Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

AKFIX

Марка: AKFIX
Еднокомпонентен на водна основа пожароустойчив акрилен уплътнител, идеален за уплътняване на фуги, за да се предотврати преминаването на запалими газове и токсичен дим в стените и подовете.Характеристики и предимства:M1 пожаробезопасност според радиационен тест NF P 92-501. Добро приле..
9.89 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Акрил комплект за ремонт на стени 4 части AKFIX се състои от готов акрилен смесен ремонтен материал за залепване на малки отвори и пукнатини, пластмасова шпатула,гъвкава алуминиева перфорирана подложка и шкурка. Цялото необходимо количество е в една опаковка. Не се изисква смесване, лесен за използв..
8.57 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Akfix AC590 Duct Seal бял висококачествен уплътнител специално разработен за уплътняване на вентилационни тръбопроводи, шахти и канали. Не се свива. За вътрешна и външна употреба.Akfix AC590 не трябва да се използва за съединения, постоянно изложени на вода, както и в случаи на риск от намокряне..
3.02 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Акрилен уплътнител Akfix AC603 Clear безцветен е висококачествен уплътнител за приложение върху различни конструкционни материали, като дърво, бетон, тухли и др. Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Akfix AC603 не трябва да се използва..
7.13 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Akfix EM600 акрилна хидроизолационна мембрана, еднокомпонентна и еластична на основата на акрилен кополимер на водна основа. Характеристики и предимства:Готова за употреба. Лесносе нанася с въздушен пистолет, валяк или четка. Нисък разход на труд. Не съдържа разтворител, може да се разре..
153.89 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Безцветен силикон за аквариуми 100AQ AKFIX е специално разработен за уплътняване в аквариуми и терариуми. Отлично прилепва към стъкло. След изсъхване е абсолютно безвреден за риби и други водни обитатели. Бързо се втвърдява. Устойчив на химикали и ултравиолетови лъчи. Силикон Akfix 100 AQ не е..
11.53 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Битумен уплътнител Akfix 602 черен  е еластичен херметик на битумна основа, усилен със синтетични влакна. Остава гъвкав след работа и вулканизация. Предпазва от влага и ръжда. За запечатване на фуги в покривни елементи, комини, канализационни и водосточни тръби, улуци и др. Притежава отлична ад..
8.34 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Акрилна спрей боя Akfixе предназначена за голям брой повърхности за приложение. Специална спрей система, която се използва дори от известните художници на графити. Предлага се в широка гама от най-продаваните цветове, съвпадащи предимно с RAL. Характеристики:Нитро-комби качество. Много добро..
6.04 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Двукомпонентна полиуретанова система /предварително пропорционирана/,която се разширява и се използва за бързо застопоряване на дървени,PVC, стоманени и всякакви видове други подпори, като запълва периферната кухина между стълба и дупката.Опаковка: Компонент А – 325 гр. + Компонент В – 350 гр. ..
30.70 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило водоустойчиво Е300 AKFIX е силно, двукомпонентно, епоксидно лепило, което не се свива. Устойчиво на механични увреждания, на вода и други разтвори. Втвърдява се бавно на стайна температура, за да може да бъде моделиран. Не съдържа разтворител, има диелектрични свойства. Използва се за залеп..
9.34 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило Епокси Е340 AKFIX е бързо втвърдяващо се двукомпонентно лепило на основата на епоксидна смола. Лепилото е устойчиво на вода, основи и разредени разтвори на киселини, залепените повърхности са готови да бъдат използвани след 24 часа, без промяна на цвета, напукване и свиване по време на втвър..
9.34 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило епокси течна стомана Е350 25 мл AKFIX е на основата на епоксидна смола бързо втвърдяващо се използва се за слепване на всякакъв вид метални повърхности. Двукомпонентно бързосъхнещо лепило с перфектно действие върху метал, стъкло, керамика, кожа, дърво и повърхности, които са едва оцветени от ..
9.34 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Спрей AKFIX E90 намалява отделянето и полепването на заваръчни пръски по дюзата на горелката при MIG MAG заваряване и предпазва детайлите около мястото на заваряването от залепването на заваръчните пръски по тях. Почистете металните повърхности от прах преди процеса на заваряване. Осигурява безупреч..
6.04 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Полиуретанова пяна Akfix се използва за висококачествена топло и звукоизолация на сгради и къщи. Тя осигурява уникално, монолитно приложение на топлоизолацията, без набраздяване и празнини. Иновативна алтернатива на традиционните методи за топло и звукоизолация на сгради като полистиролни топлоизол..
21.98 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Колан за полиуретанова пяна и полиуретаново лепило за изолация. Характеристики:Колана е предназначен за улеснение при използването на полиуретанова пяна, лепило за изолация и други продукти от строителната химия. Съдържа три отделения за продуктиОбласти на приложение:За улеснява..
32.89 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Готово за употреба бързосъхнещо лепило за залепване на PVC съединения и тръби, инсталации за ВиК канализации. Устойчиво на температури до 50°С. Пълното изсъхване се достига след 6 часа. Действа като химическо “заваряване” на PVC материалите, поради състава на лепилото. Лесен за нанасяне. Съхранение..
4.61 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило за корнизи 320С 310 мл AKFIX представлява акрилен свързващ уплътнител, използван за залепване на множество олекотени строителни материали, особено подходящ за употреба от тип "направи си сам". Този продукт също ще действа като уплътнител за запълване на междините между отделните части от ъгло..
5.15 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило за дърво PU360FC бързо втвърдяващо за залепване на дървени елементи към други порести и непорести елементи като дърво, метал, бетон, пенополистирол и др. Широко приложение в производството на мебели и яхти, нуждаещи се от по-висока устойчивост на вода.Лесно нанасяне, нисък вискозитет В..
4.38 лв.
Купи
Марка: AKFIX
AKFIX D2 е силно хомополимерно лепило на поливинилна основа. След като изсъхне става прозрачно. Бързо втвърдяване. Изключително висока якост на залепване. Много добра устойчивост на химикали. Отлична устойчивост на влага и атмосферни условия. Не се свива. Съхранение и срок на годност: 6 месеца в нео..
6.04 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило за дърво PU EXP PA370 безцветно 560 гр AKFIX е универсално еднокомпонентно лепило на базата на полиуретан. То притежава висока устойчивост на вода и сила на слепване. Бързо съхнещо, малко време за натиск, прозрачно, то е с изключително висока сила на слепване на различни материали. Отговаря ..
13.19 лв.
Купи
Марка: AKFIX
AKFIX 962P е специален продукт , който се преобразува от пяна в гел за няколко секунди след приложението. Залепва тухли , газобетон , бетон , камък и други строителни елементи на сгради. Професионално готово за употреба с пистолет. Подходящо за употреба при външни и вътрешни приложения. Забележител..
17.58 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило за мрамор G400 AKFIX е двукомпонентно лепило за мрамор и естествен камък на базата на полиестерната смола. Устойчиво на UV, устойчиво на разредени основи и разтвори на киселина. Температурна устойчивост на сушене на лепилото е между - 10 и + 100 градуса. Работна температура от 5 до 30 градуса..
7.46 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило за ремонт на автомобилни гуми при авария AKFIX e изключително удобно помощно средство при спукване на гума по време на път. След като предмета, причинил спукването се извади, съдържанието на спрея се инжектира в гумата. Подходящ е и за поправка на надуваеми басейни, детски играчки и дюшеци. Н..
18.68 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Akfix HP242 е лесно приложим анаеробен уплътнител за тръби с нисък вискозитет, използван в хидравлични и пневматични фитинги с диаметър до 50 мм и сервомеханизми. Не се свива при пълно втвърдяване. Показва голяма устойчивост на високо налягане, вибрации, разтворители, нагряване до 150 ° C, влага и ..
12.64 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило за XPS, EPS и изолационни панели 960P AKFIX е труднозапалимо, изградено на полиуретанова основа. Лепилото е специално произведено за употреба с всички полистиролни изолационни плоскости, както и към основи от бетон, тухли, дърво и битумни продукти. С отлична адхезия към всички повърхности, ле..
15.38 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Супер бързо втвърдяващо се лепило с нисък вискозитет на базата на цианоакрилатно лепило. Отличено там, където се изисква изключително бързо втвърдяване. Свойства:Незабавна връзка. Много висока якост на свързване след няколко секунди. Туист капачка: За разлика от обикновената бутилка, коя..
3.29 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Двукомпонентно бързосъхнещо лепило с перфектно действие върху метал, стъкло, керамика, кожа, дърво и повърхности, които са едва оцветени от други материали или от самосебе си. Може да се използва като епоксиден изолационен материал. Използва се в електрическата индустрия и при ремонт на всички метал..
9.34 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило химически анкер С900 AKFIX е перфектно решение за укрепване на конструкции. Лепилото е подходящо за бетон, камъни, брикети, дърво, алуминий, метал и др. AKFIX C 900 е идеален за всички ваши ремонтни нужди. При употреба с бетон, камък, и т.н.Пробийте отвор с бормашина, почистете отвора. ..
18.70 лв.
Купи
Марка: AKFIX
C900 анкериращо лепило от полиестер за фиксиране на дървени конструкции, метални конструкции, метални профили, тръбни съединения, стрехи, фасади,кабелни канали, парапети, стълбищам врати и др. Подходящо за твърди и кухи структури.Тиксотропно, може да се прилага във вертикална среда и хоризонтална по..
22.00 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Лепило химически анкер AKFIX С920 345 мл без стирене бързо втвърдяващо с един изстрел от две части, химически анкер със система на базата на епоксидна смола акрилат. Употребява се самостоятелно за получаване най-добро ефективно, здраво, устойчиво лепило в химическа среда. Подходящо за лепене на..
26.39 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Полиуретанова хидроизолационна мембрана AKFIX T525, безцветна и в разфасовка от 15 кг, е еднокомпонентно покритие на основата на полиуретанов материал с постоянна еластичност и устойчивост на UV лъчи. Предотвратява избледняването на цветовете и образуването на прах. Притежава специална система за вт..
439.98 лв.
Купи
Марка: AKFIX
AKFIX PUR450 е полиуретанова течна мембрана за хидроизолация и защита от корозия. Еднокомпонентен течен, нисковискозен продукт на основата на чисти еластични водоотблъскващи полиуретанови смоли. Използва се за хидроизолация и защита от корозия върху покриви и бетонни конструкции, Може да се нанася ..
418.00 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Корозионен инхибитор, лубрикант и многоцелеви защитен аерозолен спрей. Това е специална формула, която съчетава много свойства като почистване, смазване, разхлабване на ръждясала част, изтласкване на влага. Той може да се използва в индустриални, домашни и ежедневни работи. Технически характеристик..
6.04 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Монтажно лепило AKFIX 310 течен пирон 310 мл е готово за употреба лепило на водна основа, устойчиво на атмосферно влияние. Лепилото не съдържа разтворители, може да се боядисва, след изсъхване. Подходящо при монтиране на дървени, фаянсови, керамични, тухлени, пенообразни, первазни ламперии, пе..
5.81 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Монтажно лепило AKFIX 310 течен пирон 250 гр е готово за употреба лепило на водна основа, устойчиво на атмосферно влияние. Лепилото не съдържа разтворители, може да се боядисва, след изсъхване. Подходящо при монтиране на дървени, фаянсови, керамични, тухлени, пенообразни, первазни ламперии, пе..
5.48 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Накрайници за пистолет за полиуретанов уплътнител Akfix, в разфасовка от 10 броя, са подходящи за всички видове пистолети за полиуретанови уплътнители и силикони тип "салам". Изработени са от PVC.Консуматив за полиуретанов уплътнител. Накрайник за пистолет за ПУ и силикони тип салам. Изра..
2.75 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Akfix 905N е устойчив на температурни промени, широк кръг от температури на нанасяне, приложим във всеки сезон и бързо се втвърдява. Ниска плътност, висока еластичност, 100% силикон, без разтворител, с много слаба миризма. Не боядисва естествени камъни: мрамор, гранит и др. Строителни и конструкцио..
11.21 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Силикон за стъклопакет 915N AKFIX черен 600мл е еднокомпонентен неутрален силикон за целогодишна употреба с висока еластичност, предназначен за уплътняване на стъклопакети, на свръзки в ламинирани стъкла, за остъкляване на фасадни съоръжения. Подходящ е за употреба върху естествени камъни и чувствит..
19.69 лв.
Купи
Марка: AKFIX
Пистолет за полиуретанова пяна AKFIX е с метален спусък и пластмасова дръжка. Лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за контрол на изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с п..
46.18 лв.
Купи