Меню
Your Cart

Душ окачване Arte - подвижно

Душ окачване Arte - подвижно
39.99 лв.
Без данък: 39.99 лв.
  • Модел: Тръбно окачване за подвижен душ модел Arte
  • SKU: 2109104
  • UPC: 2109104
Подвижна закачалка за душ от серията Arte представлява тръбно окачване за подвижен душ с дължина 60см.Продукта представлява тръбно окачване с плъз..

Подвижна закачалка за душ от серията Arte представлява тръбно окачване за подвижен душ с дължина 60см.

Продукта представлява тръбно окачване с плъзгач-закачалка, който позволява регулирането на ръчния душ във височина. Тръбното окачване за душ е произведено от месинг, устойчиво на механични въздействия и корозия. Всички елементи на подвижното душ окачване са хромирани и се съчетават лесно със смесителите за баня. Подвижната закачалка за душ е продукт от серията Arte на италианския производител Remer - лидер в производството на обзавеждане и аксесоари за баня. Модела се характеризиза с цилиндрични и изчистени форми, характерни за серията смесители и аксесоари за баня от серията Arte. Окачването за душ пристига при Вас в луксозна кутия с всички елементи от комплекта описани по-долу.

Монтаж и употреба на душ окачване модел Arte:

Подвижното окачване за подвижен душ е предназначено за стенен монтаж, който се осъществява посредством крепежни елементи включени в комплекта. Двата крайни елемента се закрепват към стената и по този начин захващат тръбата, по която се движи закачалката за душ.
Регулирането във височина на позицията на душ закачалката става лесно посредством затягане и отпускане на затягащите елементи.

Разгледайте и другите продукти за кухнята и банята, които ДК Лукс предлага, както и луксозните продукти на Remer!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.