrad
Стоманените панелни радиатори са един от най-ефективните начини за отопление на дома на разумна цена.ДК Лукс Ви педлага висококачествен продукт, който представлява стоманен панелен радиатор, изработен от стоманени панели и конвекторни тела - топлоотдаващия елемент. Този тип радиатори са дву..
98.99 лв. 109.99 лв.
Без данък:98.99 лв.
Марка: Comrad
Панелен радиатор на отлична цена, изработен от висококачествена стомана.Продуктът представлява стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP). Изработен е от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Панелните ради..
112.94 лв. 125.49 лв.
Без данък:112.94 лв.
Марка: Comrad
Панелния радиатор е евтин и надежден начин за отоплението на дома и офиса.Този продукт представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP), който е изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи - конвектори. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, разположен по цял..
132.29 лв. 146.99 лв.
Без данък:132.29 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Този продукт представлява панелен радиатор, изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори тип 22 (PKKP) са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Към радиато..
151.19 лв. 167.99 лв.
Без данък:151.19 лв.
Марка: Comrad
Стоманения панелен радиатор е високоефективен радиатор за парно, изработен от качествена стомана.Продуктът представлява панелен радиатор тип 22, изработен от стоманени панели и конвекторни топлообменни тела. Радиаторите тип 22 са двупанелно изпълнение с два конвектора, разположение по ..
162.89 лв. 180.99 лв.
Без данък:162.89 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Продуктът, който разглеждате представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Този тип радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на пан..
180.89 лв. 200.99 лв.
Без данък:180.89 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Продуктът, който разглеждате представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP). Изработен е от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панел..
193.49 лв. 214.99 лв.
Без данък:193.49 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от стомана с високо качество и отлична цена.Този продукт представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Този тип радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Радиаторите..
46.34 лв. 51.49 лв.
Без данък:46.34 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP).Предлаганите радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Фабрично са монтирани декоративна решетка и странични панели. Радиаторите се отличават с висока ефективност, издръжливост и дълъг срок на експлоатация, като същев..
59.39 лв. 65.99 лв.
Без данък:59.39 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Продуктът представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP). Изработен е от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите от този тип са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Радиато..
71.99 лв. 79.99 лв.
Без данък:71.99 лв.
Марка: Comrad
Панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Този продукт представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP). Изработен е от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Стоманените панелни ра..
79.19 лв. 87.99 лв.
Без данък:79.19 лв.
Показани 1 от 24 | 52 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.