Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Адаптор HERZ за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS -

Адаптор HERZ за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS
Ново
Адаптор HERZ за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS -
4.99 лв.
 • Марка: Herz Armaturen
 • Модел: Херц Адаптор Ф16х3/4" ЕВРОКОНУС
 • Тегло: 0.06кг
 • SKU: 1609803
 • UPC: 1609803
 • JAN: 1609803
Бърза поръчка

Адаптор HERZ за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS | Многослойни тръби

Адаптора за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS е подходящ за свързването на многослойни тръби към колектори, кранове и друга подходяща арматура.

Адаптор Ф16 с гайка 3/4" ЕВРОКОНУС е надежден компресионен фитинг, който има широко приложение в различни отоплителни инсталации - в изграждането на колекторните групи за подово отопление например, за свързване на многослойни тръби към различни кранове и арматура. Адаптора евроконус предлага високо качество и осигурява надеждна компресия, липса на течове и сълзене на фитингите. Произведен е в Италия с марката ITAP. Адаптора Ф16х3/4" за многослойни тръби е изработен от месинг, с никелирано покритие и каучукови уплътнения. Евроконус е стандарт за фитингите за многослойни тръби, който гарантира съвместимост между различните продукти и производители и гарантира високото качество на направените свръзки и тяхната надеждност.

Техническо описание на адаптора за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS:

 • Материал: Месинг
 • Уплътнения: EPDM
 • Покритие: Никелирано
 • Работна температура: -20ºС до +110ºС
 • Максимално работно налягане: 10 bar
 • Размери: Ф16х3/4" EUROKONUS


Адаптор HERZ за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS

Пет причини да изберете Адаптор HERZ Ф16х3/4" EUROKONUS

 1. Висококачествена изработка: Продуктите с марка HERZ, гарантират изключително качество и надеждност, съчетани с традиционната прецизност и иновативност на водещ производител.
 2. Универсалност: EUROKONUS стандартът осигурява лесното и сигурно свързване към колектори, кранове и други фитинги, което прави адаптора подходящ за широк кръг задачи във ВиК инсталациите.
 3. Дълготрайност: Изработен от месинг с никелирано покритие, адапторът е устойчив на корозия и абразия, като по този начин гарантира дългосрочна и безпроблемна експлоатация.
 4. Надеждност: EPDM уплътненията предлагат отлична устойчивост на температурни промени и химикали, осигурявайки плътни и безтечови връзки.
 5. Техническа поддръжка: Избирайки продукти с доказан произход, получавате гаранция за качество и достъп до професионална поддръжка и съвети.

Описание на Адаптор HERZ за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS

Както всяка внимателно проектирана инсталация изисква щателен подбор на материали, така и вашият избор на фитинги е съществен за оптимална функционалност и дълготрайност. Адаптор HERZ Ф16х3/4" с EUROKONUS е несравнимо решение, което осигурява надеждност и сигурност на вашите ВиК системи. Благодарение на стандарта Евроконус, той е перфектният избор за всяка многослойна тръба, която изисква безупречно свързване с различни видове арматура, включително колекторните групи за подово отопление.

Наличен в размер Ф16х3/4", този италиански адаптор е изработен от висококачествен месинг, допълнен с никелирано покритие, което гарантира не само издържливостта му, но и елегантен и професионален външен вид. Добавените каучукови EPDM уплътнения пък се грижат за плътността и отсъствието на течове дори при непрекъсната употреба и екстремни работни условия.

  Често задавани въпроси (FAQ)

  Може ли адапторът да се използва за външни инсталации?

  Да, адапторът е проектиран да издържа неблагоприятни атмосферни условия благодарение на никелираното покритие и качествените EPDM уплътнения.

  Съвместим ли е този адаптор с тръби от други марки?

  Адапторът е съвместим с всички многослойни тръби и фитинги, които следват EUROKONUS стандарта, което позволява лесната му интеграция във вече съществуващи системи.

  Има ли нужда от специални инструменти за монтажа на адаптора?

  Монтажът на адаптора е бърз и лесен, като не се изискват специални инструменти извън стандартния набор за ВиК монтаж.

  Каква е гаранцията за продукта?

  Адапторът HERZ идва с производителска гаранция, която покрива дефекти на материала и изработката, осигурявайки ви допълнително спокойствие.

  Избирайки Адаптор HERZ за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS, вие инвестирате в надеждност и качество, потвърдени от годините опит и иновации в сферата на ВиК системите. Ефективната и дълготрайна инсталация е само на една стъпка разстояние!

  Компресионни фитинги > Многослойни тръби > Херц Адаптор Ф16х3/4" ЕВРОКОНУС

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
  Адаптора за многослойни тръби Ф17х3/4" EUROKONUS е подходящ за свързването на многослойни тръби към колектори, кранове и друга подходяща арматура...
  4.99 лв.