Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Aqua Terra

Марка: Aqua Terra
Серия Alpha се отличава с изчистена линия, подходяща за всеки интериор. Аксесоарите са изработени от масивен месинг с хром – никелово покритие и инокс.Аксесоарите са окомплектовани с монтажна планка и винтове от инокс.Размер:7*16*5. Материал:Масивен месинг и инокс (неръждаема стомана). ..
18.29 лв.
Купи
Марка: Aqua Terra
Серия Alpha се отличава с изчистена линия, подходяща за всеки интериор. Аксесоарите са изработени от масивен месинг с хром – никелово покритие и инокс.Аксесоарите са окомплектовани с монтажна планка и винтове от инокс.Размер:7.5*12*12. Материал:Масивен месинг и ..
22.88 лв.
Купи
Марка: Aqua Terra
Серия Alpha се отличава с изчистена линия, подходяща за всеки интериор. Аксесоарите са изработени от масивен месинг с хром – никелово покритие и инокс.Аксесоарите са окомплектовани с монтажна планка и винтове от инокс.Размер:4*7.5*5. Материал:Масивен месинг и ин..
14.84 лв.
Купи
Марка: Aqua Terra
Серия Alpha се отличава с изчистена линия, подходяща за всеки интериор. Аксесоарите са изработени от масивен месинг с хром – никелово покритие и инокс.Аксесоарите са окомплектовани с монтажна планка и винтове от инокс.Материал: месинг. Покритие: хром-никел. Ра..
22.88 лв.
Купи
Марка: Aqua Terra
Серия Alpha се отличава с изчистена линия, подходяща за всеки интериор. Аксесоарите са изработени от масивен месинг с хром – никелово покритие и инокс.Аксесоарите са окомплектовани с монтажна планка и винтове от инокс.Размер:14*12*5. Материал:Масивен месинг и ин..
22.88 лв.
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)