Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

APE многослойна тръба Ф18 с алуминиева вложка

Цена 1.89 лв. за APE многослойна тръба Ф18 с алуминиева вложка - Pex-al-Pex тръба APE ф18 (5019018 от APE) в раздел Pex-Al-Pex тръби
Харесан от: 1272 Модел: Pex-al-Pex тръба APE ф18
SKU: 5019018
Наличност: Наличен
1.89 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

APE многослойна тръба Ф18 с алуминиева вложка - 5019018

Многослойна тръба с алуминиева вложка ф18 за отоплителни инсталации с марка APE Италия.

Продукта представлява гъвкава полиетиленова тръба с алуминиев слой PEX-AL-PEX. Предимството на полиетиленовите тръби с алуминиева вложка е във взаимно компенсиращите се качества на алуминия и пластмасата. Продуктите на компанията APE, предназначени за изграждане на отоплителни инсталации се отличават с безкомпромисно качество и надеждност.

ДК Лукс предлага част от широката гама специализирани продукти на италианския производител - именно това са многослойните тръби и фитинги за отоплителни системи. Високото качество и отлични технически параметри на тръбата с алуминиева вложка се дължат на високото технологично ниво, наложените стандарти и системата за качество при изработката на продукта. Лазерно завареният алуминиев слой дава допълнителна сигурност и надеждност на Ape тръбата за отоплителни инсталации. Технологията на лазерното заваряване на тръбите прави изключително здрав алуминиевият слой. Тези тръби за парно се отличават с добри топлофизични характеристики, като максималното работно налягане на тръбите за отопление е до 10 атмосфери, а максималната работна температура е 95 С. APE многослойните тръби имат широко приложение в различни аспекти - с тях се изграждат както отоплителни инсталации на локално и централно парно, системи за подово отопление, могат да се използват за пренос на питейна и промишлена вода. Компанията APE е разработила многостепенна система за следене на качеството и дава гаранция на своите продукти за липса на течове 5 години при правилно изпълнен монтаж.

Слоят от полиетилен защитава алуминиевия слой от преминаването на агресивни течности, като поддържа и добра степен на хигиеничност. Тези тръби за отопление имат много ниска топлопроводимост и химическа чувствителност, както и добри звукоизолиращи свойства. Многослойните тръби APE не се препоръчват за отоплителни инсталации, в които е възможно замръзване на водата поради възможни необратими изменения в системата. Необходимо условие за правилното функциониране на системата е да не се допуска прегряване на котела или камината, защото това може да доведе до стопяване на вътрешния ПЕ слой на многослойната тъба.

Тръбите за парно и отоплителни системи се свързват с другите елементи на отоплителната система посредством фитинги за отопление, които може да разгледате в категорията.

ДК Лукс предлага широка гама от тръби с алуминиева вложка, както фитинги и адаптори за тях.

Можете да разгледате нашите предложения в категорията Тръби с алуминиева вложка и фитинги.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: