Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Термовентил ъглов АКСИАЛЕН 1/2" LUXOR Италия

Цена 15.49 лв. за Термовентил ъглов АКСИАЛЕН 1/2" LUXOR Италия - Аксиален кран, ъглов, термовентил 1/2" (13202100-12 от ) в раздел Термовентили
Харесан от: 634 Модел: Аксиален кран, ъглов, термовентил 1/2"
SKU: 13202100-12
Наличност: Наличен
15.49 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Термовентил ъглов АКСИАЛЕН 1/2" LUXOR Италия - 13202100-12

Аксиалният термовентил 1/2" представлява радиаторен кран за термостатна глава със специфично тяло.

Аксиалният радиаторен кран за терморегулатор е особен модел радиаторен вентил, който се отличава от стандартните по разположението на тегмоглавата спрямо тялото му. При аксиалния термовентилтермостатната глава застава в продължение на оста на свързването на крана с радиатора - тоест тя е разположена успоредно на радиатора, а не перпендикулярно на него, както е при обикновените кранове. В редица случаи това е от съществено значение - например, когато тръбите на системата излизат от пода или при някои специфични монтажи, когато аксиалния кран 1/2" се комбинира с други кранове. С използването на аксиалния темовентил LUXOR се пести и пространство, което е особено ценно, когато отоплителното тяло е поставено за врата например. Аксиалния термовентил 1/2" е подходящ за комбинация с всички термостатни глави, които ДК Лукс предлага - както дизайнерските термостатни глави, така и конвенционалните терморегулатори.

Описание на аксиалния радиаторен кран 1/2" LUXOR:

Радиаторния кран LUXOR е ъглов радиаторен вентил, предназначен за свързване с метални или ППР тръби посредством различен преход. Подходящ е за свързването на различни отоплителни тела в инсталации, базирани на циркулиращ топлоносител. Свързването на радиаторния кран LUXOR става чрез холендрова връзка с 1/2" мъжка резба към радиатора. Модела аксиален радиаторен кран 1/2" е предназначен за отоплителни системи, изградени с метални или ппр тръби. Свързването му с тях става чрез подходящия преход. Радиаторния кран LUXOR 1/2" е висококачествен аксиален термовентил, изработен от месинг с никелирано покритие. Предлага се със защитна пластмасова капачка, която в отсъствието на термостатна глава може да държи аксиалния термовентил в отворено положение. Аксиалния радиаторен кран е произведен от Италианската компания LUXOR, което гарантира безупречното му качество и отлични технически характеристики.
Максимално работно налягане е 10bar
Максимална работна температура - 120Cº
Присъединяване на термостатна глава - М30х1.5
ДК Лукс предлага висококачествени радиаторни кранове и термовентили, с които може да свържете вашите радиатори в отоплителната система на дома.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: