Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф16 червена APE Италия

Цена 1.99 лв. за Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф16 червена APE Италия - Тръба с алуминиева вложка Ф16 с изолация (5022016R от APE) в раздел Pex-Al-Pex тръби
Харесан от: 1070 Модел: Тръба с алуминиева вложка Ф16 с изолация
SKU: 5022016R
Наличност: Наличен
1.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф16 червена APE Италия - 5022016R

Изолираната тръба Ф16 с марка APE представлява лазерно заварена, висококачествена многослойна тръба за отоплителни системи, произведена в Италия.

Тръбата с изолация е продукт, който улеснява изключително дейностите по изграждане на тръбния път в една отоплителна система и намалява топлинните загуби от нея. Изолираната тръба се предлага с два цвята изолация - син и червен, което прави лесно разграничими по полагане тръбите за топла и студена вода. Многослойната тръба с изолация представлява петслойна полиетиленова тръба с алуминиев слой в средата (PEX-AL-PEX), която е облечена в топлоизолация със защитен слой. Цвета на изолацията на тръбата е син или червен, което е удобство при монтажните дейности. APE тръбата е лазерно заварена, с високо качество, която има широко приложение в отоплителни и климатични инсталации, както и при водопроводни системи. Полиетиленовите многослойни тръби с алуминиева вложка са изключително подходящи за това, благодарение на комбинираните свойства на пластмасата и метала - те са гъвкави, устойчиви на агресивни въздействия, като същевременно са здрави и надеждни, имат изключително нисък коефициент на топлинно разширение. Слоят от полиетилен защитава алуминиеата вложка от преминаването на агресивни течности, като поддържа и добра степен на хигиеничност. Тези тръби Ф16 за отопление имат много ниска топлопроводимост и химическа чувствителност, както и добри звукоизолиращи свойства. 

Тръбата с изолация и другите продукти с марката APE, предназначени за изграждане на отоплителни инсталации се отличават с безкомпромисно качество и надеждност. ДК Лукс предлага изолираната тръба като част от гамата на италианския производител. Високото качество и отлични работни характеристики на тръбата Ф16 с алуминиева вложка и добрите топлоизолационни свойства на тръбната изолация се дължат на най-съвременното оборудване и технологични иновации в компанията. Лазерно завареният алуминиев слой дава допълнителна сигурност и надеждност на APE тръбата, а самата изолацията осигурява ниска топлопроводимост и намалява драстично топлинните загуби. Тези тръби за парно се отличават с добри топлофизични характеристики, като максималното работно налягане на тръбите за отопление е до 10 атмосфери, а максималната работна температура е 95 С. Фабрично облечената в изолация тръба за отопление е голямо предимство и спестява много време и усилия, ако изолирането се прави ръчно. ДК Лукс предлага APE тръби с изолация в син и червен цвят с диаметър Ф16 и Ф20.

Многослойните тръби APE за отоплителни инсталации, имат висока устойчивост на температурни колебания, но не е препоръчително оставянето на прекалено ниски или прекалено високи температури. Необходимо условие за правилното функциониране на системата е да не се допуска прегряване на котела или камината, защото това може да доведе до стопяване на вътрешния ПЕ слой на многослойната тъба.
Тръбите за парно и отоплителни системи се свързват с другите елементи на отоплителната система посредством фитинги за отопление, които може да разгледате в категорията.

ДК Лукс предлага широка гама от многослойни тръби с алуминиева вложка, както фитинги и адаптори за тях.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: