Меню
Your Cart

Futura аксесоари за баня

Закачалката за кърпи от серия FUTURA Хром е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Единичната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с блестящо хромирано покритие. Това е една универсална закачалка кука за всякакъв вид кърпи, хавли..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Закачалката за кърпи от серия FUTURA е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Единичната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с черно матово покритие. Това е една универсална закачалка кука за всякакъв вид кърпи, хавлии и дрехи - може да с..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Тръбната стойка за кърпи от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня с черно матово покритие.Поставката за хавлии от серията Futura представлява красива тръбна стойка за кърпи и хавлии за Вашата баня. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и изчистен дизайн характ..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Двойната закачалка за кърпи серия Futura представлява луксозен аксесоар за вашата баня с цвят черен мат.Тръбната стойка за хавлии от серия Futura е двойна. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и изчистен дизайн и атрактивен черен матов цвят. Дължината на черната зака..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura е красив и функционален аксесоар за баня с черно матово покритие.Стойката за кърпи от серията Futura с подвижно рамо представлява фиксирана за стената стойка за кърпи с две подвижни рамена. Двете рамена се местят хоризонтално в п..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura Хром е функционален аксесоар за баня с красив дизайн.Стойката за кърпи от серията Futura Хром с подвижно рамо представлява фиксирана за стената стойка за кърпи с две подвижни рамена. Двете рамена се местят хоризонтално ..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Закачалката за кърпи от серия Futura Хром е дизайнерски аксесоар за баня с впечатляваща визия и пръстеновидна форма.Закачалката за кърпи е тип халка (пръстеновидна закачалка) - кърпата за баня се окача като се преметне през халката. Стойката за кърпи серия Futura Хром има правоъгъ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Тръбната стойка за кърпи от серия FUTURA Хром е дизайнесрски аксесоар за баня с хромирано покритие.Поставката за хавлии от серията Futura Хром представлява красива тръбна стойка за кърпи и хавлии за вашата баня. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и и..
46.99 лв.
Без данък:46.99 лв.
Закачалката за кърпи от серия Futura е дизайнерски аксесоар за баня с впечатляваща визия и цвят черен мат.Закачалката за кърпи е тип халка - кърпата за баня се окача като се преметне през халката. Стойката за кърпи серия Futura има правоъгълни форми и авангардна визия. Впечатляващата к..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Четворната закачалка от серия FUTURA Хром е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Четворната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura Хром, изработена от месинг с хромирано покритие. Това е една универс..
31.49 лв.
Без данък:31.49 лв.
Четворната закачалка от серия FUTURA е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Четворната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с черно матово покритие. Това е една универсална закачалка..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Луксозния диспенсър за сапун серия Futura е изящно съчетание между матирано стъкло и метал с хромирано покритие.Дозатора за сапун от серия Futura Хром е красив дизайнерски продукт с отлично качество и изгодна цена. Диспенсъра за сапун, както и цялата серия Futura Хром са носи..
51.99 лв.
Без данък:51.99 лв.
Луксозния диспенсър за сапун серия Futura е изящно съчетание между матирано стъкло и метал в черен мат.Дозатора за сапун с цвят черен мат е красив дизайнерски продукт с отлично качество и изгодна цена. Диспенсъра за сапун, както и цялата серия черни матови аксесоари за баня Futura са н..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Красивата поставка за сапун от серия Futura Хром е умело съчетание между матирано стъкло и метал с хромирано покритие.Сапунерката в цвят хром и матирано стъкло е част от серията луксозни аксесоари за баня с оригинален дизайн и заоблени меки извивки Futura Хром. Продуктите от гамата на ..
41.99 лв.
Без данък:41.99 лв.
Красивата поставка за сапун от серия Futura е умело съчетание между матирано стъкло и метал с черно матово покритие.Сапунерката в цвят черен мат и матирано стъкло е част от серията луксозни аксесоари за баня с оригинален дизайн и заоблени меки извивки Futura. Продуктите от гамата на тaзи се..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Рафта за огледало за баня Futura представлява етажерка за баня от матирано стъкло и масивна метална рамка в цвят черен мат.Луксозния рафт за баня Futura е от серията дизайнерски аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн в своята категория - Red Dot. Това престижно отличие напълно кореспон..
94.99 лв.
Без данък:94.99 лв.
Рафта за огледало за баня Futura Хром представлява етажерка за баня от матирано стъкло и масивна метална хромирана рамка.Луксозния рафт за баня Futura е от серията дизайнерски аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн в своята категория - Red Dot. Това престижно отличие напълно корес..
94.99 лв.
Без данък:94.99 лв.
Ъгловия рафт за баня серия Futura Хром е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.Аксесоарите за баня серия Futura Хром впечатляват със своите елегантни и стилни форми и детайли. Високото качество на продуктите и стилното хромирано покритие..
63.99 лв.
Без данък:63.99 лв.
Ъгловия рафт за баня серия Futura черен мат е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.Аксесоарите за баня серия Futura впечатляват със своите елегантни и стилни форми и детайли. Високото качество на продуктите и луксозния и тежък цвят черен мат..
66.99 лв.
Без данък:66.99 лв.
Четката за тоалетна с месингова хромирана стойка от серия FUTURA Хром е луксозен аксесоар за баня за стенен монтаж.Четката за тоалетна е необходим аксесоар за всяко едно санитарно помещение. Въпреки предназначението си, четката за тоалетна може да бъде красив и стилен аксесоар за баня, който да ..
67.99 лв.
Без данък:67.99 лв.
Четката за тоалетна с черна матирана стойка от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня за стенен монтаж.Четката за тоалетна е необходим аксесоар за всяко едно санитарно помещение. Въпреки предназначението си, четката за тоалетна може да бъде красив и стилен аксесоар за баня, който да краси и до..
76.99 лв.
Без данък:76.99 лв.
Двойната поставка с чаши за баня от серията аксесоари за баня FUTURA Хром е луксозен продукт за вашата баня.Дизайна на двойната чаша за баня с държач е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня Futura имат изящни заоблени форми бляскаво хромир..
51.99 лв.
Без данък:51.99 лв.
Поставката с чаша за баня от серията аксесоари за баня FUTURA Хром е продукт с оригинален дизайн.Дизайна на чашата за баня е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня серия Futura Хром имат изящни заоблени форми и блестящо хромирано покритие. Чашата за баня с държач е..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Двойната поставка с чаши за баня черен мат от серията аксесоари за баня FUTURA е луксозен продукт за Вашата баня.Дизайна на двойната чаша за баня с държач е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня Futura имат изящни заоблени форми и атр..
57.99 лв.
Без данък:57.99 лв.
Показани 1 от 24 | 35 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.