Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Futura аксесоари за баня

Единична закачалка за кърпи Futura Хром
-11%
Закачалката за кърпи от серия FUTURA Хром е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Единичната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с блестящо хромирано покритие. Това е една универсална закачалка кука за всякакъв вид кърпи, хавли..
14.24 лв. 15.99 лв.
Купи
Закачалка за кърпи Futura черен мат
-10%
Закачалката за кърпи от серия FUTURA е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Единичната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с черно матово покритие. Това е една универсална закачалка кука за всякакъв вид кърпи, хавлии и дрехи - може да с..
17.09 лв. 18.99 лв.
Купи
Поставка за хавлии черна Futura единична
-6%
Тръбната стойка за кърпи от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня с черно матово покритие.Поставката за хавлии от серията Futura представлява красива тръбна стойка за кърпи и хавлии за Вашата баня. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и изчистен дизайн характ..
64.99 лв. 68.99 лв.
Купи
Поставка за хавлии черна двойна Futura
-7%
Двойната закачалка за кърпи серия Futura представлява луксозен аксесоар за вашата баня с цвят черен мат.Тръбната стойка за хавлии от серия Futura е двойна. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и изчистен дизайн и атрактивен черен матов цвят. Дължината на черната зака..
124.99 лв. 134.99 лв.
Купи
Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura е красив и функционален аксесоар за баня с черно матово покритие.Стойката за кърпи от серията Futura с подвижно рамо представлява фиксирана за стената стойка за кърпи с две подвижни рамена. Двете рамена се местят хоризонтално в п..
99.99 лв.
Купи
Стойка за хавлии Futura Хром с двойно подвижно рамо
-5%
Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura Хром е функционален аксесоар за баня с красив дизайн.Стойката за кърпи от серията Futura Хром с подвижно рамо представлява фиксирана за стената стойка за кърпи с две подвижни рамена. Двете рамена се местят хоризонтално ..
83.99 лв. 87.99 лв.
Купи
Закачалката за кърпи от серия Futura Хром е дизайнерски аксесоар за баня с впечатляваща визия и пръстеновидна форма.Закачалката за кърпи е тип халка (пръстеновидна закачалка) - кърпата за баня се окача като се преметне през халката. Стойката за кърпи серия Futura Хром има правоъгъ..
47.99 лв.
Купи
Тръбната стойка за кърпи от серия FUTURA Хром е дизайнесрски аксесоар за баня с хромирано покритие.Поставката за хавлии от серията Futura Хром представлява красива тръбна стойка за кърпи и хавлии за вашата баня. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и и..
63.99 лв.
Купи
Закачалката за кърпи от серия Futura е дизайнерски аксесоар за баня с впечатляваща визия и цвят черен мат.Закачалката за кърпи е тип халка - кърпата за баня се окача като се преметне през халката. Стойката за кърпи серия Futura има правоъгълни форми и авангардна визия. Впечатляващата к..
49.99 лв.
Купи
Четворната закачалка от серия FUTURA Хром е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Четворната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura Хром, изработена от месинг с хромирано покритие. Това е една универс..
37.99 лв.
Купи
Четворната закачалка от серия FUTURA е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Четворната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с черно матово покритие. Това е една универсална закачалка..
39.99 лв.
Купи
Луксозния диспенсър за сапун серия Futura е изящно съчетание между матирано стъкло и метал с хромирано покритие.Дозатора за сапун от серия Futura Хром е красив дизайнерски продукт с отлично качество и изгодна цена. Диспенсъра за сапун, както и цялата серия Futura Хром са носи..
56.99 лв.
Купи
Луксозния диспенсър за сапун серия Futura е изящно съчетание между матирано стъкло и метал в черен мат.Дозатора за сапун с цвят черен мат е красив дизайнерски продукт с отлично качество и изгодна цена. Диспенсъра за сапун, както и цялата серия черни матови аксесоари за баня Futura са н..
57.99 лв.
Купи
Красивата поставка за сапун от серия Futura Хром е умело съчетание между матирано стъкло и метал с хромирано покритие.Сапунерката в цвят хром и матирано стъкло е част от серията луксозни аксесоари за баня с оригинален дизайн и заоблени меки извивки Futura Хром. Продуктите от гамата на ..
44.99 лв.
Купи
Красивата поставка за сапун от серия Futura е умело съчетание между матирано стъкло и метал с черно матово покритие.Сапунерката в цвят черен мат и матирано стъкло е част от серията луксозни аксесоари за баня с оригинален дизайн и заоблени меки извивки Futura. Продуктите от гамата на тaзи се..
49.99 лв.
Купи
Рафт за огледало за баня  Futura черен мат
-7%
Рафта за огледало за баня Futura представлява етажерка за баня от матирано стъкло и масивна метална рамка в цвят черен мат.Луксозния рафт за баня Futura е от серията дизайнерски аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн в своята категория - Red Dot. Това престижно отличие напълно кореспон..
124.99 лв. 134.99 лв.
Купи
Рафта за огледало за баня Futura Хром представлява етажерка за баня от матирано стъкло и масивна метална хромирана рамка.Луксозния рафт за баня Futura е от серията дизайнерски аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн в своята категория - Red Dot. Това престижно отличие напълно корес..
99.99 лв.
Купи
Ъгловия рафт за баня серия Futura Хром е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.Аксесоарите за баня серия Futura Хром впечатляват със своите елегантни и стилни форми и детайли. Високото качество на продуктите и стилното хромирано покритие..
74.99 лв.
Купи
Ъгловия рафт за баня серия Futura черен мат е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.Аксесоарите за баня серия Futura впечатляват със своите елегантни и стилни форми и детайли. Високото качество на продуктите и луксозния и тежък цвят черен мат..
74.99 лв.
Купи
Четка за WC със стойка за стена Futura Хром
-5%
Четката за тоалетна с месингова хромирана стойка от серия FUTURA Хром е луксозен аксесоар за баня за стенен монтаж.Четката за тоалетна е необходим аксесоар за всяко едно санитарно помещение. Въпреки предназначението си, четката за тоалетна може да бъде красив и стилен аксесоар за баня, който да ..
94.99 лв. 99.99 лв.
Купи
Четка за WC черен мат със стойка Futura
-5%
Четката за тоалетна с черна матирана стойка от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня за стенен монтаж.Четката за тоалетна е необходим аксесоар за всяко едно санитарно помещение. Въпреки предназначението си, четката за тоалетна може да бъде красив и стилен аксесоар за баня, който да краси и до..
99.99 лв. 104.99 лв.
Купи
Двойната поставка с чаши за баня от серията аксесоари за баня FUTURA Хром е луксозен продукт за вашата баня.Дизайна на двойната чаша за баня с държач е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня Futura имат изящни заоблени форми бляскаво хромир..
59.99 лв.
Купи
Поставката с чаша за баня от серията аксесоари за баня FUTURA Хром е продукт с оригинален дизайн.Дизайна на чашата за баня е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня серия Futura Хром имат изящни заоблени форми и блестящо хромирано покритие. Чашата за баня с държач е..
39.99 лв.
Купи
Чаша с поставка двойна Futura черен мат
-7%
Двойната поставка с чаши за баня черен мат от серията аксесоари за баня FUTURA е луксозен продукт за Вашата баня.Дизайна на двойната чаша за баня с държач е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня Futura имат изящни заоблени форми и атр..
64.99 лв. 69.99 лв.
Купи
Поставката с чаша за баня черен мат от серията аксесоари за баня FUTURA е продукт с оригинален дизайн и характерен цвят.Дизайна на чашата за баня е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня Futura имат изящни заоблени форми и атрактивен цвят - черен мат. Чашата за баня с държач е изящно ..
42.99 лв.
Купи
Вертикалната стойка за тоалетна хартия от серия Futura Хром е красив и луксозен аксесоар за баня.Вертикалната стойка за тоалетна хартия от серия Futura Хром е предназначена за стенен монтаж, като рулото тоалетна хартия се поставя вертикално. Благодарение на това, стойката за ..
34.99 лв.
Купи
Вертикалната стойка за тоалетна хартия с цвят черен мат Futura е оригинален и луксозен аксесоар за баня.Черната поставка за тоалетна хартия Futura е предназначена за стенен монтаж, като рулото тоалетна хартия се поставя вертикално. Благодарение на това, стойката за тоалетна хартия цвят..
36.99 лв.
Купи
Държача за тоалетна хартия от серия FUTURA Хром е красив и удобен аксесоар за баня.Луксозния държач за тоалетна хартия е част от серията Futura - дизайнерски аксесоари за баня с блестящо хромирано покритие. Аксесоарите за баня от серията Futura Хром, ..
29.99 лв.
Купи
Държача за тоалетна хартия от серия FUTURA е част от аксесоарите за баня с черно матово покритие.Луксозния държач за тоалетна хартия е част от серията Futura - дизайнерски аксесоари за баня с луксозно покритие черен мат. Аксесоарите за ..
31.99 лв.
Купи
Луксозния ръчен душ от серия Futura представлява дизайнерски душ за баня с ефектно черно матово покритие.Черния душ Futura е допълнение към серията аксесоари за баня с цвят черен мат. Характерно за всички продукти от серия Futura е оригиналният им дизайн и стилното черно матово покритие, ко..
39.99 лв.
Купи
Луксозния ръчен душ от серия Futura Хром представлява дизайнерски душ за баня с ефектни форми и блестящо хромирано покритие.Дизайнерският душ от серия Futura Хром е допълнение към серията аксесоари за баня с цвят хром. Характерно за всички продукти от серия Futura Хром е оригиналн..
39.99 лв.
Купи
Поставка за тоалетна хартия Futura Хром с капак
-10%
Поставката за тоалетна хартия от серия FUTURA Хром е луксозен аксесоар за баня с красив дизайн.Дизайнерската стойка за тоалетна хартия е част от серията Futura Хром - масивни и качествени аксесоари за баня с бляскаво хромирано покритие. Продуктите от серия Futura Хром, сред които е поставка..
44.99 лв. 49.99 лв.
Купи
Поставката за тоалетна хартия от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня с цвят черен мат.Дизайнерската стойка за тоалетна хартия е част от серията Futura - масивни и качествени аксесоари за баня с черно матово покритие. Продуктите от серия Futura, сред които е поставката за тоалетна хартия се ..
49.99 лв.
Купи
Луксозния душ комплект Futura Хром представлява душ слушалка и тръбно окачване с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.Душ комплекта от серията Futura Хром включва един от дизайнерските душове на ДК Лукс със стилна визия и ефектни форми, ко..
189.99 лв.
Купи
Луксозния душ комплект Futura черен мат представлява душ слушалка и тръбно окачване с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.Душ комплекта цват черен мат от серията Futura включва един от дизайнерските душове със стилна визия и ефектни форми, кой..
199.99 лв.
Купи
Показани 1 от 35 | 35 (1 Страници)